torsdag 18 april 2013

Nu var det några dagar sen jag skrev här... men de är fullt upp om dagarna för mig just nu. Har hela 5 prov nästa vecka! :S Och sen ska jag vara borta hela helgen på smuck-hajk. Samtidigt så har jag några val som jag ska göra i skolan och en massa annat... Sen imorgon eftermiddag så ska jag göra en hårmineralanalys hos min näringsterapeut som jag sett fram emot i åratal känns de som. Då ser man exakt vilka viktiga ämnen som jag har brist på och som vi kan åtgärda! :) (Samtidigt som jag fick fel på skoöldkörteln så blir de en maaasssa brister i kroppen) Men nu får de bli en ändring på de tycker jag!

Nu dags att packa lite inför helgen och sen ta de lugnt. Eller nej juste, måste ju fortsätta plugga...

Såg att Paramore har släppt ett nytt album idag så tänkte tipsa er om de också! Det heter som bandet självt.

måndag 15 april 2013

Måndag

Försov mig imorse, åkte till skolan 20 min senare, kutade till bussen med några tjejer i regnet på lunchen, åkte hem, åt middag, spelade piano, åkte till gymmet, duscha, åt kvällsmat, nu sova. Ja de var väl min dag.. Kan säga att jag inte kommer kunna gå normalt imorgon. Har träningsvärk i hela överkroppen och kommer ha träningsvärk i hela benen och röven imorgon. Underbart! :D

söndag 14 april 2013

Planer hit och planer dit

Jaa här kommer nu ännu mera nyheter ! hahah... Det är så här att jag inte får genomföra läderloppet iår för mina föräldrar, och läkaren tycker inte heller de är så smart.
Jag känner själv att jag skulle orka för jag känner mig mycket piggare och bättre än vad jag gjort på länge. Men det finns alltid en risk för att kroppen inte orkar och brakar ihop efter eftersom att vi fortfarande inte vet hur mina binjurar ser ut just nu, och mina sköldkörtelvärden är också fortfarande låga. (Nya medicinen är påväg!) Även fast jag ofta ser frisk ut i vardagen och allt sånt så kan de vara farligt för mig säger dom. Och jag måste väl bara acceptera de jag får skjuta upp de till nästa år... Men de är klart att det är en besvikelse!
Kommer fortfarande fortsätta att träna som jag gör, men en tävling blir en helt annan press.

MEN jag får trösta mig själv med att jag och pappa tar 2 dagar i Sundsvall istället på idolauditionen. Vi kommer att resa dit dagen innan (torsdag 9 maj) och bo på hotell 1 natt. Så lite av pengarna får gå till de istället för läderloppet.
Eftersom att jag inte träffar min pappa så ofta så blir de perfekt med en liten ''mini-semester'' för oss själva också! :D

Skidsemester vemdalen 2011