torsdag 17 juli 2014

Lite ledigt

Nu har jag jobbat 5 dagar i sträck så imorgon har jag en ledig dag! Eller ja, jag får jobba varenda dag om jag vill 7 ggr i veckan bara för att det krisar med personal just nu men vill inte jobba ihjäl mig heller.. ;P Men blir säkert jobb på lördag och/eller söndag igen.
Imorgonbitti åker jag ut till Östa camping och är där i något dygn eller mer. Mamma och Stefan lånar en stuga där och jag orkar inte vara ensam hemma med mina bröder flera nätter ;) Jag är ganska slarvig i vanliga fall men när det bara är vi syskon hemma så är det nämligen jag som alltid ska ta undan allting, ta ut sopor och diska osv HAHA! Till exempel igårkväll när jag kom hem från jobbet så var det mörkt ute och självklart går jag rätt in i ett glas och nån chipsskål som stod mitt på golvet utanför mitt rum som Basse hade haft. Så då fick jag torka undan all saft från glaset på golvet för att han låg och sov. Blev inte så glad av det direkt. Sen skulle jag upp strax före kl 6.. Så nu får dom sköta sig själva!

tisdag 15 juli 2014

Tisdag

Godmorgon!
Jag ska snart iväg och jobba i 10 timmar. Har nyss gjort en beställning från nelly.com på 4 olika bikinidelar för endast 180 kr. Alltså jag lovar er, jag är bäst på rea! Valde olika delar där det var mellan 50-70% rabatt. Sen googlar jag på rabattkoder som brukar funka 8 av 10 gånger. Så sen fick jag ytterligare rabatt på allt tack vare det! Så ett tips till er när ni shoppar online är att alltid googla på gratis rabattkoder. Typ som när man spelar ett tv-spel och vill fuska lite...

Random bild på mig & Challe

måndag 14 juli 2014

#typicalbecka

2 av dagens händelser:

1. Jag var ner på affären med mamma och handlade lite mat. Sen gick jag iväg till en annan hylla och titta. När jag böjer mig framåt för att titta närmare på en grej så råkar min bak putta på en stor ställning med bebismat precis bakom mig så att ställningen ramlar ner och alla förpackningar som den hade faller ut över hela golvet. Det small till ganska högt och sen stod jag där och fick ställa upp allt...

2. Jag jobbade på hemtjänsten och var på väg ut till en person jag aldrig varit till förut. Då behövde jag köra på grusväg för att komma fram och jag är inte alls van med att köra på grusväg inser jag nu, för trots att jag körde ganska långsamt så fick jag en rejäl sladd på bilen i en svag kurva. Men det var så mycket grus på just den kurvan så det blev en riktig rallysväng där haha! För en sekund så trodde jag att jag skulle köra av vägen. 2 personer såg det också så jag undrar vad dom tänkte? Här kommer hemtjänstbilen och kör rally på grusvägen liksom.

Nämen titta, mina ben ser nästan ut som 2 hot dogs-ben som är den stora hitten just nu!

Knäskada?

Nån som är duktig på idrottsskador och sånt skit? Jag har haft ganska ont i mitt högra knä sedan jag sprang 2 mil i torsdags. Löparrundan gick bra den dagen. Fick ont i knät dagen efter men tänkte inte så mycket på knät efteråt eftersom att jag trodde det var nått som skulle gå över. Men nu när det inte verkar gå över så börjar man ju fundera? Skriker inte av smärta direkt utan det är mera väldigt obehagligt bara och det känns som att nått sitter löst eller har hamnat fel där.. eller nått... Jag vet inte? Vill ju ut och springa! Har aldrig i mitt liv haft några problem men knän förut, bara benhinnorna för min del och det räcker gott och väl istället för ännu en skada.

söndag 13 juli 2014

Från jobbet idag

Jag var hemma hos en person och diskade medans personen satt vid bordet och åt.
Jag - Smakade maten bra?
Anonym vårdtagare - Ja vattenledningarna här är ju väldigt gamla så du får låta vattnet stå och rinna länge innan det blir varmt!
Jag - Jaaha, okej. Men var maten god då?
Anonym vårdtagare - Nej han kommer inte hem förrän senare.
Jag - Okej.... Ska jag ta ut soporna åt dig?
Anonym vårdtagare - (inget svar)
Jag - Ska jag ta ut soporna åt dig?
Anonym vårdtagare - Nej det behövs inte.

Det roliga med personer som hör lite sämre än vanligt... haha ;P Inte alltid så lätt.