lördag 13 december 2014

Träffade Clara Henry

Jag hade ögonkontakt med freakkinnnn CLARA Henry och stod 15 meter ifrån henne idag på musikhjälpen!! Sen berättade hon att hon hade startat en auktion där man vinner en inspelning av en videoblogg tillsammans med henne och jag blev ju direkt helt hysterisk! Men sen såg jag att budgivningen redan låg på 5000 spänn satt det kändes lite ovärt. Alltså tänk er om hon och jag skulle göra en videoblogg tillsammans, en mix av hennes och mina videos liksom, vi har ju ändå ganska lika humor..? Och jag tror att min kanal hade vuxit grymt mycket om jag hade fått en video tillsammans med henne... Men aja slutpratat om de. Det här gjorde iallafall min dag att få se och höra henne live :D

Efteråt så gick jag runt på stan för lite shopping och hade helt glömt bort att det är lördag och att folk ska handla en massa julklappar. Så det var kaozz på stan kan man säga. Jag tappade räkningen på hur många som gick in i mig och på hur många som jag gick in i. Men jag hittade 2 tröjor som jag gillade iallafall och lite färg för håret.

Flanellskjortan med luva och dragkedja tycker jag var asfrän så den blev jag lite kär i direkt. Tröjan med texten tycker jag också var lite cool, kanske inte nått som alla tjejer vill bära men jag gillar ju lite udda grejer ibland, allt ifrån mina batman motiv, till min rosa termosmugg med en hårig gubbe på som jag bär med mig, till olika texter på tröjor. 

fredag 12 december 2014

Serigöst

Det är nått med den här bilden som är så roligt. Jag såg att min mamma hade gillat/delat den på facebook förut bara för att hon sa att den påminde om mig. För jag säger alltid ordet ''seriöst'' i olika sammanhang här hemma, så jag kände igen mig i bilden precis som mamma gjorde. Så nu har jag börjat säga ''serigöst'' istället för ''seriöst'' när jag ska använda ordet på grund av den där bilden. Japp, det var dagens kassa humor.

Det är sååå långtråkigt att vara sjuk. Jag har praktik hela lördagen och söndagen men jag har ingen aning om hur jag ska göra imorgon. Så jag får se imorgonbitti, eller ''inatt'' hur jag gör. Går ju liksom upp nästan den tiden då jag egentligen brukar lägga mig vissa helgdagar hehee... 
Nu blir det Ensam hemma 4 som går på 3an! Kan ju inte direkt ut och göra nått ikväll. Går jag däremot på praktiken imorgon och/eller på Söndag så ska jag lätt gå förbi musikhjälpen efteråt iallafall och kika där. Vill ju göra någonting roligt när det är helg.

torsdag 11 december 2014

Första gången

Första gången som jag...

Blev förälskad: 
Jag träffade den här killen på ett evenemang för ca 5 år sen, men vi pratade aldrig den kvällen. Senare hade han frågat en gemensam vän vi både hade efter mitt nr. Så vi började messa varandra varje dag. Flera veckor senare så träffades han och jag hemma hos den gemensamma kompisen som hade gett honom mitt nr. Med fanns också hennes pojkvän och lillasyster.
Sen satt vi alla och tittade på filmen Avatar. Självklart så satt jag och killen i en egen soffa men vi vågade knappt nudda varandra. Sen ringde hans telefon och han gick ut ur rummet för att svara. Då passade jag på att lägga mig ner över hela soffan och ryckte åt mig en filt. Så sen när han kom tillbaka i rummet så hade han inget val förutom att lägga sig bredvid mig under filten. Sen la han armen runt om mig och vi kramade om varandra mer och mer. Bra taktik jag hade va? ;) Sen gick vi alla ut i störtregn för jag skulle ta nattbussen hem. Jag och killen bara kramade om varandra hejdå vilket var lite tråkigt för ingen av oss vågade ta steget att kyssa den andre, vi båda var sjukt blyga. Men allting kändes ändå så rätt just då och jag blev störtkär i grabben. Kort därefter blev vi ihop! Idag är vi dock som främlingar igen.

Fick lingonveckan: 
Ja, jag pratar alltså om mens. Jag hade nyss fyllt 14 år och det var en dag när jag kom hem från skolan. Jag var in på toan för att göra mina behov och när jag drar ner brallorna så ser jag ''det inträffade''. Jag blev direkt helt överlycklig och kände mig typ som batman eftersom att jag kände mig som en mera ''vuxen kvinna'' nu. Men sen dröjde det länge innan jag vågade säga nått till min mamma. Det var ju världens skämmigaste grej då. Nu däremot så pratar man om det hursomhelst med vänner och familj hehe.. Ja jag skriver det ju till och med här nu. För varför ska man skämmas över nått som nästan halva jordens befolkning får egentligen?

Blev uppraggad på en familjesemester:
Det var sommaren 2011 och familjen hade hyrt en stuga i Halmstad. Jag och min syster Bine satt på en bänk på stranden en kväll och ser två äldre killar titta åt vårat håll. Till slut så går dom förbi och sätter sig på en bänk till vänster om oss. Sen går istället jag och Bine förbi dom och sätter oss på nästa bänk till vänster om dom. Sen gör dom samma sak igen, och sen slutade vi. Det var rätt kul men löjligt beteende i verkligheten.. Senare går jag och syrran ner till strandkanten och står i vattnet. Då kommer killarna emot oss och den ena säger nån värdelös replik till min syrra ''Är du påväg till danmark eller?''. Sen minns jag inte vad vi pratade om. Vi promenerade runt om i området hela kvällen + en bit in på natten och snackade/skrattade en hel del. Varken Bine eller jag var egentligen intresserade av dom men det var en kul grej tyckte vi, eller mest jag kanske hehe.. Den ena killen gick iaf bara runt och pratade om sitt ex medans den andra gjorde konstiga grisljud som jag fortfarande kommer ihåg väl hahah! Sen frågade dom efter våra nr och dumt nog så gav jag dom mitt. Vi ville inte träffa dom mera efter det så vi ljög om att vi inte var kvar där längre fast vi var det, och självklart så får vi syn på dom kvällen efter det på en gata vi gick på och vi springer åt sidan i panik och gömmer oss bakom en kiosk medans dom går förbi några meter framför oss. Sen höll vi på och gömde oss så under kvällen eftersom att dom kunde dyka upp varsomhelst.
Så här fina solglasögon hade vi på den tiden
Här kan ni se ''bänkarna'' som egentligen är trästubbar som fanns överallt. 
Körde bil:
Det var inte när jag skulle börja övningsköra utan det var en natt när jag var ca 15 år. Jag var med ett stort gäng kompisar, dom flesta var äldre killar som redan hade både körkort och bilar. Så sen frågar en av dom om jag ville testa köra deras bil och det ville jag såklart även fast jag inte visste hur någonting fungerade överhuvudtaget. Men till slut lyckades jag rulla iväg och körde typ bara på 2ans växel ;) Killen satt i fram bredvid mig helt lugn och tyst. I baksätet satt däremot 3 av mina tjejvänner och skrek och skratta som galningar medans jag körde. Nån filmade också men vet inte om det klippet finns kvar..

Fick ett jobb:
Var i februari 2014. Jag hade haft 5 veckors praktik på ett äldreboende och sen gick jag upp till chefen och ansökte om att bli timanställd där, och det blev jag nästan direkt efter att jag hade frågat det. 4 månader senare så ringer samma chef upp och vill ha in mig som timvikarie inom hemtjänsten också. Så sen dess har jag haft dessa två extrajobb.

