fredag 25 maj 2012

Hejdå

Jahapp, då blev mina kvällsplaner helt plötsligt ändrade. Åker mot Alunda för beachvolley där borta istället ikväll! Satt de ser jag fram emot! Om jag nu ska spela är ju en annan sak de, heh...

Sen har mina svarta (tunna) neonstrumpbyxor gått sönder i baken också. Eller rättare sagt mammas strumpbyxor. Förlåt <3 
vettesjutton hur de gick till? Men äsch skitsamma, nu åker jag i dom ikväll iallafall!

Hur ser eran helg ut? Själv ska jag kanske ha en dag med vänner imorgon, och björklinge på Söndag. Ska göra första doppet i sjön för iår då!


mitt ''vackra'' smiiiile...! :D

Sitting on da SO lektion

Är klar med mitt powerpoint arbete för längesen så vad ska man göra? Lasse (lärarn) bryr sig ju inget precis, här i klassrummet spelas musik och vissa jobbar medans andra bara flummar runt ;) Så det här ser ut att bli en ganska soft fredag!
Ikväll taggar jag inför volleyboll/brännboll och grillning i MKs park i Våla :) TAGGARRÅÅ!

Nu ska jag ''jobba vidare'' här i skolan. Skönt väder är det också. Helt underbart att man kan gå i bara linne och shorts till skolan nu! (:



torsdag 24 maj 2012

David 19 år!

Sitter med datorn i knät på balkongen i väntan på att köttet ska bli färdiggrillat! Idag är det ju ingen vanlig dag heller, bror min fyller ju hela 19 år! Inte nog med de så fyller en hel del andra vänner också år idag. Populär födelsedags-dag de här... :) Så GRATTIS till alla er!!

Blir tårtfika och besök här lite senare ikväll. Mysigt att sitta ute och fika nu i den underbara värmen! Lite färg har man fått också :) Nått mer man har fått är soleksem som tar död på mig... haha!

Måste berätta om min helt awesome håltimme idag.
Eftersom att jag aldrig har b-språk (hoppat av) så gick jag ut på en kort promenad. Ville inte sitta inne och ruttna. Sen slutade de med att jag satt uppe vid vattentornet på gräsplätten där och solade. Helt knäpptyst och underbart SKÖNT!

Känns nästan lite som att skolan har slutat nu, det ända som är kvar är väl spexet som vi även kommer att öva på alla lördagar och söndagar framöver (förutom nu i helgen). Tufft, men det kommer bli ett EPIC spex 2012! Mera säger jag såklart inte då det är topphemligt fram tills uppvisningen ;)

Ja, mina ben ser kritvita ut på bilden... Om jag får skryta av mig lite så är dom inte sådär hemskt vita som dom ser ut.... ;)

onsdag 23 maj 2012

Sommarlovet är snuskigt nära...

Finally... sista provet på våla skola avklarat! Pluggade inget alls till de, bara när jag hade håltimme idag så kollade jag igenom allt före och vips så hade jag nästan vg i slutresultatet ändå, lär in mig snabbt som sjutton men glömmer lika fort ;)

På tal om skolan så var jag bara några ynka poäng ifrån vg i nationella matte, VG!!! Shit pomfrit säger jag bara :D låg på gränsen till ig hela 7an men nu har jag äntligen börjat kunna det där lite mera!

Sen idag så har jag solat & läst veckorevyn ute. Senare har jag bakat inför davids 19 årsdag imorgon.
''woop woop!'' Haha stör mig så på de där :P

Nu ska jag ut i kvällssolen! Ha en fin kväll :)



tisdag 22 maj 2012

Det var ingen skola för mig idag. Hade en lång läkartid inne i uppsala och kom hem sent.
Efter läkarbesöket besökte vi kia motors bilaffär. Men usch vad tråkigt det var att traska runt i den där affären i över 1 timme... Säljaren prata prata & prata och jag hann gå in i alla husbilar och husvagnar som var där medans...

Sen har jag klippt mig idag också, blev över 5 cm på längden satt det känns riktigt skönt! Behövde seriöst få lite liv i håret igen...

Nu blir det kvällsmacka och topmodel! Pöss.


måndag 21 maj 2012

Studiedag

Tjena tjena!
Har solat hela dan idag, otippat? Även försökt plugga ute i solen men det går seriöst inte, pallar inte! Allra sista provet på våla skola... just nu bryr jag mig inte om jag får ig på det här fysikprovet.

Lite senare ska jag ner till spåret och jogga nått varv, får se om mor min följer med också. Sen lite styrka med skivstången hemma. Jag vill verkligen få till dom där snygga axelmusklerna mera!! Men svårt är det ju. Vet inte hur länge jag tränat axlar/armarna innan man började se och känna resultat?

Nu blir det middag här hemma! Tar lite grillrester från igår: En STOR fläskköttbit m. creme fraiche, grönsallad, mango & quinoa :)

Blev lite sådär spontant ikväll. Åkte iväg till Tärnsjö med Johanna för att träffa lite andra ungdomar å vänner och ja, de var ju trevligt de :)
Medans alla såg på hockey så smet jag och Johanna iväg till pellans för att köpa lite pommes, och på vägen tillbaka blev vi ''uppraggade'' av ett par killar... haaha! No comments.

Sen hängde vi i caféet vid MK och körde lite pingis, chilla och umgicks. Japp de fick bli min kväll. Skönt med en ledig måndag imorgon!



söndag 20 maj 2012

Ett positivt inlägg!

Har känt mig mycket piggare och gladare både igår och idag! Och just nu sitter jag ute på gräsmattan och bloggar och äter melon ;) Himla synd att det blivit molnigt nu, men har ändå hunnit sola ett par timmar idag och det räckte för mig för att få lite resultat.

Fick bli en snabb utdate det här. Nu ska jag ner till ica. Hörs hej!


Sun is grejto.

Imorgon (eller tekniskt sett idag) ska jag vara ute hela dan. Äntligen visar vädret SOL flera dagar framåt! Måste seriöst få dom där härligt bruna sommarbenen nu.
Jag verkligen älskar att sola, så fort solen är framme sitter jag aldrig inne så här års. Man kan ju ta med sig laptopen ut lika gärna ;)

Hoppas jag kan somna fort nu så att jag vaknar tidigt imorgon och kan gå ut direkt och äta en härlig frulle.Sen blir det gräsklippning, plugg och andra vardagssysslor utomhus.

För övrigt idag så shoppade jag med mig hem en ny krus/volymtång (märke: björn axen ofc<3), en topp från h&m, en ögonbrynspenna och en chokladkaka.  ^^

Nattinatt! (: