lördag 7 april 2012

YES nu kör vi då!


Varsågod! Här har ni en fet godisbild att dregla över! :D Allt mitt godis får ju inte ens plats i de där fjutt ägget?

Så här kommer jag spendera min lördagskväll. Påskägg + film! (då det inte blev något i Heby för min del)
Ibland måste man ju bara få unna sig! Bara det att dom där ''ibland dagarna'' har blivit typ alla dagar detta lov... ;) Vem kommer rulla fram efter lovet tro? Jag - godiskingen såklart!

Always look on the bright side of life...

Glad påsk, igen! :D Svullar ni lika mycket godis som jag gör eller? När jag var och storhandla i Uppsala i torsdags så köpte vi hem hela 3 kg godis! Hur sjukt är inte det!?! Haaha!

Annars så känner jag mig ganska hurtig idag. Man får ju värsta sockerkickarna av allt man äter!
Så jag cyklade ner till spåret idag och tog ett varv där, och cyklade sen hem igen.

Ikväll blir det förmodligen ungdomskväll i Heby. Är inte helt hundra på om jag ska dit och vad dom ska göra, men det blir nog bra oavsett vad jag väljer ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen göra iordning kycklingsallad till alla och sen .. ah, jag får se helt enkelt!

fredag 6 april 2012

GLAD PÅSK!


Glad pösk på er kära läsare! Sorry för dålig uppdatering på sista tid, men haft ganska fullt upp.
Idag var jag på påskmiddag med släkten. Vi käkade härlig påskmat, fikade, umgicks och spelade rockband mot slutet.

Nu sitter jag här hemma men ska åka vidare nu om 3 minuter! Så nu måste jag rusa iväg på muggen och sen åker jag vidare.

Glöm inte detta idag <3


torsdag 5 april 2012

Hemma igen!


Jag har varit bortrest ett par dagar. Har varit hos självaste Evelina! :D Ojjojoj... vi har alltid så kul ihop! Först gick vi på stan igår + käkade en suuupergod sallad inne på ett konditori!

När vi kom hem så gick vi ut på en lång promenad. Vi skulle hämta en cykel ute vid en busshållplats ca 3 km bort. Jag skjutsade henne bakpå cykeln och det gick... bra! Haha, det var nått fel på cykelkedjan så vi hade lite panik, iaf jag. Det var ju för sjutton några enstaka cm från att vi körde rätt i diket!
Efter ett tag brände det allt för mycket i låren så jag stannade lite emellanåt för det blev helt enkelt soppatorsk för mig. ;)

När vi kom in igen så bakade vi kladdkaka, skar upp frukt, och åt glass till de. Kan säga er att jag hade skapligt ont i magen imorse.. vi åt nämligen upp mer än halva kladdkakan HAH! + att vi åt baguetter halv 3 inatt för vi var hungriga, igen!

Men nu är jag hemma igen från allt galet, imorgon blir det påskmiddag med släkten och sen får vi se vad kvällen bjuder på! Blir antingen film (passion of the christ) hos matte & lina eller tonår i Tärnsjö somvanligt (:

tisdag 3 april 2012

Brun mahognykoppar

Sitter med färg i håret! Blir som rubriken säger brun mahognykoppar,
Typ mörkbrunt/rött.
Tänkte mig inte för så mycket, tog en färg jag tyckte såg fräsch ut och nu när jag väl sitter här med färgen i så känns de helt plötsligt nervöst! Hoppas verkligen på att färgen passar mig...

Klockan 19 drar jag vidare mot Lina för film på storbild med lite vänner!

Ha en najs kväll :)

måndag 2 april 2012

Titanic

Hej på er! Jag sitter här och har lite titanic mys för mig själv. Den går ju på bio snart i 3D eftersom att det är 100 år sen den sjönk.
Jag har nästan glömt bort hur bra filmen är! Och jag lovar att jag kommer grina i slutet av den, somvanligt.

Jag hade tänkt att jag ska spela in ett nytt videoklipp också och spela ''Rose´s theme'' på piano så småningom när allt titanic snack ändå håller på :)

Annars idag så har allt inte gått så bra.
Tänkte testa baka något nytt som var som en slags chokladpudding, men den blev ju inte alls god? Blev bara nån daller och geléaktigt äckelgrej... usch.

Sen skulle jag ut och jogga lite, men det blåste ju galet mycket ute som bara gjorde mig förbannad. Jag verkligen HATAR när det blåser ute! Så det fick bli en jobbig och dryg promenad istället. Vart är det fina vårvädret!?

Utmaning 13. Mitt bästa kosttips

Okej här är mina tips hur du får mest energi under dagen!

Frukost och lunch är alltid dom viktigaste måltiderna och det är då du ska äta som mest! Tänk på att alltid få i dig en blandning av fett, protein och kolhydrater. Vid lunch ska du äta som mest kolhydrater för att kunna använda de som energi dagen efter.

Vid middagen behöver du inte exakt lika mycket energi. Ät dig mätt och belåten. Middagen ska vara mer proteinrik än lunchen.
Tänk på att alltid få i dig grönsaker och sallad för att få i dig nyttiga mineraler & vitaminer. Röd paprika innehåller 4 ggr mer C-vitamin än en apelsin, de ni!

Kvällsfikat varierar nog från person till person. Eftersom att jag brukar träna efter middagen så försöker jag få i mig både fett, protein och kolhydrater på kvällen. Te.x knäckemacka med extra mkt kalkon/ost, mjölk och frukt.


Tänk på att äta lite och ofta istället för mycket och sällan för att hålla blodsockernivån på en stabil nivå!
Ät mellanmål ca 2 ggr om dagen. Det behöver inte vara något komplicerat. Jag brukar äta te.x en frukt eller en god smoothie.



Är lite småsur på mig själv att jag inte kan hålla det där med att äta en bra frukost och lunch. 
För mig är det alltid så att jag kan äta som en häst på kvällen och middagen. Jag äter som sämst på morgon och förmiddag, skärpning becka! Gaah!!

söndag 1 april 2012

Film mys!

Tänkte dra något stort skämt här på bloggen eftersom att det är 1 april idag. Men det blev aldrig så, kom inte på något bra alls :P Heh...

Nu sitter jag här med glass & fruksallad framför filmen ''A perfect getaway'' på 3an. Hört att den ska vara väldigt spännande! Än så länge så har den varit helt okej, det är dryg reklam på tv just nu.

Nu ska jag mysa vidare :)
Ha det gött alla fina läsare!