lördag 24 december 2011

GOD JUL ALLIHOPA!!

Om 40 minuter är det kalle anka på tv. Wihoo! Och efter det blir det julklappsutdelningar med familj och släkt hemma hos mormor & morfar :) Älskar verkligen gemenskapen på julafton! Sen ska vi självklart se Karl-bertil Jonsson och svensson svensson´s jul också på tv!

Helt sjukt vad jag har proppat i mig godis, snacks, julmat och allt. Går runt och är illamående hela tiden men ändå så fortsätter jag att stoppa i mig en massa godis, det blir ju som en drog! :O
Tur att det blir ett lååångt gympass imorgon!!

Men det är ju julafton, några extra kilon de ska man lägga gott, annars kan man bara vända om och gå! (Som lasse & morgan säger) :D


Hoppas ni alla läsare får en underbar julafton eller snarare har haft en jättehärlig jul, många av er är säkert för upptagna för att sitta vid datan på julen ;) Så många GOD JUL kramar på er !! <3

fredag 23 december 2011

Dan före dan.

Godmorgon på er! Har nyss tagit godis som frukost, inget svull här inte nejnej... haha nej men lillasyrran kom in och väckte mig och så ställde hon en skål med godis och en chokladkaka brevid sängen och sa: ''GODMORGON BECKA!'' man kan ju inte tacka nej till godis då ;) och nu sitter jag i pyamas framför datorn.

Idag får jag se vad vi hittar på här. Pappa är och jobbar men kommer hem till lunch och då ska vi säkert åka iväg och göra nått. Igentligen skulle vi iväg och åka pulka men de är ju typ höstvärme ute :( pulka som är så grymt kul! Speciellt med pappa för han failar alltid ;) Haha! Man är aldrig för gammal för att åka pulka!

Nu ska jag klä på mig och njuta av dan med familjen och bonuskusinerna + Eva som kommer senare ikväll, och imorgon är de JULAFTON! :D För er som inte visste de liksom...


Bonusmoster + bonusmamma :)
Kan ni gissa vem som är vem? ;)

Världens bästa pappa!

Haha, Ronja och jag körde nån zumobrottning i Vemdalen förra vintern :D
Ingen vann, tror de slutade med att båda vi låg på marken och inte kunde ta oss upp... HAHA!

torsdag 22 december 2011

Ändrade planer. Har firat julafton här hemms hos pappa ikväll istället för imorgon, så jag har fått hälften av mina paket nu! :D Varför? - Jag och David åker hem till harbo igen tidigt på dagen på julafton. Och imorgonkväll ska vi äta julbord :)

Det jag har fått är:
- 500 kr presentkort på teamsportia
- Choklad, godis
- raggsockor (urmysiga!)
- Vit huvtröja
-Locktång (som jag ska byta mot nått annat eftersom jag nygligen fått en locktång)
- eltandborste
- bok
sen har jag säkert glömt nått men aja, fett nöjd tjej jag är nu! :)
Det jag har givit är:
- Grönt te till pappa
- En frän prydnadstomte till Pappa & Marie
- Film och pepparkaksformer till Simone
- 1 bok till pappa

Efteråt så satt jag, Ronja, Eva och Marie framför datan och kollade på en massa gamla bilder och filmer från när vi var i fjällen tillsammans, åh vad vi garva! Alla var typ jättteflummiga, tänker inte visa dom tyvärr xD Vilka minnen! Sen så kolla vi lite på Björn Gustafsson och dolda kameran (:
Sen åt vi gofika och skratta ännu mer!
Vilken kväll!

Katastrofen som uppstår när katterna alltid ska attackera julgranen...

Ganska trött på julmusik så lyssnar på ''Eklunds Fredagsmix'' som pappa gjorde för typ 10 år sen, men grym musik ju! :D Typ Ebba Grön, oseriös musik som black ingvars, markoolio, dope, gammal punk och en massa annat skönt som vi alltid lyssnade på i bilen när vi var mindre, haha! Att jag lyssnade på sån musik när man var typ 7 år? xD Jag tycker musiken är lika bra idag som då!

