lördag 9 februari 2013

Tjennare

Schtekig bild på mig va? :D Såg för nyvaken ut osminkad så jag lärde göra om bilden lite...Var ute och promenera lite men gick in efter tio min igen för att de var för blåsigt och kallt. Jag verkligen hatar när de blåser, de är de mest irriterande som finns...

Istället så ska jag till gymmet en snabbis snart, sen göra iordning mig för kvällen och öva lite lovsång :) Ska vara med och sjunga på ungdomsmötet i MK i Våla ikväll och jag är liite orolig över att jag inte kan alla låtar... Men skitsamma! Korsfest kl 20:00! 
Det blir andakt, lovsång, fika m.m. Be there alla lantisar! 

fredag 8 februari 2013

Fredag

Idag är de en sån där seg fredag då jag bara vill sova och inte göra nånting. Ska bara ha fredagsmys och snart blir de jag och gladiatorerna :) Lär ju passa på nu när jag är hemma.
Efter helgen är det bara att härda ut dom 5 sista dagarna i skolan. Vi har sjukt mycket just nu eftersom att vi har praktik 5 veckor efter lovet. Tror jag har 3 prov och 6 elr 7 inlämningsuppgifter som jag har kvar... Känns som att jag behöver dom där 7 veckorna ifrån skolan sen...

Svar på frågor del 2

Vad gillar du för slags kläder?
Jag satsar på de jag känner mig bekväm i och det jag tycker är snyggt. (oftast iaf.) Jag tänker mycket ekonomiskt tack vare att jag är ganska snål och har jag märkeskläder på mig nån dag så är dom förmodligen från lager 157.. Jag har väldigt olika kläder beroende på vad det är för årstid också. Ex. vinter = tjocka luvtröjor. Sommar = Jeansshorts + en topp/linne. Typ.
ursäkta nackspärren på vissa bilder
Har du någon sån här random talang? 
Har berättat om dom förut. Tror rätt många av mina nära vänner har tröttnat på dom ;) Men jag kan prutta med mina händer både mot ögat, knäveck och armhålor. Sen kan jag gå på andra sidan av fötterna. Vet att de låter konstigt, men de är en bra övning för lårmusklerna iaf ;)

Vilken är den bästa boken du har läst? 
Egoboost av Isabella Löwengrip eller Soul surfer av Bethany Hamilton. 

Vad äter du hellst när du är jättehungrig?
Nånting med mycket proteiner. Typ en jättestor torskfilé med potatis, eller en stor kycklingfilé med fullkornsris och nån god sås! Alltså de ska vara ''köttigt''. Protein är ju de som mättar bäst :)

onsdag 6 februari 2013

Svar på frågor del 1

Blev så långa svar så resten av frågorna svarar jag på senare :) men här är början iallafall.

Hur var du som barn?
- Jag var en kaxig liten skitunge rent ut sagt. Okej inte hela tiden, men runt åldrarna 4-8 (typ?) Så hade jag betydligt fler killkompisar än tjejvänner. 
Min bästa killkompis och jag brukade ha ''krig'' mot 2 andra killar som var kanske runt 4 år äldre än oss. 
Jag bråkade alltid med min yngre kusin Linus. Jag gick runt och mosade humlor med fötterna som satt på maskrosor och sket i att lärarna sa åt mig, jag skar daggmaskar i 2 delar och tejpade ihop dom efteråt. 
Jag grina när jag inte fick de jag ville och kunde aldrig förlora något. Självklart hade jag mina lugna stunder då jag var som en ängel också ;) Fyra ord: Aldrig rädd för något. 
En dag hämtade mamma hem mig från dagis helt blåslagen i ansiktet för jag hade varit helt galen i pulkabacken, hon blev såklart chokad när hon såg de. Och personalen ville ringa min mamma och berätta vad som hade hänt men lät bli när jag vägrade och skrek åt dom att inte göra de, för jag skulle ju fortsätta åka såklart!!

Vad händer om du inte tar ditt T3? 
- Inget allvarligt händer. Jag måste inte föras in till sjukhus direkt. Men jag blir för de första väldigt trött och lever i min egna lilla värld. Jag drar mig undan mer för att jag inte orkar med de runt omkring mig och pratar betydligt mindre. Jag får svåra koncentrationssvårigheter, och har svårt att minnas de folk säger. Jag får huvudvärk, kan bli snurrig och vill bara lägga mig och sova. 

Hur blev de med programmet du sökte till?
Haha ja... alltså jag fyllde i de där formuläret med ca 1000 ord 3 ggr, och varje gång så råkade jag trycka bort de när datorn stängdes av. Så fjärde gången tänkte jag att de inte var värt de. Jag är ju påväg att få dom rätta grejerna nu och jag har en någorlunda bra läkare som förstår mig. Jag skulle inte tro att den där läkaren i de programmet vet så mycket om hypotyreos tyvärr... Så det är bättre att folk med andra skador kan få bättre hjälp än mig.

Här är Gröna Lunds nya åkattracktion

Igår såg jag nyheten på deras facebook sida att deras nya attracktion för iår är Eclipse som är en 121 m hög slänggunga som kommer att gå i 70 km/h. (Världens högsta!!) För mig är det en självklarhet att åka den! :D Men istället har dom ju tagit bort extreme som var en av favoriterna och som faktiskt var en liiiten aning läskig...
Kanske inte är så kul för dom där nere om det skulle komma spyattacker från där uppifrån.. xD

tisdag 5 februari 2013

Hektiskt!

Den här dagen har bara varit dryyyg och stressig. Har åkt 4 olika stadsbussar, försovit mig, varit på akademiska sjukhuset 2 ggr (en gång studiebesök med klassen), ätit äcklig korvlunch, haft 2 tråkiga lektioner, haft ett långt utvecklingssamtal, handlat på Willys som tog 1 timme, besökte min moster Siv en snabbis och käka mat, kom hem 20:00, duscha och nu är de bara att packa väskan inför imorgon, äta och sova. Jag som hade så många saker (plugg) som jag behövt fått gjort idag...
Okej de låter ju inte som nå så jätte farliga jobbiga saker, men alltså näe... kan de bli helg nu elr?

typ jag just nu... hah