lördag 13 april 2013

Ändrade planer

Skrev igår att jag skulle på audition idag, men det får bli senare istället eftersom att det var några dokument som behövdes fyllas i och jag var inte alls förberedd när allt blev så spontant. Men nu är det på allvar! Den 10 maj i Sundvall så kör vi!!!


onsdag 10 april 2013

Starkare nu

Tjänna!
Igår hade jag sån himla träningsvärk i armarna efter gympasset i måndags. Men idag blev det värre än värst. Har aldrig haft sån värk i mina armar! Jag kunde knappt sträcka ut armarna imorse när jag vakna..  :o

Om jag ska få skryta av mig lite så känner jag mig fruktansvärt mycket starkare nu än mot vad jag var för 1 år sen! Om jag jämför med förra året så är jag ett låångt steg längre nu. (men jag tkr fortfarande mina armar ser lite för tunna ut höhö)
Till sist så sa min idrottslärare att jag är den enda tjejen hittils på cultus gymnasieskola som klarat av väggen på brandmännens hinderbana. En runt 2 m hög vägg som man tar sig över helt utan hjälpmedel. Jag är ju inte så värst lång heller men... I got the power!

tisdag 9 april 2013

Till er som inte känner mig,


Jag är medveten om att jag gör bort mig själv lite nu... men jag är van! Jag tänkte ha den här korta filmsnutten för mig själv först så därför så glömde jag klippa bort vissa bitar som jag inte vill visa här offentligt egentligen (syftar på sången), men shit the same... vem bryr sig? ;)
Alltså här har ni en massa olika klipp som jag hade låg på datorn och här är resultatet...

söndag 7 april 2013

Bra sista dag på lovet!

Tjobre! Jag har inte (orkat) haft tid att blogga så mycket. Lovet har verkligen gått sjukt fort, men jag är nöjd över det iaf! :)

Idag så var det familjegudstjänst i korskyrkan med sport-tema. Så jag och tre andra grabbar sprang in till musik i början i olika idrottskläder som ett intro, det blev lite teaterliknande och sen så fortsatte mötet. Svårt att förklara allt i detalj här ;)
Ett par timmar senare så åkte jag och mamma ut och övningskörde 45 min. Det gick så mycket bättre den här gången än mot vad det har gjort förut! :) Tur de... 

Till sist så har jag försökt klippt ihop en video som inte funka (hade stor lust att slänga datorn i väggen), käkat en god middag och överraskat familjen med lite sockerkaka tills dom kommer hem. Just nu är de bara jag här hemma satt...

 TAGGA SKOLA IMORRN DÅ!! höhö... blä...  här är 2 bilder från idag som ni kan dregla lite över