Åker iväg till pappa ikväll, firar julafton där imorgonkväll, sen åker david och jag hem hit igen på julaftonsförmiddagen och på kvällen åker vi till mormor och morfar! Ja så ser min julafton ut, firar på 3 olika ställen på 1 dag.

Nu är allt färdigpyntat här hemma! Och julgranen är också klar! Det första som händer är ju såklart att katterna blir helt galna och Jane (den mindre katten) ska alltid attackera alla julgranskulor och hålla på. Så vi är tvungna att ha plastgran och plastkulor eftersom hon bara har sönder allt annars, haha!

Ska försöka slänga in något inlägg ikväll eller imorgon, annars får de bli på julafton om inte senare.
Säger iallafall GOD JUL nu om jag nu inte skulle hinna blogga något mer :)

Puss på dej Karl-beritil Jonsson <3 Så klockrent program som vi alltid tittar på på julafton! :D

onsdag 21 december 2011

Jullov och min egna katastrof-knäck!

Känns inte ens som man har varit i skolan idag? Åkte bara dit, såg film, mingla runt, fika och fick betygen.
Och betygen är jag nöjd med! Förutom att jag är lite irriterad på ett par lärare som jag tycker har satt för lågt betyg. På te.x. kemiprovet fick jag ett starkt VG och sen nu stog de att jag hade totalt G. Men skitsamma, nu på vårtermien ska jag höja mina betyg allt jag kan och ska verkligen satsa hårt!

Nu sitter jag här i köket och har gjort chokladkäck som blev totalt misslyckat, HAHA! Asså... det går inte att tugga de, det är hårdare än sten. Det skulle bli 100 st me jag fick typ 40 osv.
Rörde runt med en stekspade i smeten som jag nu har som knäck-klubba, smeten har klibbat sig fast överallt så ja... men gott är de ju iaf :D Man lär sig av sina misstag, nästa gång ska jag inte glömma kastrullen på spisen!

Nu ska jag fortsätta göra något mera julgodis, men vad? (: Rischoklad kanske...

Ha ett underbart lov alla! <3

Vi gick påskkärringar i Norge (trysillägret) ;)
Minnen <3

tisdag 20 december 2011

Idag är de dan före dan före dan före dan före dan.

Idag när jag tog in posten så hittade jag nått jätteskummt men ändå så bra! En tidning veckorevyn, till mig! Tralalala! Men jag vet inte var den kommer ifrån? När började jag prenumerera på de liksom?
Har frågat både Åsa & Stefan om det är nån typ av julklapp men nej, så jag vet inte? Men jag tar gärna emot en gratis tidning som även är så grymt bra! :D Jösses vad jag älskar kändisskvaller, kläder, smink och hårtips, och heta killar som den tidningen består av, haha ;)

Övrigt för idag så förlorade vi mot lärarna på innebandyn. Men för mig gjorde de inget (okej lite kanske), men vi hade ju trots allt kul! :D Och säg nu inte att vi var dåliga, för lärarna var så fega att dom som spelade var bara dom yngsta killarna som alla har spelat eller sportat förut.

Nej nu ska jag till Uppsala för att storhandla, hare gött! :)

TAGGA JULLOV IMORGON!!!!!



måndag 19 december 2011

Hej din köttbulle vad du är rund.

Jarå! Vi tjejer i 9C tog hem segern i innebandytyrneringen iår igen! :D Så imorgon ska vi slå ihop det vinnande tjej och kill laget för att tillsammans lira mot lärarna, dessutom så kommer hela högstadiet att titta på. De här måste vi ju vinna, annars blir de ju pinsamt!? ;)
Fortsättning följer.... haha.


Imorgon (förutom innebandymatchen) är de en helt vanlig skoldag. Vi har t.o.m prov i SO! Tycker de är irriterande, drygt och konstigt. Betygen är ju redan satta!! Så helt ärligt så bryr jag mig inte så mycket om de här provet, kommer nog bara få något enkelt G. Har inte pluggat nånting, de får gå som de går. Orkar inte bry mig om något VG-MVG just nu. Det gör jag på vårterminen sen :) Nu vill jag bara ha jullov.

