lördag 21 april 2012

Lördagsmys!

Sen det senaste inlägget har jag fixat hemgjord pizza till middag, åkt till gymmet, åt fil & russin som återställare, duschat, och nu ska jag snart se på film och mysa med en snarkande katt brevid mig. Jag lovar er, det är sjukt irriterande och hon snarkar inte så värst lågt heller... haha!

Fick bli en kort och enkelt inlägg, nu ska jag mysa vidare! :)

Lördag

Hallå på er!
Förutom plugg idag så har jag bestämt mig för att ha en lugn Lördag bara för mig själv. Kanske en sväng till gymmet, laga god mat, hyra nån film till kvällen och sen käka hederlig choklad & glass till de :D

Känner mig tyvärr lite krasslig på nått sätt. Men jag hoppas det går över, för är jag sjuk på måndag kommer jag bara bli ännu mera stressad över det jag missar... (Typ orienteringen & HK-prov) kom på att det kanske inte är så smart att träna idag då.

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och fixa brunch! :)


fredag 20 april 2012

Japp

Morrn morrn! Sitter och dricker mitt morgonte framför tvn samtidigt som det snöar ute. Var inte så glad när jag vakna imorse precis, magen var heelt upp & ner... Den där typiska IBS:en skulle spöka precis idag. (Vilket den inte gjort på väldigt länge)

Så från halv 8 tills nu har jag kämpat med att få ordning på magen. Tyvärr så missade jag skolan idag pga det, men har en hel del plugg jag kan fixa hemma istället.
Bara allt är normalt tills eftermiddagen så ska jag försöka ta mig ut ikväll, jag och johanna ska hjälpa till med lovsången då det är ungdomsmöte ikväll :)

Dags att ta tag i verkligheten nu, ska tömma disk, ta bort tvätt, städa rummet + plugga... kul liv liksom...

Vill bara slänga in några ord att jag saknar dig sis! <3 Inte långt kvar till valborg :D

torsdag 19 april 2012

Welcome to my casa...

Känner att jag har en så fruktansvärd bloggtorka just nu så i det här inlägget får ni ta en titt i mitt rum! :D Varsågod att stig in! Haha, känns lite småtöntigt men men ;)








 Lite andra delar av huset...

tisdag 17 april 2012

Vid sånt här tråk väder vill man bara ta på sig fula oversize kläder och mysa ner sig framför en film. Det är exakt vad jag tänker göra ikväll efter den här långa dan... 

Skolan idag bjöd på allt från prov till redosivningar till orientering i snö/hagelstorm! 
Sen förövrigt så tog jag tag i min högra höftböjare idag. Har inte sagt det till nån för jag inte orkat bry mig, men det är så här att långt uppe på mitt högra lår brukar en krypande känsla och avdomnad komma helt plötsligt, oftast vid läggtiden. Så jag brukar ligga och slå på mitt ben för att få tillbaka känseln och så håller jag på sådär xD

Sen idag berättade en utbildad massör för mig hur det låg till och det är självklart inget farligt, bara nån mysko grej. Så flera dagar framöver ska jag göra allt för att fixa den där muskeln som blivit ''korvar'' i mitt ben. Annars måste massören typ trycka ut muskeln och jag kan säga er att det INTE är så skönt.

Aja, slutpratat om min höftböjare. Tycker synd om att ni måste höra min ''problem'' ;)


måndag 16 april 2012

Medley

Hej alla underbara personer där ute! 
Spelade in ett ''medley'' eller vad man ska säga för ett par dagar sen. En blandning av LMFAO, Linkin park, the offspring m.m.
Självklart spelar jag fel lite då och då, men det viktigaste man kan göra då är att bara fortätta att spela vidare och inte bry sig om felen!

Ni kanske fortfarande minns min totala fail på skolavslutningen i somras för er som går på våla skola? Jag tog ett helt fel ackord och sa typ ''öööh..'' i micken då jag sjöng en solosång. Och så bara satt jag där och kollade ut över alla i 3 sek. Sen lyckades jag som tur var fortsätta med den sista raden! Haha! Guud vad jag garvade åt de efteråt, det var ju mera kul än pinsamt :D 

Släng gärna in en kommentar, känns lite torrt med sånna just nu! 

Pansar

Nu börjar de bli sån där dålig uppdatering igen... Men iaf, jag satt och kollade runt lite på nätet bara och på något sett så hittar jag Pansars blogg! Han den där galna från gladiatorerna ni vet... så skön kille! :D

BESÖK PANSARS BLOGG HÄR