lördag 14 juli 2012

En tripp till Västerås

Shopping och mat på jensens resturang! Bilderna får berätta allt ;)

''Jacktröja''? Gina Tricot 180 Kr. Förr 399.
Svårt att visa men tyget är genomskinligt men en hel del detaljer :)
Ny väska till skolstarten (halleluja! :D) Från Deichmann 229 kr. 
T-shirt från Gina. 99 Kr - förr 199.
Nya solbrillor från Cubus för 39 kr. Ord 99 kr.
Har alltid velat haft pilot men jag ser ut som en idiot i det tyvärr.... haha


Sötnosen Sabine slummrar till (a)


MAAAT! Så sjukt gott det var. Tyvärr hann jag äta upp hälften innan jag tog kort.
Kycklingfilé med grillade grönsaker och sen fick man välja en massa saker vid salladsbuffén som var allt ifrån nötter, äpplen, morötter, fetaost, såser, pasta, bröd, ja allt man kan tänka sig! Det bästa av allt var att man fick ta i flera omgångar :)
Efterätt - ta hur mycket glass och tillbehör du orkar !
Portion 1 ;)
Och portion 2, hahah!
Portion 3 - Ett par skålar man chokladsås. Onyttigt och gott! :D

Till sist så köpte jag en påse med lösviktsgodis för 51 kr... Haha! Gillar inte lösgodis såå himla mycket, men fick nått ryck att jag skulle ha de nu bara. Men 51 kr!? Ah....

fredag 13 juli 2012

Beachvolley & ledighet!

Äntligen första jobbveckan över. Det är helt sjukt hur fort tiden går när man jobbar. Det är helt annorlunda mot skolan!

Ikväll rullar jag ut till Östa för beachvolley med ett gäng vänner + Bine ofcourse :D Får se om man slänger sig i det iskalla vattnet också för skojs skull ;)
Jag kommer ihåg förra sommarn när vi var på stranden där (samma gäng) och sen smyger en viss person bakom mig medans jag pratar med en annan. Med sig har han en stor hink sjövatten och häller över mig när jag minst ana det, med kläderna på dessutom! Hahahaa! Ni är väl för härliga men gör inte det ikväll tack :D

Vad mer ska man säga? Ska snart grilla och fram tills dess vet jag inte. Bakar nått kanske. Häjdå!

Bine och jag för typ.... 7 år sen kanske? Herregud vad man förändras!

torsdag 12 juli 2012

Cookies

Tja! 
Har nyss sprungit 2 varv i spåret här i Harbo. Måste säga att det är det fjuttigaste spåret jag vet. Måste springa 2-3 varv för att få igång något riktigt flås för den är ju så kooort! 
Men det är bättre än inget! 

Innan det så har jag bakat schackrutor. Och dom blev ju rätt lyckade också? I vanliga fall brukar jag tycka småkakor är lite smått jobbigt och tråkigt. Men jag fann inspirationen genom mormor, haha! Dom är ju så goda! :D

Sista arbetsdagen för veckan imorrn (YESS). Och imorgon kommer Sabine upp hit i 2 veckor! Åh vad grymt det kommer bli! :)
 Men tror inget kan slå sommaren 2011. Iår känns det inte likadant riktigt, men klart det kommer hända lite saker trots allt. Hoppas vädret förbättrar sig också...


onsdag 11 juli 2012

lol

Hahahaha! Störtskön farsa ;D

Nya foton!

Nu var det alldeles för längesen jag la upp några bilder jag tagit med systemkameran. Tyvärr orkade jag inte gå längre ut än i trädgården, haha ;) Så det fanns inte så mycket mer än det här som var roligt att fota... men här är lite bilder iaf! :)
Och för er som inte vet så använder jag den väldigt populära och enkla kameran Canon EOS 1000D.






tisdag 10 juli 2012

Tjabba typ. Jag kan inte berätta så mycket om mina dagar eftersom att jag har en så kallad tystnadsplikt där jag jobbar... Men usch vad jag hatar att gå upp 6 varje morgon! Känns så konstigt att tiden jag slutar jobba är den tiden då jag i vanliga fall precis har gjort iordning mig för dagen och börjar vakna till.
Men det blir 2 kvällspass nästa vecka iaf och det är ju tur det!
Sådärja, slutpratat om jobb! ;)

Ska titta på ett avsnitt av Top model nu och sen måste jag sova. Japp, det är läggdags 21:00 för min del! Annars hade jag varit ute på östa udden just nu och spelat vattenbrännboll med några pooolare.
Menmen... Måste ha mina speciella timmars sömn för att orka med allt så godnatt då! :)

grym kvalité alltså!...

måndag 9 juli 2012

Bloggtorka

Regn, tidiga mornar hela veckan, jobb, sova, spela död, deppa, skratta, leva.
Jag vet inte mer vad jag ska skriva förutom att jag längtar tills att få känna sommarn igen. Känner mig lite kaxig mot er alla andra nu, men fy vad glad jag skulle bli om resten av denna vecka och nästa bara skulle bestå av regn. I min fantasi så kommer solen skina igen när jag har slutat jobba :D
Hejdo!


söndag 8 juli 2012

Trololololol

Hallåj! Har nyss kommit hem från ett jobbigt gympass. Världens äckligaste värme och ingen syre... Kan säga att svetten bara droppade ner för pannan hela tiden!

Just nu förbereder jag inför min jobbvecka med matlådor och kläder. Vad sjutton kan man bära på ett ålderdomshem? Kan ju inte komma i korta shorts och linne direkt... Och vart ska jag gå? Haha, nervositeten stiger lite smått ;)

Nu ska jag göra iordning toast och jordgubbar. Börjar tidigt på jobbet imorgon... bajs.


Shopping

Här är allt nytt från gårdagens shopping. Blev inget mycket alls. Sparar pengarna lite till den stora rean senare ;)
3 för 19 kr
Ett tips är att alltid bära hårsnoddar utan metallspännen som håller ihop dom, det sliter bara på håret. Finns hos Bikbok!
Även denna sak är från Bikbok. Halva priset !

59 Kr från Gina. Perfekt till stora linnen, genomskinliga tröjor (som ovan) m.m. Jag är väl den sista som skaffar mig en? :P
Det var allt för mig! :)