torsdag 23 april 2015

Du är fantastisk, precis som du är.



Såg den här videon alldeles nyss och jag blir så berörd på något sätt av såna här klipp.
Den här tjejen la upp en bild på sin instagram som hon hade photoshoppat sig till den ''perfekta kroppen'' utan att folk visste om det, tidigare så hade folk kritiserat hennes kropp över att den inte var tillräckligt tränad. Det värsta var att hon fick bättre respons på den photoshoppade bilden och alla kommenterade hur snygg hennes kropp hade blivit! Det här gjorde hon alltså som ett experiment. Senare så la hon upp den här videon där hon visar hur hon redigerade sin kropp och hur allting bara var fejkat. Hennes naturliga kropp fick alltså stå emot en massa skit medans den fejkade kroppen fick en massa hyllningar.

Samhället har så skruvade skönhetsideal idag och jag tror att fruktansvärt många känner att man måste se ut på ett visst sätt för att ''duga''. Jag har också gjort det, mååånga gånger.
Visst, man ska försöka röra på sig dagligen och äta en varierad och bra kost just för att behålla en god hälsa och må bra. Men när man känner en press över att man måste ha större bröst, rumpa, större muskler osv, då har det gått över gränsen. Vi ÄR olika. Var stolt över den du är! Och folk som trycker ner andra över hur dom ser ut är så fruktansvärt idiotiskt som det bara kan bli.