lördag 1 november 2014

Halloween

Riktigt dålig uppdatering här jag vet... Men jag har prioriterat annat framför bloggen dom senaste dagarna och haft det ganska fullt upp. Men hoppas ni alla har haft en bra helg än så länge!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Har ju gjort en hel del så det är svårt att veta hur och var man ska börja så vi skiter i det ;) ''Dieten'' har skitit sig också. Ordet ''diet'' låter så löjligt. I alla fall så har jag fuskat lite under lovet men vad gör de egentligen? Vi grillade bananer fyllda med choklad igår och sen när jag kom hem på natten så satt jag i min säng och åt Ben & Jerrys hahah! Sen har jag fått i mig en del gluten, och jag märker att min mage reagerar direkt på det när man nästan aldrig äter det annars. Får värsta köttbullemagen och en obehaglig smärta som kommer ibland.

Ikväll ska jag träffa några kompisar och vi tar nog en spontan tur in till stan!


fredag 31 oktober 2014

swag i sängen

Här kommer ett totalt onödigt inlägg tjugo över 3 på natten! (morgonen?)
Jag har varit på en grym konsert inne på LO och därför har jag den snygga självlysande grejen på mig. Förutom att jag fick en tjejs hår i munnen flera gånger och att samma person hoppade in i mig upprepade gånger så var konserten lyckad. Puss o godnatt på er. Eller godmorgon, haha!

tisdag 28 oktober 2014

Ny video: 12 sanningar om mig

28/10

 Bild på min frukost från imorse. Havregrynsgröt med mängder av kanel, gojibär, valnötter och havremjölk + nötbröd med ost. Och en stor kopp kaffe såklart. Bästaaaa frukosten!
 
Jag ska alldeles strax för första gången försöka tona håret på mig själv, får väl se hur det går... Blir väl katastrof. Senare idag så ska jag hämta ut mediciner på apoteket och sen träffa Johanna och Maja innan vi åker iväg på innebandyträningen. På tal om träning så har jag världens träningsvärk i rumpa och ben idag. Kunde knappt sätta mig ner på toasitsen imorse liksom. Det här med toaletter och träningsvärk på baksidan av låren och rumpa går aldrig ihop riktigt haha!
Tror det blir en lugn kväll idag igen om man bortser från träningen. Sen blir det nämligen full rulle varje kväll ända från onsdag till lördag!


måndag 27 oktober 2014

Första löparpasset på 3 månader!!

Jag har som jag skrivit förut haft problem med träningen sen slutet av juli på grund av problem med medicinen, en eventuell binjureutmattning, dåliga järnvärden, och inre stress. Ja det är det som vi tror att det är i alla fall. Jag har blivit alldeles skakig, fått hjärtklappning och fått problem med andningen vid tillfällen jag tränat. Jag har även blivit andfådd och fått hjärtklappning vid tillfällen jag suttit still.. Så jag tog ett uppehåll från innebandyn i flera veckor, slutade med löpningen och gick på lättare promenader dagligen bara.

IDAG kära vänner så gick jag ut på första löparpasset!! Jag kände att det var dags att testa då jag har mått mycket bättre dom senaste veckorna. Jag har ju dessutom kommit igång med innebandyn igen som ni kanske märkt.
Jag i alla fall gick ner till spåret i raskt takt och sen sprang jag ett helt varv utan uppehåll i jämn takt. Nu är spåret där jag bor bara ynka 2 km långt, men det kändes som en lagom första vända och jag är ändå nöjd för jag sprang på ca 12 minuter som jag alltid annars har gjort också. Nu hoppas jag att det bara kommer fortsätta gå åt rätt håll som det har gjort! :)

Sist men inte minst så åkte jag dessutom ner på gymmet nu under kvällen. Tyvärr så sträckte jag båda benen när jag körde marklyft så hela ben/ryggpasset jag hade planerat blev förstört hehe... Men jag körde bland annat plankan sen med tre andra personer, det slutade dock med att vi bara asgarvade åt varandra så det gick inte så bra ;)

söndag 26 oktober 2014

Söndag

Och så var helgen över igen, men inte lovet! Jag har haft en riktigt rolig helg med både match och födelsedagsfirande :) Matchen förlorade vi tyvärr men den var sjukt rolig ändå, alla tjejer var så grymma och vi kämpade på bra! Vi möter ju trots allt lag som har spelat i seriespel mycket längre än oss, vi har nyss startat upp vårat lag och börjat med vår första serie så det är klart att vi har mycket att lära.

Jag har nyss varit ute och gått en vända och nu ska jag snart iväg till jobbet. Hinner inte skriva nått mera just nu men ska försöka hitta på nått roligare inlägg sen... förslag på vad?

Btw, den här texten under beskriver mig faktiskt ganska bra i dagsläget #beckapower