fredag 3 oktober 2014

Mera ledighet!

 Hallååå gott folk idag är det fredag! Eftersom att vi har sån underbar lärare i Etik så är vi lediga varje fredag fram tills nästa år (förutom när vi har praktik då). Och så har vi bara 1 lektion på måndagar. Sen på våren blir vi säkert också lediga fett mycket och då har vi ju dessutom en massa lovdagar. Nu känns det bara konstigt om man börjar halv nio eller slutar fyra för det händer nästan aldrig längre. Och när man ser tvåornas schema nu så tänker jag direkt hur vi själva kunde ha så mycket förr. Funderade ju till och med på att byta skola... Men nu har det verkligen lönat sig ;)
 
Just nu sitter jag vid tv:n och tittar på awkvard + skriver det här och dricker kaffe. Ska göra några skoluppgifter snart för även om vi har mycket ledigt så har vi ändå uppgifter/tentor som ska in. Senare ikväll så ska jag iväg och bowla! :D

torsdag 2 oktober 2014

Questbar

Kan inte få nog av dessa haha! Hittade en bra deal och slog till bara.

#typicalbecka

Alltså ibland fattar jag inte hur jag lyckas... På lunchrasten idag så skulle jag köpa en vanlig kaffe med mjölk. Men eftersom att jag inte fattar hur automaten fungerade så tryckte jag först på vanligt svart kaffe. Sen tryckte jag på en annan knapp där jag trodde jag skulle få mjölk i men nej, då kom det nån chokladdryck och hela muggen svämmade över rejääält. Så jag fick börja om. Sen blev det fel på automaten så fick en i personalen komma och fixa det. SEN tog jag en vanlig kaffe latte för jag visste att det innehöll mjölk iallafall eller snarare grädde med kaffe. Den var ingen höjdare alls. Smakade bara grädde. Sen när jag kom ner till botten av muggen så fick jag i mig en massa skumm i hela munnen och det spottade jag ut direkt mitt på gatan för det smakade USCH! Hatar allt som är skummigt! Chokladpudding, marsmallows, och fluffiga saker är BLÄ. Japp så gick det med mitt kaffe idag.

Förutom kaffedramat så har vi provat och beställt studentmössor idag, jag var iväg på ett snabbt läkarbesök men det hade inget med sköldkörteln att göra. Nu ska jag åka iväg och gymma lite + hämta ut ett paket :)

onsdag 1 oktober 2014

Träningen

Om ni bara visste hur mycket jag har saknat/saknar träningen. Jag vill köra dom där jobbiga crossfitpassen tillsammans med dom andra på gymmet, jag vill känna blodsmak i munnen, köra benböj ända tills benen skakar och springa milrundorna igen. Men jag är ändå glad för att jag har kommit igång lite grann nu! Jag vet inte till 100% vad alla dessa konstiga symtomen beror på som gör att jag inte kunnat träna. Men jag har blivit utsatt för mycket stress under augusti-september, jag lämnade även ett förhållande som inte kändes rätt för mig som också gav stress, det här kan ha gjort att binjurarna till slut har kraschat. Har dom kraschat så svarar inte kroppen som den ska på mina mediciner för sköldkörteln. Och jag HAR sämre värden på hormonerna som är det främsta symtomet på utmattade binjurar. Det här har även lett till infektioner i kroppen. Samtidigt så vet jag inte säkert vad det är för vissa symtom är så sjukt märkliga och går inte att förklara. Men den här veckan har jag faktiskt mått bättre än så länge! #beckapower
Jag har lagt om i min kost lite genom att utesluta socker (nästan helt och hållet), äter gluten så sällan det bara går, bytt ut matolja till kokosolja, tar äckliga men nyttiga drycker som innehåller allt möjligt bra (som ni kan se längre ner i bloggen) och så vidare. Allt för att må så bra som möjligt. Kosten gör så otroligt mycket.

söndag 28 september 2014

Min helg i bilder

Har varit för upptagen i helgen för att hunnit blogga men här kommer i alla fall några bilder från helgen! (Eller snarare snapbilder) Tyckte inte om snapchat så mycket förut och har inte använt det så mycket men nu har jag blivit en riktig nörd.. nästan. Så lägg gärna till mig! Heter som jag gör på alla andra sociala medier: rehbecka

Middag i fredags:

Har börjat dricka ''Super Booster V1 Greens'' från superfruit som är en pulvermix av olika alger, gräs, frukter, grönsaker, örter och enzymer. Smakar som den ser ut (alltså inte så god). Men det är bara att svepa i sig!


Min favoritbrunch! Havregrynsgröt + havremjölk toppat med massa kanel, gojibär och valnötter. SÅÅ gott!
 
Fick en Nobe aloe vera dryck av mammi
Jag på gymmet idag (ser så liten ut haha!) Har tyvärr inte kunnat tränat så som jag brukar sen 2 månader tillbaka pga obalanser i kroppen. Blir skakig, andfådd och får hjärtklappning... Men när jag testade hur många dips jag kunde göra så klarade jag fortfarande 9 st som är mitt rekord. Bänkpressen orkar jag också lika mycket i. Still got it ;) Fick till och med beröm av två personer. Sånt blir man så glad av!