Var på en dejt med nån som man inte redan var ihop med: 
Det var faktiskt hemma hos mig när jag var 15 år gammal. Jag var ensam hemma och gick runt och väntade på killen som skulle komma över. Jag stod på våran uppfart när han kom där i sin crossmotorcykel. Men när han väl svänger in så kvaddar med motorcykeln mitt framför mig, och sen kom han knappt upp igen så jag fick hjälpa honom upp. Det var inte alls en bra start utan det blev väldigt awkvard HAHA! Sen gick vi iallafall in och åt middag, såg nån komedi, hängde i soffan och lyssnade på nått band som vi båda gillade och sjöng med som galningar, ja de var väl de. Så våran träff slutade bra på det sättet för vi fick snabbt bra kontakt och vi kunde prata ut om nästan vad som helst trots att vi nyss lärt känna varandra. På många andra första träffar med någon så brukar det ofta vara spänt och tyst.. Däremot så fick jag inga känslor för honom sen som han fick för mig, så vi tappade kontakten allt eftersom.

Gamla foton.

onsdag 10 december 2014

Ny video!

Den här gången blev det en sammanfattning av 2014. Jag har alltså valt ut dom bästa få sekunderna från flera olika videos och det tog lång tid att klippa ihop det här kan jag lova er.. ;P Finns även en hel del nya klipp som jag inte laddat upp förut i den här videon också så det är inte bara gamla grejer. Enjoy eller nånting!

Sjuk igen

Jag trodde att jag hade tagit mig igenom den där fruktansvärt dryga höst/vinter förskylningen redan, kroppen gör sig ju immun mot förskylningar under en tid framöver efter att man varit förskyld men nu har det tydligen kommit tillbaka... Satt nu ligger jag i min säng med både dator och tv framför mig och det har jag gjort sen halv 5 imorse när jag vakna. Huvudet dödar mig och jag har taggtråd i halsen. Men förutom det så är livet på topp antar jag ;)

tisdag 9 december 2014

Tisdag

Har känt mig så hääääär seg idag... Nästan lika seg som min dator är just nu faktiskt. Man märker hur ett riktigt jobb tar mer på krafterna än vad skolan gör. Nu för tiden så vaknar jag faktiskt i andra änden av sängen varje morgon, fett flummigt? Alltså jag vaknar med huvudet där jag egentligen har fötterna när jag lägger mig, så fattar inte vad jag gör/lyckas för att kunna vända mig i 180 grader i sömnen riktigt.. Gjorde det ofta förut för ett par år sen, en kompis som sov över hos mig en gång då sa att jag satte mig upp i sängen mitt natten och ''vickade'' eller ''däckade'' över på andra sidan helt spontant, så det är väl nått sånt jag har börjat med igen HAHA.

Har nyss fått reda på att jag har blivit inbokad på jobb precis som jag ville på julafton. Så ska spendera större delen av min julafton på äldreboende iår! Känns riktigt bra. Det är ju sjukt bra betalt, säkert lite mindre jobb på avdelningen samtidigt som man försöker ge vårdtagarna en mysig och värdefull jul. Ser faktiskt fram emot att få sitta där bland gamlingarna, kika på kalle anka och fika tillsammans :D
Nu ska jag ta det lugnt och lägga mig i riktigt god tid ikväll.

RIP. alla pengar som jag har spenderat på kaffe iår.

söndag 7 december 2014

Söndag

 Jag har haft en ganska najsig helg kan man säga. Varit med kompisar somvanligt och så. Vi har bland annat sladdat runt lite första gången för den här vintern, käkat nattmat på Pellans, och gjort lite annat galet och kul. Idag har det inte hänt så jättemycket. Var och duschade för ett tag sen och när jag kommer ut ur badrummet så har vi tydligen besök här hemma, och då stod jag liksom i en ful ansiktsmask + toffs mitt på huvudet och hade knappt hunnit klä på mig helt #typcalbecka.
Nej nu ska jag snart sova. Älskar min praktikplats och så men känner mig inte alls taggad för den kommande veckan just på grund av att jag ska vara där alla dagar förutom fredagen. Sämst att missa helgen när det är den som håller en motiverad ;) Aja, får försöka tänka på jullovet istället.