torsdag 12 februari 2015

Idolautidion

Min videoaudition har över 200 delningar nu. Vad hände!?
Idol meddelade förut att den mest delade videon under 1 veckas tid hade 267 delningar. På 4 dagar har min fått 203 delningar (!!)
Dock så har den legat uppe sen i januari men jag visste inte att den hade kommit upp, så jag delade inte den förrän mycket senare.
Hade från början räknat med ca 20 delningar från nära vänner & släkt och så bara som en kul grej för jag tycker personligen inte att det här är något ''topp-framträdande''. Det som låter bäst är väl egentligen refrängen. Versen blev alldeles för låg i vissa tillfällen och jag spelar fel. Men skitsamma med det.
TACK till alla er som har delat ! Blir lika glad varje gång :D

Hajk, pajjad bil, friskolekamp och studentmössor

Halloj, nu kikar jag in här igen. Senaste gången jag skrev så skulle jag iväg på hajk och jag kan säga att den hajken blev ändå rätt kul (fast kall som bara den i tältet på natten)!  Och sen pajjade min bil där borta. Vi kom som tur var fram men multiremmen hade gått av på vägen dit så bilen gick inte att köra med dagen efter. Som tur var så blev jag upphämtad och bilen är nu lagad :) där rök månadens lön lol..

Igår var det friskolekampen och jag var med och spela fotboll. Tyvärr så blev det strul och lite ''bråk'' inom vårat lag. Det är väldigt svårt att få mig arg, men när jag väl blir arg så blir jag riktigt arg och det kan jag säga att jag blev igår. Men jag har inga mera kommentarer på det.
Sen har vi fått våra studentmössor MEN gissa vem som har lyckats beställa fel?
Jag valde helt fel modell och lyckades på något sätt välja självlysande text!? När vi hade utprovning av mössorna i skolan i höstas så tänkte jag direkt att jag skulle ha ''kristall modellen'' bara för att den såg bäst ut. Sen hade jag tydligen råkat trycka i ''diamant-modellen'' som ser ut som en kastrull på huvudet :( Nästan alla (inklusive mig själv) satt och garva åt mig (ej mössan) i klassrummet när jag hade gjort världens tabbe. Ibland fattar jag inte hur jag lyckas... Men det löste sig iallafall, fick köpa en ny mössa för 300 kr så nu kommer jag snart ha två st. Då kan jag använda kastrull-mössan på flaket och inte bry mig om den blir skitig för folk kommer ju att hålla på med sina drickor där hit och dit.

Här ser ni en panikslagen Becka. Riktigt äckligt att man tappar luften totalt när man är nere i isvattnet! Vill ni se videon så får ni gå in på min insta !