fredag 7 januari 2011

Biotime!

Idag har det varit en helt vanlig dag... Men sen på kvällen skulle jag träffa Johanna, Johanna, Jessika och Maja och se Harry Potter och dödsrelikerna (Del 1)
Den var GRYYYM! Vissa som har sett den kanske inte håller med mig men.. Jag älskar Harry Potter, filmerna alltså, själva Harry Potter skådespelaren (Daniel Radcliffe) var jag bara ''kär'' i när jag var liten när som första filmerna kom ut :P

Eftersom filmen är så lång så var dom ju tvunga att göra en del 1 och del 2, och de kan man väl förstå men jag blir alltid så arg att filmen är slut precis när de är som mest spännande!! Nu måste jag se del 2 så fort som möjligt bara för de!

Men tack tjejor för biostunden :) Det var en riktigt rolig kväll med er :)<3


Imorgon åker jag in till Stan och shoppar med Evelina :) Och sen efter det åker jag till pappa över helgen!
Nytt inlägg kommer snart meeen.... Pappa har inte fått igång bredbandet hemma hos sig än så i värsta fall kanske jag blir internetlös i helgen.. Hur ska jag överleva? Närå.. de är ju tur att jag har en så charmig lillsyrra jag kan gosa med! :)

Hejs svejs så länge (:

onsdag 5 januari 2011

SHOPPING!

Här kommer lite smått o gott som jag har shoppat hittills under lovet :)

 Boots, eurosko 699:- (899:-)
 Ögonfransböjare, H&M 29:50:-
 Cardigan, H&M 149:-
 Eyeliner, KICKS 99:-
Huvtröja, H&M 199:-

 Garnier 48hrs deodorant, H&M (30:-?)
 Isadora build up mascara, H&M 115:-
Jeansleggins, Kappahl, 199:- (299:-)

måndag 3 januari 2011

GOTT NYTT ÅR!

Jo jag vet att de är lite sent.. men bättre sent än aldrig såå.... GOTT NYTT ÅR och hoppas ni alla för ett toppen år 2011! :)'