lördag 25 augusti 2012

enrubrik.

Go'kväll läsare!
Tycker det är så kul att proteinbollarna fick sån bra respons! :) Inte bara här på bloggen utan här hemma också! alltså alla är typ redan slut, nästan. Ööh, fast då får man nog räkna med att jag har stoppat i mig 4-5 st också ;)

Ska sova snart. Imorgon följer jag med Åsa och Stefan till stan. Jag måste gå runt och leta efter några nya jeans. Vill så gärna hitta några ljusblåa som är så där lagom slitna till ett bra pris!

Så ja... godnatt då! Hade inget annat bättre att skriva (:
 


 

Proteinbollar!

Dags för lite variation i bloggen!
Här kommer ett gott och nyttigt recept på chokladbollar. Visst, smaken är lite speciell (eller så är det mitt proteinpulver här hemma som har en äcklig smak) Men jag gillade dom så här kommer receptet :)
 
2 dl havregryn
2 dl cashewnötter
1 dl russin (något jag själv valde till)
2-3 msk kakao
3 msk kvarg (jag valde kesella vanilj för att få lite sötare smak)
3 msk mjölk
3 msk proteinpulver (tror det kan uteslutas eller bytas ut mot vaniljsocker om du inte har proteinpulver hemma)
 
Mixa nötter, havregryn (och ev. russin) till mjöl.
Blanda resten av ingredienserna i en bunke och tillsätt till sist nötblandningen.
Rulla i kokos och ställ in i kylen! :D
 





Är det här något ni vill se mera av? För jag har flera recept på lager isåfall! :)

Morrn morrn på er!

Ligger här helt nyvaken och funderar på om jag ska bege mig till östa mässan med föräldrarna idag eller vara hemma och bara softa. Och softa för mig betyder oftast fylla frysen med nybakta bullar och kakor. Eller bara spela piano, eller gå en enkel promenad med musik i öronen.

Kvällen kommer nog bli mysig idag också. Ska först gymma ett lite längre och tyngre pass och sen när jag kommer hem blir det film och massa fika!

Vad gör ni en Lördag som denna kära läsare? :D


fredag 24 augusti 2012

Och så var Fredagen snart slut...

Kom hem lite tidigare än vanligt, stackars Jessika ska ju upp 5 imorgonbitti :o (något jag aldrig klarat)
Men har haft det riktigt trevligt ikväll med mina tjejor! Vi såg nån riktigt random film. Väldigt skumm var den samtidigt som man garva ganska rejält ;P
 
Nu sitter jag hemma i sängen och ser gravid ut efter allt man ätit. Tog t.o.m chokladtårta + glass när jag kom hem igen även fast jag var proppmätt efter allt man stoppat i sig hos Maja ;) hur lyckas jag..?
Tack för många skratt ikväll tjejer! :)




Tjejkväll och mys

Ikväll så ska jag åka över till Maja´s place och träffa Johanna och Jessika där också. Ska bli SÅ kul att få träffa alla igen för nu var det längesen vi sågs alla fyra tillsammans.
Så det blir en tripp till affärn för att köpa frukt till en fruktsallad vi ska ordna och sen lite mycket glass på de!
Sen skulle jag tro att det blir film + ''tjejsnack'' ;)

För övrigt så har skolveckan gått kanon! Förutom att jag blir så där ''spagetti trött'' i omgångar (benen pallar inte) då jag bara vill falla ihop och sova. Heheh...

Jag och ett härligt gäng ;) Bild från 2010. Gud vad alla har förändrats!

Haha! Maja, Jessika & jag - 2010
Lite nyare tider ;) Söt-Johanna!

mmm....

Alltså det bästa med att ha en mamma som jobbar på ett kafé/blomsterbutik är ju alla dessa gottis saker som kommer med hem ibland! 
Om någon bakelse skulle vara det minsta lilla dålig så får man inte sälja dom och då så... tar gärna jag de ;) Smakar ju inget sämre för det? 




torsdag 23 augusti 2012

No inspiration...

 
 Känner inte för att blogga just nu. Har inget speciellt nytt att skriva så jag tar en koooort paus och hoppas att det blir bättre tills helgen bara. :)

jag & Eve i skolan idag eheheh.... bjuder på'n!

tisdag 21 augusti 2012

Jahapp.

Sitter och fryser jag häcken av mig även fast jag har mjukisbrallor, huvtröja och en filt omkring mig. Sen mår jag illa, har magont (som kan vara vanlig ibs skov) och sen helt och hållet slut.
Har väl nån sån där svacka igen då man mår lite sämre som kan kommer nån dag då och då. Är väl medicinen som spökar.

Bara att hoppas det blir bättre under natten för imorgon blir det första dagen på brandstationen. Det vill man inte missa! :)

Blir kvällsfika om nån timme, fått hem världens godaste surdegsbröd som är helt utan onödiga tillsatser! Med andra ord ekologiskt bröd ;)
Men först - duscha nere på mammas jobb! Inte haft varmvatten här hemma på flera dar. Det är inte försen nu man märker hur beroende man är av varmvatten -.-'

måndag 20 augusti 2012

En ny vecka.

Hahah... grym dag det har varit! :D Vi hade skattjakt i olika grupper från halv 10 till halv 1 och genom den tiden så hade vi fått ett papper på en massa uppdrag man skulle göra runt om i Uppsala för att få ihop så många poäng som möjligt.

te.x, fota en i gruppen i ett skyltfönster, fotografera en tjänsteman och polis, fota en familjepizza, åk högst upp i uppsala konserthus (bildbevis), visa upp 10 kastanjer, sjung små grodorna med rörelser på fyristorget, bilda en pyramid på 5 pers och ta kort,
fota en klocka som visa 11:05 på stan, filma så många människor som möjligt som skriker ''cultus är bäst!'', sen blev det en hel del letande och fotograferande i affärer.

självklart var inte det där allt, knappt hälften. Men jag orkar inte skriva fler ;)
Senare blev det mångkamp med 2:orna och ja, ni kan ju se inlägget under vad vi gjorde.

Det var allt för mig, puss!

söndag 19 augusti 2012

kommerintepånånrubrik...

Känner ingen inspiration till att skriva just idag... men ja. 
Ska till gymmet nu och sen ser jag fram emot morgondagen då det händer lite! :) (bild)