lördag 29 december 2012

Nya låtar?

Kollade runt på youtube efter bra ''pianolåtar'' att spela. Har bara en massa gammalt i hjärnan och det är verkligen dags att lära in sig något nytt nu. Blev lite kär i den här låten.... Nån därute kanske har ett ännu bättre förslag på låtar? :)


Och här är en till låt men som är ganska mycket svårare, lite annorlunda men mäktig på nått sätt :)

fredag 28 december 2012

Fredag

Idag mår jag lite sämre nu igen. Inte psykiskt utan fysiskt. Känner mig konstant andfådd, trött, överansträngd  och lever i min egna lilla värld med en vilopuls på ca 90. Och jag har normalt knappt 60 i vilopuls satteh... :P
Men jag hade räknat med att den här dagen skulle komma. Jag har ju varit på toppenhumör och hyperaktiv i flera dagar nu, så det kanske är lika bra att jag fick ett litet bakslag?

Förresten så har jag varit och tagit blodprover imorse också. Och jag är aldrig nervös för att ta de längre, däremot är jag nu mer nervös för provsvaren istället ;) Men sköterskorna där är supergulliga! Eftersom att jag är där regelbundet så känner dom igen mig varje gång och dom vet hur jag vill ha de osv eftersom att jag lätt svimmar och har tyckt det är jobbigt. Och sen drar dom alltid lite dåliga skämt :)




torsdag 27 december 2012

Kaos i stan idag

Idag mötte jag upp Evelina på stan. Men hon skulle iväg på bio vid 15 så jag gick runt lite själv på slutet i folkmassan ;) Och jag är galet nöjd för jag lyckades hitta en komplett nyårs-outfit och allt! Det får ni däremot se lite senare. Prövade 10 olika klänningar och toppar inne på H&M. Lite ledtrådar är att det blev en festklänning, tunna svarta tights, och kavaj över det. Och allt är i svartvitt! 

Men dom där svarta tightsen alltså... Alla var slut, överallt! Till slut fick jag jättebra hjälp av en äldre tant inne på kappahl. Jag frågade efter tunna svarta neonstrumpbyxor för alla var slut vad jag såg. Och då tog hon fram dom sista från lagret och sa ''De här är några äkta party-tights alltså, tunnaste av dom alla och dom ska du verkligen ha till fest! Och ta det lugnt med grabbarna på nyår nu ;)'' Något sånt. Skön var hon iallafall och vi hade en ganska rolig konversation hon och jag xD Haha! 

Lite från rean:
Jacka från NewYorker 199 kr ord. 599

Dom berömda tightsen! Det värsta är väl att dom går sönder efter några timmar...
Armband från Gina. 75 kr på rean
Glitter, 30 kr på rean

Och till sist min fina julklapp jag fick från Eve! :D 

onsdag 26 december 2012

26 dec

Ikväll när jag och Stefan skulle skjutsa hem hans mamma så fick vi lite problem på vägen hem... Snön blev för tung på alla träd så det var många träd som låg över vägarna. Vi fick byta väg 3 gånger för att det var stopp, och backa ut flera km på småvägarna och hålla på. Vi hittade även en annan kvinna som hade samma problem och när vi gick ut från bilen och prata med henne så bara hörde man hur träden knaka. Stefan fick även en snödriva på sig uppifrån en gran.
Men det hade ju kunnat gått mkt värre, vi hade kunnat fått ett träd över oss eller vad som helst. Så här kan det vara att leva som lantis ibland ;)

Men nu är vi hemma igen och jag sitter just nu och pratar lite tjejsnack med Bine och Linnea inne på mitt rum :)


Tråkigt klipp, bara för skojs skull? :)

En dag i backen med pappa, syrran och bror. 23/12

Min julafton i lite bilder





 











tisdag 25 december 2012

2012

MITT ÅR MED FRÅGOR & SVAR
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja såklart!

2. Höll du några av dina nyårslöften? Nja.. att jag kom in på skolan jag ville gå på iaf.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej de hoppas jag inte, lite tidigt än kanske? ;)
4. Dog någon som stod dig nära? Nej ingen speciell så, men min förra svenskalärare gick bort i cancer :/
5. Vilka länder besökte du? Narnia
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? Ja
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 11 juni
8. Vad var din största framgång 2012? Att jag fick den rätta diagnosen såklart
9. Största misstaget? ...
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Ja..? :P
11. Bästa köpet? Min dator kanske, haha
12. Vad spenderade du mest pengar på? Kläder & skor
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? All kärlek
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? The worring kind, Jag är på väg, flytta på dig, gangnam style m.m.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? ledsnare tyvärr.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Åkt ut och träffat vänner istället för att ha suttit inne när jag mått dåligt!
17. Vad önskar du att du gjort mindre? kollat på film och tv
18. Blev du kär i år? Kär och kär... Vem vet ;)
19. Favoritprogram på TV? GLADIATORERNA!!!!!!!!!!!!!
20. Bästa boken du läste i år? Isabella Löwengrips bok ''egoboost''
21. Något du önskade dig och fick när du fyllde år/julafton? småsaker & pengar
22. Något du önskade dig men inte fick? En mercedes ;)
23. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Firade med familj och lite släkt på kvällen och träffade vänner ännu senare på kvällen.
24. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Ja allt kan ju alltid bli bättre!
25. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Öhm.. ganska enkelt och stilsäkert. Ofta jeans och t-shirt. Mode är något som jag vill satsa mera på!
26. Vad fick dig att må bra? Alla mina fina vänner, träning, musiken
27. Vilken kändis var du mest sugen på? Channing Tatum, lol
28. Vem saknade du? 
29. De bästa nya människorna du träffade? Finns många
30. Planer för 2013? Vara mer aktiv inom musiken, ska förmodligen börja på musikskola igen. Sen att våga mera och verkligen ta vara på livet!
31.  Vad har du lärt dig iår? Att inte döma människor för fort.
32. Största misstaget? Finns många, men jag ångrar inget för utan misstag så lär man sig inget!
33. Vad ser du mest fram emot med 2013? Att bli myndig och förmodligen skaffa körkort, med andra ord mera frihet och egna val!
34. Några nyårslöften inför 2013? Genomföra minst 1 löpartävling, och minst 1 resa utomlands!





