onsdag 7 augusti 2013

1 månad kvar tills 18

Godmorgon gott folk! Jag har totalvänt om dygnet hehe... Måste få in rutinerna nu när jag ska börja på trafikskola och sen när vanliga skolan snart börjar. Bara jag som får ångest eller!?!?! Men nu ska jag försöka tänka positivt här.. Blir 18 om exakt 1 månad, jag kommer (förmodligen) lyckas med körkortet, och ja... de var väl de haha!

Om några timmar ska jag övningsköra ut till Hedesunda och hälsa på pojkvännen och hans familj på deras jobb. Annars blir de nog en lugn dag. Kanske åker till gymmet eller nått. 
Och juste! Håller på med ännu en ny video bara för att den förra fick så mycket tittare på facebook. Över 2000 tror jag? Så kul! :)

Hur jag känner inför skolan.. höhö

söndag 4 augusti 2013

tjaba.

Haft lite grejer för mig nu igen! I Fredags så var jag på beachparty med SPOT ute vid Östa med pojkvännen och hans syster. Så då körde vi beachvolley (såklart), åkte motorbåt med ring, bada, hade andakt och grilla.
Från igår till imorgon stannar Charles här. Vi var på skogsvallen igår och hjälpte till lite vid pannkakskyrkan. Pannkakskyrkan innebär att folk från olika församlingar delar ut gratis pannkakor och sprider lite glädje helt enkelt! Målet är även att kunna vittna för folk om vad vi tror på och att det finns något större här i världen.
Sen så gick jag och Charles också in och lyssna på Timbuktu och hade kul, dansa och gick runt lite efteråt! :D Vi hade inte planerat att gå in dit så de blev lite spontant kan man säga!

Nu ska jag och älsklingen kolla på nån film och bara ta de lugnt. Har köpt mig en ben & jerrys glass till de dessutom. Gött!