torsdag 19 juli 2012

Yes

Tjabba! Nu är jag här igen. Haft lite ont om tid men just nu har jag iaf 20 minuter alldeles för mig själv!

Idag har jag hunnit med en hel del. Blev först jobb, sen hem och packa badväskan och sen iväg till bälingebadet med familjen. Blev inte så mycket sol tyvärr men lite iaf!

Efter det fixade jag middagen här hemma. (bilderna nedan) Sen nu på kvällen var vi på gymmet en sväng. Och fy sjutton vilken äcklig luft!! Luftkonditioneringen var trasig och det var stekhett och lukta spya.
Det konstiga är att jag tränar som bäst när det är så dålig luft där...?

Sen imorgon är det dags för sista arbetsdagen och gud vad skönt det känns! Dom här 2 veckorna har verkligen bara flygit förbi!

Nu blir det toast och fruktsallad framför OC med Binebus ;)

Bloggbild
Hur det egentligen ser ut... (True shit)
Bäst på matlagning ohyes! :D
@ Bälingebadet

onsdag 18 juli 2012

A new me is on the way !

Nu HAR jag bestämt mig för att bli bra. Och jag är på god väg även om det kommer ta kanske månader innan min medicin hinner börja verka. Vissa dagar vill jag bara ligga i sängen och stirra i taket medans andra är bättre.
Hursomhelst så har både mamma och jag har suttit vid datorn och beställt hem en massa vitaminer och kosttillskott nu. Bland annat silica för håret.

Sen har jag pratat med min frisör om allt det här. Och jag har bestämt mig för att sätta i nån typ av löshår till skolstarten. Då menar jag inte att jag vill ha ''hår-till-rumpan-fjortis-style'' utan det ska se naturligt tjockare och friskare ut helt enkelt.
Samtidigt som jag fixar det så ska jag tona håret mörkbrunt (jag kommer ta den risken även om det kan bli värre).

Blodprover kommer att tas ända tills allt blir bättre igen antar jag. Jag har aldrig nånsin tagit så många blodprover som jag gjort detta år, haha! Tur att man vänjer sig. Förut var jag livrädd för nålar ;)

Jag är stark och ska ta mig igenom det här!


måndag 16 juli 2012

Suttit här en halvtimme nu och skrivit en lååång sida om exakt hur jag mår nu. Sen kom jag på att det inte är nån idé att lägga ut det här.
Det leder alltid till en massa missförstånd och telefonsamtal till min egna mamma som sen går ut över mig och så fortsätter det.

Kan berätta att jag inte mår så bra just nu som säkert flera redan förstår. Och det är ju helt naturligt?
Jag är jätteglad över dom vänner jag har som verkligen förstår och stöttar mig igenom det här. <3 Men samtidigt finns det många som inte har en aning om hur det är att vara i min situation just nu.

Min kropp tillverkar inte den mängd hormoner som behövs och det kommer ta lång tid innan min medicin börjar hjälpa. Bara att härda ut!

Förlåt för dålig uppdatering. Men jag känner att jag inte har lust för att blogga just nu heller satt...

Färdig...

Åh jag bara hatar när jag inte kan få nog av alla gottis-saker!
Ikväll så fixade jag en god kvällsfika som bestog av 2 varma mackor med ost & skinka + ananas och en stor fruktsallad med äpplen, melon, kiwi och hallon.
Men sen slutar det med att jag efteråt tar fram min stora godispåse som kosta hela 51 spänn (som jag skrev förut) och äter upp mer än hälften. Kuuuul.... Hur lyckas jag få i mig så mkt!? Ja det är ju bra på ett sätt. Måste vara nån superkraft jag har ;)
Jag vill ju gå upp i vikt - men på ett hälsosamt sätt, inte genom nån choklad/glass ''diet'' som jag gjorde förut.. Och jag vet att jag själv inte mådde bra av det i längden. Självklart ska man få käka det ibland. Men inte frossa i sig varje kväll.

Men äsch, nu ska jag inte klaga mer :D Det finns så mycket annat som är tusen ggr hemskare än detta, haha.. Tänk dom som svälter ihjäl och inte får mat dagligen tex...

En positiv sak är att jag älskar att sova när man är sådär dödligt mätt. Det funkar ju dubbelt så mycket bättre än en sömntablett? ;D