Mera jag gjort idag är att jag gick ut och skotta snö som var tungt men uppigande! Och imorgon åker jag in till Uppsala med mamma och storhandlar och sen ska jag laga mat till familjen, åh vad jag är duktig! :D Den som gifter sig kommer att bli en lycklig man! ;) Men de får vänta några år, just nu är jag ung & fri och gör vad jag vill! YEAH!

Min middag - Kycklingsallad - suuupergott & suuuperenkelt!
Allt som behövs är: kyckligbitar (finns att köpa färdiglagade och kryddade), Pastaskruvar, Isbergssallad, skuren skinka och sen valfria grönsaker som paprika, gurka, majs, tomat, morot m.m. Själv väljer jag bara gurka och paprika tillsamman med salladen.

söndag 18 december 2011

Hahaha...

Har helt glömt bort den här videon från mig och bine i somras.. :D Vi hade inget för oss så vi bakade en kladdkaka och filmade lite höhöö....
Okej den är rätt seg i början och så... den roligaste delen enligt mig är helt klart 1:55 haha!

Hjälp till att rädda barns liv !!

Det pågår en katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.
Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul? Hämta bloggmaterial här! Tillsammans räddar vi barns liv!!
Foto: UNICEF

För varje publicerad bloggpost skänker re:member sex påsar nötkräm till UNICEF
Hjälp oss att nå fler - och därmed samla in mer nötkräm - genom att dela denna sida. Och tipsa gärna alla du känner som bloggar! Tillsammans kan vi rädda många barns liv i jul.

Rekord på G..?

Så här gör jag för att få flera besökare till bloggen och hur det har gått.

I Juni månad ville jag verkligen få flera folk att hitta min blogg. Så jag började att göra reklam på bloglovin. Det kostade en hel del, kanske la ut 250 kr på de. (vilket jag ångrar nu) men jag förlorade ju inget på de iaf!
Under 1 dag hade jag 481 unika besökare och totalt hade jag 1800 unika besökare under hela Juni månad.

Sedan dess har jag kommenterat väldigt många andra bloggar och jag har gjort en ''gilla-sida'' på facebook som hjälpt en hel del också.


Jag uppdaterar så fort jag får tid över och har nästan alltid med nån typ av bilder med i inläggen, det intresserar det hela mera istället för att bara ha tomma inlägg med bara texter.


Skriv inte bara en massa vardagshändelser, jag vet att det är svårt att låta bli. Jag skriver själv nästan bara om vardag och mig själv och blablabla... Men jag försöker att få med vissa andra vettiga saker som olika tips, tävlingar, videoklipp och det här inlägget o.s.v..


Angående rubriken
Det är december nu, och det är nära att blir rekord igen! :D (Nej jag har inte gjort nån reklam)
Jag har inte så många prenumeranter på bloglovin och blogkeen osv. Men besökarna ökar ändå!
Man blir så glad! :D
Det är det här som får en att vilja fortsätta att blogga, när allt bara blir bättre för tiden! :)

Just what i need.

Kom hem halv 8 från stan. Då var de bara att slå in alla paket och sen byta om till myskläder, linda in sig i en filt och sätta sig framför tv:n! Såg på Pirates of the carebian och åt choklad, riesen, äpple + päron :D svull...

Ganska konstigt att jag väldigt sällan har tid för hemmakvällar nuförtiden, när jag mådde dåligt så satt jag alltid instängd på mitt rum på helgerna och glodde på film. De var de enda som jag ville göra. Det hjälpte mig att känna mig lugn och fick mig att tänka på annat. Det är väldigt skönt att ha så nån gång ibland, nu tycker jag bara att de är härligt att få vara med vännerna om kvällarna och gå ut! :)

Imorgon blir de bak med mamma! Ska göra lite julgodis, pepparkakor och lite annat smått & gott. yaay! :)

Nu är klockan 01:00 så jag tänker bädda ner mig i min mysiga säng nu för att sova. Älskar när rummet är svalt och så har man ett tjockt täcke över sig! Godnatt!