lördag 4 januari 2014

Dop & tjejkväll !

Dags för dop i korskyrkan för 4 personer ikväll kl 18! Ska bli superhärligt att se och jag ska iväg redan nu för att öva med lovsångsteamet. Sen senare ikväll ska jag och Jessika hem till Maja för lite tjejkväll. Tror det blir film och prat bara, rätt skönt de (Y)
Nej nu måste jag rulla iväg! Både jag och mamma har typ lika kläder också.. båda har kavaj och vi ser sjukt lika ut, hahaha... önskade att jag hann ta bild på båda oss två men det blev icke så.

fredag 3 januari 2014

Fredag

Hallooj! Jag ska köra iväg om tio min och hämta upp 3 kompisar för att sen åka på födelsedagsfirande hos Johanna! Ville bara titta in och säga hallå till er :D Jag är full av energi idag och känner mig hög på livet typ.. haha... Idag har jag bland annat powerwalkat en halv mil, bakat kladdkaka till mamma, och  ja det var väl de. Nej nu ska jag åka iväg, ha det gött gott folk!
Jag just nu.. höhö

onsdag 1 januari 2014

Årets första löprunda

Trots en fruktansvärt seeeg dag idag så lyckades jag ta mig ut på en löprunda under kvällen. Och imorgon ska jag iväg och gymma på förmiddagen nån gång har jag tänkt. Så träningen börjar bra på det nya året ;) Ska verkligen passa på den här veckan innan skolan börjar igen... Undrar om folket börjar dra sig till gymmet imorgon tro? Idag har väl många legat bakis hemma tråkigt nog, träning och alkohol går ju inte ihop. Dricker man en massa alkohol en kväll så ska man aldrig träna dagen efter för då bryter man bara ner musklerna, glöm inte de!


Nytt år, nya möjligheter

Önskar er alla ett riktigt gott nytt år så här i efterhand!!! Jag hade en riktigt rolig nyårsafton i korskyrkans nyårsfest i våla med ett härligt gäng vänner! Men blev utlåst inatt som inte var lika kul... men det är en annan historia!
Det var middag+efterätt, spex, tävlingar, lovvsångsmöte, vålas fetaste fyrverkerier (det var seriöst en av dom bästa fyrverkerierna jag sett i hela mitt liv!), godis och frukt buffé och ja, det var väl ungefär så min kväll såg ut. Ni får se in kväll i lite bilder....
evighetssminkningen + lösögonfransarna som krångla hela kvällen 
middag


måndag 30 december 2013

taggarå

Fattar ni att det är nyår imorgon eller!? Känner mig inte alls förberedd eller nått! Bestämde mig för bara nån timme sen vad jag ska spela under nyårsmiddagen (som säkert kan ändras imorgon i sista minuten), och jag vet knappt hur jag ska ha håret! (kvinnoproblem), jag har inte hunnit öva gå i mina klackskor (så kommer förmodligen ramla nån eller flera gånger under kvällen) osv osv osv... Sen har jag tre klänningar att välja mellan men tror jag vet vilken det blir. Och sen ska jag krångla med både lösögonfransar som jag aldrig ens använt förut och ev löshår, om jag orkar... hehe.
Men jag ska inte klaga, det är ju bara kul att verkligen få göra sig extra fin och fira nyår med alla nära & kära :D

Ni som inte har något speciellt planerat imorgon så är ni välkomna till korskyrkan kl 22 och framåt! Läs mer här!


söndag 29 december 2013

Träning är inte ett nyårslöfte, träning är en livsstil

Jag förstår inte varför gymmet blir proppfullt månaderna efter nyår, och sen att det bara minskar och minskar för tiden som går...  Varför väljer så många löften som bara håller en tid?  Varför välja ett löjligt nyårslöfte när man istället kan välja en hälsosam livsstil livet ut??
Självklart är det jättebra att sätta mål med sin träning! Men sen då? När man tex gått ner dom där 5 kilona är det färdigt då? 

Det är bara så konstigt. Att genomföra ett träningsmål direkt efter nyår och sen falla tillbaka till dit man startade och sen genomgå samma sak direkt nästa nyår. 
Nu säger inte jag att ALLA människor håller på så här. Bara det att allt med träningen kommer fram just vid nyår (och strax före sommaren) i all media som finns. 
Personligen så tränar jag nästan lika mycket och regelbundet året runt för det mår jag bäst av, och jag vet att jag inte behöver falla tillbaka för jag fyller på med träning hela tiden. Jag sätter också mål, men jag sätter nya mål hela tiden från januari till december. Träning ska vara kul och inget tvång! Det är min syn på träning!
the feeling after a workout