lördag 15 november 2014

NOA relaxation


Bild på min mat idag bara för att jag inte kom på något bättre att skriva om just nu hehe.. Jag har testat en ny dryck som kallas för NOA relaxation och jag tror att det är en ganska ny grej? ''I NOA Relaxation har vi blandat den senaste forskningen med 1000-åriga traditioner. Resultatet är en dryck med naturliga örter som bidrar till minskad stress och ökad mental förmåga.''
Jag har aldrig sett en person dricka den här drycken och den finns bara på tre ställen i Uppsala. Jag köpte min på Greenhouse i St:pers gallerian. Tror inte att så många vet om den men om drycken blir en stor ''hit'' sen som tex celsius så var det jag som börja med den okej? ;)
Det är en lågkaloridryck som smakade lite annorlunda och mer än vad jag trodde, god smak om den är iskall iaf! Jag känner att jag fick en effekt av den som den beskriver, men man hade ju läst texten på flaskan innan också så vet inte om det blir lite inbillning då? 
Den får 3.5 av 5 toast! Nackdelarna var att den var dyr och kanske liiite överskattad. Fördelarna är att den var god, den är säkert perfekt om man har en sämre dag och vill pigga upp sig själv, och sen är den såklart nyttig. Grönt te-extrakt är suveränt för kroppen och även fettförbrännande.

fredag 14 november 2014

Frustrerad

Är ganska arg och irriterad över en sak idag. Vet att jag kanske reagerar mer än vad jag borde och tar det här alldeles för personligt, men jag blir bara så frustrerad. Man försöker ständigt att göra sitt bästa och vara perfekt men så fort man minsta misstag eller har en lite sämre dag eller vecka så blir det förstört. Aja, det är egentligen inte någon stor grej det handlar om. Har nyss sprungit 5 km i skogen med hög musik i öronen för att få ut min ''ilska'' iallafall haha! Det funkar faktiskt väldigt bra. Är jag väldigt arg på nått eller har mycket att tänka på så går jag alltid ut och springer (nu springer jag ju regelbundet annars också men iallafall). Är jag väldigt ledsen/deppig över nått så blir det däremot Ben & Jerrys framför löjliga tjejfilmer ;) Men allting går ju över, klart man reagerar lite när nått oväntat händer bara. 
Men den här helgen har jag bestämt mig för att ha grymt kul iallafall och skita i de där!

Tack gode gud för kepsar när man vill dölja ansiktet ute bland folk.

torsdag 13 november 2014

Morgonlöpning


Bästa sättet att starta dagen på! Nu väntas det bara några lektioner innan jag får långhelg igen. Vi har ju varit ''lediga'' jättemånga fredagar och även vissa måndagar pga hemtentor. Men det har inte varit så värst krävande uppgifter så man känner sig ju mest ledig. Jag minns knappt senaste gången jag var i skolan på en fredag ens ;) 

onsdag 12 november 2014

#typicalbecka

Jag har för första gången i mitt liv sträckt magen när jag var nere och tränade på gymmet under kvällen. Körde det här ''hjulet'' och sen bara hände det? Så sen gick jag runt där som en köttbulle. Stod i ett hörn och knappa på telefonen sen medans jag vänta på mamma som fortfarande tränade, och så tappar jag telefonen där jag står såklart, och så ramlar alla mina kort ur telefonfodralet ooooch så var det folk som såg det. Men sånt é livet!

5 minuters mugcake

Förväntningar över hur det skulle bli:

Hur det egentligen blev:

Jag såg en artikel på veckorevyn.com på hur man gjorde 5 minuters mugcakes (muffins i kopp som man värmer i micron). Så jag provade på det. Överallt läser man hur himla lätt alla recept ska vara och att det går fort osv. Men det blev inte så lyckat med mina :/ Haha! Blev bara två bollar..? Vet inte om det är för att jag använde glutenfritt mjöl eller om jag bara hade allmän otur som jag kan ha ibland? Ja ni ser ju själva hur fula dom blev. Provade 2 gånger till och med men näe. Det gick inte.

Om ni är intresserade av att prova på det själva så gör ni så här:
1. Blanda samman 4 msk vetemjöl, 4 msk strösocker, 2 msk kakao, 1/2 tsk vaniljsocker och 1/2 tsk bakpulver i en stor kopp.2. Blanda ner 3 msk mjölk, 2 msk neutral olja (solrosolja tex) och ett uppvispat ägg. Blanda ingredienserna i koppen väl.3. Sätt in i micron på högsta värmen 3 minuter. Låt sedan svalna i några minuter så att kakan får sätta sig

måndag 10 november 2014

Ledig måndag

Jag hade en supermysig dag igår uppe hos pappa! Vi alla gick ut och åt lunch på ett fint ställe, vi var till Valbo köpcentrum en snabbis, och senare gick jag och syrran till ica och köpte ett par Ben & Jerrys som vi alla skulle dela på. Vem behöver tårta på farsdag när man kan köpa ben&jerrys istället liksom? ;) Så sen satt vi vid brasan och myste med tända ljus och fika.
Måste bara säga att det är så läskigt och roligt på samma gång över hur snabbt lillsyrran växer upp! Minns fortfarande när jag såg henne för allra första gången för flera år sen. Nu däremot så snapchatar vi varandra, pratar om vilka killar som har ''frågat chans'' på henne, hittar på olika bus tillsammans osv. Trots åldersskillnaden så har vi ofta sjukt roligt tillsammans och samma humor! Så snart är det inte långt kvar tills vi till exempel kan gå och shoppa tillsammans och göra andra galna saker ;) haha!

Just nu sitter jag och tittar på MTV EMA som visas i repris för vi fick ha hemarbete idag. Jag skulle göra nästan vad som helst för att varit där på riktigt... Kanske satsa på det nästa gång? ;)