fredag 25 april 2014

Nya favoritfrukosten

Havregrynsgröt, kanel, gojibär och havredryck! Nyttigt, mättande och gott! Det innehåller heller ingen gluten och mjölk som jag upplever att jag får ballongmage av och blir konstig i magen av, därför undviker jag sånt så mycket som möjligt. Idag hade jag en Celsius som bonus också ;)

torsdag 24 april 2014

#räksallad

Ni har väl inte missat min berömda räksallads-video?! 5 visningar på youtube.. Snart världskänd!! Eller?... ;) Däremot när jag la ut den på facebook så var det ca 1000 personer som hitta till min fanpage och såg videon, dock så gillade bara 16 personer klippet. Fattar inte riktigt hur det går ihop? Sen har ju facebook nått nytt system så när man delar klippet på olika sätt så gillar folk ofta bara själva delningen och inte klippet. Hajar ni?

onsdag 23 april 2014

Respekt tack.

Imorse när jag klev av bussen så gick jag somvanligt mot min skola. Efter några meter möter jag 2 utländska killar i kanske 20-25 årsåldern. Jag ser på håll att dom stirrar  på mig och pratar med varandra, när vi möts så säger den ena ''Heej tjejen!'' men på ett äckligt/creepy sätt och den andra killen säger ''Dat ass!''
En person i min klass gick på andra sidan gatan (visste inte om det försen senare) och hade sett allt ihop men inte hört. Och då får jag veta att dom fortsatte att stirra bakåt på mig och fortsätta snacka medans jag gick vidare mot min skola. Dom var ju inte så diskreta direkt...
Och jag stör mig så grymt mycket på sånt där!! Just för att vissa svin tror att dom kan behandla en tjej som dom vill, kalla en saker, osv.
Sen har vi en invandrarskola bredvid gymnasieskolan jag går på. Byggnaderna sitter ihop och vi delar till och med vissa toaletter med dom. Och när man går förbi vissa av dessa människor så håller dom också ofta på med exakt samma saker och dumma kommentarer. Varför? Vad är grejen liksom? Har dom aldrig sett en rumpa eller?! 
Det som hände idag hände direkt inte för första gången för mig. Det här hänt flera gånger tex påväg till matsalen och på gymmet.

Jag har absolut inget emot invandrare eller folk som har ursprung från ett annat land. Jag bryr mig inte om det ett dugg. Människa som människa liksom. Däremot så är det oftast alltid dessa typer av människor som håller på så här, kanske är det vanligt att man gör så här i deras land? Då menar jag inte att ALLA invandrare säger onödiga kommentarer högt utan VISSA. Och det finns nog en hel del svenskar som gör exakt samma sak. Jag känner många invandrare här i Sverige som är supertrevliga också såklart!
Men snälla, visa respekt bara... 


Typ den här känslan efteråt... ;P 

Håret

Den här gången blev det mycket större skillnad när jag blekte. Men självklart är det ändå svårt att bli 100% nöjd ;) Man tar ju en risk när man köper det billigaste blekningsfärgen man kan hitta och göra allting hemma... 
Håret blek liksom ljust upptill och slingorna är ganska tydliga där, men baktill i längderna blev det inte alls lika blekt. Blev för lite färg igen trots att jag köpte 2 pack ;) Men det får duga. Ska kanske bleka det en tredje gång haha! 
Dock så tycker jag att mörkbrunt/rött är färgen jag passar allra bäst i. Men vill inte gå runt i det hela livet, måste variera mig lite! Har ju haft mörkt hår i 3 år. 

Svårt att visa exakt hur det ser ut för håret ser olika ut beroende på vilket ljus man befinner sig i + att dom här är tagna med webbkameran som typ har 0,000078 megapixels :P 


måndag 21 april 2014

Ännu flera bilder från Göteborg

Här är sista delen av alla bilder bara för att Charles skicka en massa från sin telefon till mig :)´Kvart i 5 på lördagsmorgonen
Och här roar jag mig i vattnet! Haha

Yoo

Blekning på G

Eftersom det blev misslyckat förut så försöker vi nu igen. Nu räckte färgen iaf! Synd att jag har skola imorgon, blir det gult hår eller nått annat fel så är det kört (Y)

Göteborg & IDOL

Jag och Charles kom hem igårkväll, stannade lite längre än väntat i Göteborg. Vi har haft så roligt där nere!
Vi Gick upp halv 5 i Lördags och stod i idol-kön kl 6:00. Och vi fick riktigt bra platser då! Göteborg hade den längsta kön av alla städer så vi hade riktig tur som kom så långt fram!
Mellan ca 8-10 filmade dom in en massa saker och dom sa vad man skulle göra osv. Jag tror att vi kommer synas i tv-rutan sen. Charles lyfte upp mig till och med ett par gånger under inspelningen ;P Sen när dom äntligen öppnade portarna så kom vi in redan vid första insläppet!
Men den senaste timmen i kön var den värsta jag varit med om för jag har aldrig i hela mitt liv varit SÅ sjukt kissnödig!! Jag fick skitont i blåsan och jag kunde varken stå eller gå normalt, en stund trodde jag seriöst att jag skulle kissa på mig haha! :( jag skojar inte... 

När jag kommer in till juryn (så kallade för-juryn) så får jag presentera mig och köra min grej. Efter att jag var färdig så får jag kommentaren: Rebecka du har en jättefin röst och jag vet att det här kan vara känsligt att höra, men tyvärr så är konkuransen väldigt hård och det är få personer av alla sökanden som går vidare till den riktiga juryn. Därför så kommer du inte att gå vidare idag, men fortsätt med det du gör! 
Men det här hade jag nästan förväntat mig. Jag är glad över att jag gjorde mitt bästa och jag vet själv att jag utvecklas inom musiken mer och mer. Min audition var mycket bättre nu än förra året. Hade jag sjungit som en kråka så hade jag väl gått vidare för att det lät hemskt ;)

Däremot så gick Charles vidare till fotoautomaten ;) Man möter inte den riktiga juryn där heller. Man filmar bara personen i ett rum. Han spelade oseriös med flit och sjöng ''Chacarron'' som är totalt flumm xD Han märkte att för-juryn skratta så jag hoppas verkligen att det kommer synas på tv när han kör sitt nummer i fotoautomaten!!
Här stod vi!
Soluppgång idol-kön