lördag 15 december 2012

Hehh.... Är ensam hemma så jag passade på att öva ett par sånger jag ska spela upp på både torsdag i skolan och julafton. Precis när jag sjunger dom högsta tonerna och tar i som mest så hör jag brorsan komma in och säga ''hallå hallå?'' Lite pinsamt... Jag kan aldrig öva när nån annan är hemma. Jag MÅSTE vara själv. Och jag har inte ens valt låtar än!? Har bara hunnit testa några som jag KANSKE ska ha... (Lite smått panik för jag har lovat några att jag ska uppträda...)

Annars så har jag julbakat hela dagen och lyssnat på musikhjälpen på radio. Tycker det är en grymt bra sak det här med musikhjälpen eftersom att alla pengar som kommer in skänks bort :)

Filmen igår var btw riktigt bra också och jag hade en toppenkväll! Jag brukar inte gilla fantasy filmer så mycket, men den här får helt klart 4 av 5 toast ;)

Ikväll blir det ungdomssamling i Heby igen. Det blir julklappsbyte med varandra och sen vet jag inte, ska förmodligen vara ute iaf :)



VA!?

Nu har de ju bara gått för långt alltså... Jag trodde det var ett skämt först, men nu visar de sig vara sant? Nej sånt här blir jag förbannad på! Varken pepparkaksgubbar i luciatågen eller en svart docka på kalle anka får förekomma. VART ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?!


fredag 14 december 2012

The hobbit

Hänger runt i stan för mig själv i väntan på att mina polare Georg och Daniel ska möta mig om typ 1.5 timme. Vi ska käka på donken och se the hobbit ikväll :)
Men medans jag väntar så ska jag försöka hitta några julklappar till familj och så. Ha en trevlig helg! :D


torsdag 13 december 2012

Dagens uppgift: Skratta!

Hälsopedagogiken idag alltså... bästa vettiga lektionen nånsin? ;) Vi gick igenom hur viktigt skratt var och vad som händer när vi skrattar osv... Våran uppgift var då att i grupper skulle fixa med hjälp av videoklipp, bilder eller historier nånting som får alla att skratta. Sen skulle alla grupper visa upp de för varandra. Och här nedanför ser ni min favorit som en grupp visade upp.... asså... HAHAHA! 1:04 och speciellt 2:12 gav verkligen min mage ett träningspass ;)


onsdag 12 december 2012

Är i Våla hos en massör och ska snart få massage. Inget avslappnande precis om ni tror de :P Jag har blivit så sjukt stel den senaste tiden och alla muskler måste sträckas ut, jag kan inte ens göra vissa rörelser som jag kunde göra förut. Jag är medveten om att det kommer göra galet ont, men efteråt kommer det att vara värt de! Sen har jag jodbrist och det är kanske anledningen till att jag väldigt ofta har ont i ryggen, det hade jag ingen aning om förut? Gud vad jag alltid ska ha brist på ämnen, ni måste ju bli trötta på mig som tjatar om de hela tiden ;) (Men jag känner själv att det bara blir bättre och bättre med tiden!)

Men äsch, det här är egentligen bara en liten fjuttig sak om man jämför med andra undersökningar jag har gått igenom på sjukhuset förut ;)

Btw, jag ska försöka fixa ny headerbild och design på lovet. Har ju värsta sommarbilden... kvinnoproblem.

Följ mig på instagraaaam :) 
REHBECKA

Fail

missade nyss 12/12/12 12:12 med 3 minuter... Men nu vet jag iallafall att just den här dagen och just den tiden så....... satt jag på toa.




måndag 10 december 2012

Godmorgon!

Jag kommer förmodligen vara som en zombie idag. Jag la mig tidigt men somna sent och vakna tidigt (05:00) även fast jag hade alarmet ställt på 07:10. Varför!? Faktum är att jag sovit lika dåligt under helgen, men jag har känt mig så pigg hela tiden? Kommer inte förvåna mig om jag somnar på bussen sen och missar min hållplats eller nått när jag ska av...
Men nu har jag haft god tid på mig att gjort allt på morgonen :)

Alldeles nyss:
Mamma - Åh, ska du ha den där fina tröjan idag? :)
Jag - Nej, jag bara sitter med den på mig ;)
Mamma - Jaha.
Hon fattade tydligen inte min ironi... min gulliga mamma!


söndag 9 december 2012

Precis.


Andra advent

Hallååjj! Hoppas ni alla har en mysig 2:a advent där hemma :) Tiden går verkligen fort nu... Snart jullov!

Igår var jag på julkonsert och ungdomssamling i heby som var riktigt kul fylld med mycket skratt ;) resten av helgen har jag bara gjort ointressanta saker typ... 
Satt ja, det var väl min helg ! Nu ''taggar'' jag inför skolan. Måndagar har dom tråkigaste och längsta lektionerna, men det är ändå kul att få träffa alla igen efter helgen, vi blir mer och mer som en familj i vår klass tycker jag :)



Varje söndag...

En lite sämre vana jag har är att jag nästan varje Söndag går runt i säckiga tjocktröjor, mysbyxor eller leggins, och ibland har jag pyamasen på mig tills kl 14. Det är ju så skönt och mysigt! Och jag skiter fullständigt i hur jag ser ut för andra. Ibland kan vi få besök här hemma och så står jag där i underställ liksom.. ;) Okej kanske inte varje Söndag, ibland åker jag ju iväg till stan eller kyrkan och då vill man ju se liite fräschare ut.

Det jag vill säga är att jag vill få ut mera av mina Söndagar och inte bara låta dom vara ''dagen för måndagen''. Vad ska jag göra åt de? Vad gör man en dag som denna?

Några ''söndags-outfiter'':



Och ibland kan de gå så långt att jag ser ut så här....
Lol, just kidding ;)...