fredag 7 juni 2013

fredag

Äntligen lite ledighet! Sitter just nu ute på altan med den här salladen. Enda nackdelen just nu är väl att det sitter ett getingbo 3 m ifrån mig, så ungefär 1 gång i minuten så flyger jag upp från stolen och springer runt ett varv på gräsmattan... Min taktik är så bra för jag har fortfarande inte blivit stucken ;)

Det har verkligen varit jättesegt att behöva ta igen praktik dom senaste dagarna när det har varit så fint väder ute.. Men ikväll så ska jag övningsköra ut till östa med mamma och kvällsbada har vi bestämt! Jag och morsan har alltid så kul tillsammanans ;) Har ju inte tagit mitt första dopp för iår än... ILLA!!!
Och imorgonkväll blir det hoffmaestro på skogsvallen så lite kul händer de! Ska hjälpa till med pannkakskyrkan där. Så ett gott tips till er folk som ska dit och festa: välj pannkakor före spriten ;)

onsdag 5 juni 2013

För Basse har tagit studenten!

Idag är de bara de massa studentfirande hela dagen och kvällen lång! Grattis till alla studenter! :D

tisdag 4 juni 2013

Morsans dag!

Haha! Jag har aldrig någonsin lyckats slagit in ett sånt där fult paket som på bilden förut. Hittade bara en liiiten bit presentpapper som jag fick slå in båda sakerna i. Ena ''lådan'' är stor och den andra är liten, så självklart blev det ett stort hål pga det som jag fick täcka över med silvertejp. Hittade varken den vanliga tejpen eller snören... Men visst blev de lite charmigt ändå? ;)
Jag är nyss hemkommen från min praktik. Snart ska vi käka middag och fira mamma som fyller år idag!! Om jag skriver hennes ålder här så blir hon väl galen, men för mig både ser och verkar hon som en 30-åring :D

måndag 3 juni 2013

wohoo

Spelat i en grym fotbollsturnering i skolan idag! :D Förutom den otroliga hettan så var det superkul! Vilket adrenalin!! Varje klass hade tagit ut ett lag och i vårat lag var det bara jag + 6 andra killar som var med. Så det var lite tufft att spela utan avbrytare då vi körde på 7-mannaplan. Jag spelade vänster mittfält precis som i den gamla goda tiden och det gick väl bra tkr jag! :) Fick inte till några riktigt bra skott men lyckades sätta bollen i mål iaf!

Hur gick de då? Jo vi kom på andra plats! Vi hade vunnit alla våra matcher och sen så mötte vi lärarna i finalen. Men då hade många lärare hoppat av tydligen och ersatt duktiga elever istället. Så i förlängningstiden så vann dom med 3-2. Så typiskt... Men alla kämpade på bra och jag tror att alla hade de minst lika kul som jag hade de! :)

Ett litet trick jag lyckades köra på idag bara! Haha eller naah.. ;D

söndag 2 juni 2013

Söndag

Det har varit full rulle hela helgen kan jag säga er så därför har jag inte pallat blogga något. Och jag vet inte vart jag ska börja heller? Har varit allt ifrån brännboll med en massa ungdomar, kikat på läderloppet, suttit på bakluckan på en bil som körde (överreagera inte nu morsan) ;) , flumm med sabine, och idag shopping och en skapligt lång springrunda på kvällen. Haha jag orkar inte anstränga mig att komma på allt som har hänt.. ;) Kul har jag haft de iaf! :)

Nu är det bara att lägga sig och tagga inför fotbollsturnering i skolan imorgon!! :D Varje klass har tagit ut ett lag + att lärarna har ett. Är SÅÅ peppad! Var så längesen sist. Tror kunskaperna sitter kvar i ryggmärgen sen min 8-års långa fotbollsperiod förut, hoppas jag och känns de som iaf.. ;) Och att spela med publik är ju de bästa som finns.

Har en ganska stor nyhet jag ska berätta om också men det kommer senare! :)
Lite nytt från idag (förutom toppen längst till höger och armbandet)
Sen har jag fixat presenter till mamma, men de kan jag inte visa här eftersom hon läser bloggen tihi..