onsdag 4 mars 2015

En massa plugg, idol och en lat sköldkörtel


Så här kul har jag det just nu ;) Försöker att plugga men jag blir alltid distraherad av annat (som att ta dessa flummiga bilder med webbkameran, jag vet inte ens vad jag gör?). Jag har jättemånga inlämningsuppgifter och tentor som måste göras innan studenten och det är en av orsakerna till att jag inte hunnit blogga lika aktivt den senaste tiden. Kanske har skrivit det i tidigare inlägg redan men jag skriver det nu igen.

Jag var till min läkare och tog prover och prata förra veckan som jag gör regelbundet. Tyvärr så fick jag ett tråkigt besked angående mina provsvar hemskickat idag på min sköldkörtel. Det är inga katastrofsiffror men det har gått lite åt fel håll igen och det har jag känt av fysiskt ett tag. Det är ju en livslång sjukdom och jag vet att den lätt blir sämre i perioder, men jag försöker att inte tänka på det för mycket när det väl händer utan det är bara att blicka framåt och hoppas på bättre provsvar nästa gång. Det är ju jag som är superbecka med världens bästa humor liksom, jag fixar allt ;)

Förresten idol-redaktionen hörde av sig till mig igår när jag stod och vänta på bussen. Sen stod jag där och log som en idiot och kunde typ inte hålla inne mitt lyckorus haha! Men mer än så kan jag inte säga.