Viktoria secret modellernas extrema diet

Sitter och kollar på Victoria´s secret fashion show med Sabine på 3an. Och då tänker man ju ''hur sjutton kan dom få sånna där kroppar!?'' nu vet jag hur.
Fyra veckor innan visningen tränar alla modeller fyra timmar VARJE dag och två veckor innan måste de sluta äta fast föda. De får de endast leva på proteindrinkar och vatten! Inte nog med detta: tolv timmar innan visningen får de inte ens dricka vatten. Det är nämligen så att kroppen tajtas till när den torkas ut enligt tränaren. Adriana Lima tycker själv detta är kanonbra och säger till brittiska Telegraph att man kan gå ner fyra kilo bara genom att låta bli att dricka vatten.
(källa: Kissie)

Nej, jag tycker det här bara är sjukt. Verkligen inget jag skulle göra! Det är inte jag som ska passa kroppen, det är kroppen som ska passa mig ;)

Behind the scenes...elr nått.

Det går bara inte att vara 100% seriös varje gång vi ska plåta varandra. Myycket värre foton finns däremot än dom jag visar nedanför, det här är egentligen ingenting. Men dom mycket fulare fotona fick jag inte tillåtelse att lägga ut av bine, och det förstår jag henne i ;) Det är också därför det blev speciellt många på bara mig...










Tänkvärt

Julen handlar inte bara om lyckliga slut eller förhållanden. Jag vet att just den här tiden kan vara svår för många. Och det gör ont av att tänka på hur vissa barn eller vuxna har det just nu. Många har det så himla bra hemma, vi kan äta hur mycket vi vill och ge bort dyra presenter. Men under ytan finns det familjer som inte har råd med tillräckligt med mat, som inte har någon värme, eller kanske helt enkelt är hemlös. Eller kanske är det en helt vanlig familj som har det dom behöver men som ändå har problem. Te.x barn som blir slagna, vuxna som super sig fulla osv. Det gör så jädra ont!

Jag är hemskt tacksam över hur jag själv har det, men jag glömmer aldrig hur vissa andra personer kan ha de just nu. För dom flesta är julen en härlig upplevelse, för andra är det en mardröm. Men gud är med oss alla!
Så tänd ett ljus för dom som inte har det lika bra.

måndag 24 december 2012

Här har ni några bilder från idag. Jag hoppas ni alla har en urmysig julafton! :D Nu blir det Karl-bertil Jonsson på tv! Jag bara älskar honom <3 nbsp="nbsp" p="p">
Sen om 3 timmar så står jag i kyrkan och övar inför midnattsmässan. 





GOD JUL PÅ ER!

Hoppas ni ALLA får en underbar dag med en härlig gemenskap, fina paket och god mat osv osv :D Glöm inte bort varför vi firar julen också :)
GOD JUL !!!



söndag 23 december 2012

Haha var bara tvungen... ;)



23 dec

Jag, pappa och David har befunnit oss i pulkabacken större delen av dagen. Man är ju aldrig för gammal för att åka pulka ;) Så länge det är någorlunda stora backar bara som det finns fullt av här uppe! Strax blir det julmat och efter det kommer ''tomten'' :D Blir ju lite andra vardagssysslor här hemma när man har en lillsyrra på 7 år. Men man lär ta vara påtiden man är här uppe för det är inte alls ofta jag är det... Ska mysa med alla hela kvällen lång och somna i soffan har jag bestämt.

Dan före julafton!

Sitter i bilen påväg hem till pappa, lillsyrran och Marie. Blir ju alltid lite bökigt runt julafton när man har skilda föräldrar som bor 8-9 mil ifrån varandra. Men det funkar! Jag och bror firar jul hos pappa ikväll med god mat och paket och åker hem tidigt imorgon igen för att fira jul hemma hos mamma med familjen där med mormor och morfar.
Jag sjunger dessutom 2 låtar på midnattsmässan imorgon i Korskyrkan i Våla. Har inte övat nånting än, men jag tar alltid saker lite som det kommer ;) Kom dit om du inte har något annat för dig, det brukar vara supermysigt :D