lördag 24 mars 2012

Mot the big city!

Hallå på er!
Har nyss tagit en upp-piggande smoothie och lite fika ute i solen. Har också märkt att efter att jag solade med trekvarts-byxor igår så fick jag redan en rand på benen efter bara 45 minuter, det är ju inte helt fel att bli lite solbränd redan i mars? :)

Jag och mamma rullar nu iväg mot stan snart. Känner på mig att det kommer bli en kanondag!
Dom här mor och dotter timmarna kan behövas ibland!

Kvällen igår blev också lyckad :) lite väl kort kanske men men..

Nu åker vårjackan på och nikeskorna på, vill inte gå i högklackat idag när man typ ska vandra runt i flera timmar ;)

fredag 23 mars 2012

Redo för kvällen!

Äntligen helg säger jag bara! snart är lovet här också, haleluuujah! :) Somvanligt har jag en ganska fullbokad helg, haha!

Ska snart åka iväg mot tärnsjö för lite tonårs-dags. Det är vi tonåringar som ska planera hur kvällen ska se ut så det kan nog hända lite vadsomhelst? Sen ska vi käka kladdkaka :D
Bara det att jag har världens tjej.problem just nu... ska jag ha den blommiga tajta tröjan eller den luftiga stora t-shirten som jag aldrig använt? höhö...

Sen imorgon blir det en hel dag i stan med mor min! Vi ska storhandla, gå på ikea, luncha/fika, och kolla efter nya träningskläder :)

Skriver om hur allt gått senare, det kan bli en galen kväll de här :D

tisdag 20 mars 2012

Jarrå det går framåt!!

Haha, gick runt och smålog på gymmet hela kvällen igår. Måste erkänna att jag var rätt stolt över mig själv när jag för första gången lyckades dra mig upp i den där jobbiga chins-övningen för ryggmusklerna! :D
Har alltid försökt sparka mig upp med hjälp av fötterna (som ser förskräckligt fult ut) i en evighet, men sen igår så bara lossnade allt och jag ba: YES!!

Det gäller att bygga upp vecka för vecka.
Första gången jag skulle prova dips så klarade jag ingen, men en vecka senare kunde jag 1. Och idag kan jag göra ca 5-7 på raken (beroende på hur många reps det blir)

Inte nog med de så har jag börja tycka om bänkpress nu också som jag aldrig tyckt om förut, och ska satsa på tyngre vikt nästa vecka än att bara lyfta stången ;)


CHINS
DIPS

söndag 18 mars 2012

13:11

Innan vi anlände i Årsunda igår så hände nått lite oväntat :P Det var 2 liftare på vägen som behövde skjuts och självklart är pappa för snäll för att bara köra förbi så han plockade upp dom. Så ja, det var 2 killar i 19 års-åldern (den ena var ganska söt också, haha!) som fick åka med.
Jag skulle aldrig kunna plocka upp nån bara sådär, man tar ju en risk. Men dom personerna visade sig vara riktigt trevliga som tur var! :)

Senare blev det fin middag med familjen.
Lite senare ändå så blev det 1 kg godis + gladiatorerna = mys! :D

Sen idag har vi tagit en promenad på stranden och snart ska vi åka till parkbadet för att bada :) Man får väl se vad som kan hända under dom kommande timmarna nu.
Hoppas ni haft en skön helg (:

Lite sol och värme på de här skulle sitta fint de!