lördag 16 februari 2013

7 veckor skolfritt!

Har haft de ganska fullt upp dom senaste dagarna. Idag var jag upp till kungsberget med åtta pers (tror jag?) och åkte där. Det var awesome :D En underbar dag och det kunde inte ha blivit så mycket bättre!
Och på hemvägen så hoppade jag av hos pappa satt nu sitter man här uppe i Årsunda :) Vi har bara käkat mat och myst allihopa framför melodifestivalen. Vad vi gör imorgon återstår att se antar jag.

Sen vill jag bara säga tack gode gud för sportlov! Sen praktik 5 veckor och efter de påsklov = 7 veckor ifrån skolan! WOHOOonsdag 13 februari 2013

Frän frilla

Tja! Tänkte tipsa om en frisyr för er tjejer (eller killar med långt hår haha) ;) som är väldigt lätt att fixa. Allt som behövs är en plattång och penna.

- Vira in en slinga runt om pennan
- Värm upp slingan med plattången
Tadaa! :)

Jag orkade inte göra genom hela mitt hår så jag kunde inte visa något resultat av hela håret. Men resultatet blir ganska ''busigt'' och lite fränare än med dom vanliga locktångarna så prova själv! :) Ett bra tips inför imorgon!Alla hjärtans dag är ju inte långt bort nu och jag har fastnat över den här bilden flera gånger. Den dyker liksom upp överallt? Så dålig att den blir rolig på nått sätt så jag lärde lägga upp den här ;) Min humor... lol.

tisdag 12 februari 2013

fullt ös medvetslös

Har galet mycket i skolan eftersom att vi har praktik i 5 veckor snart. Tror jag har runt 7 stora inlämningsuppgifter totalt och har skrivit prov både igår, idag och sen på fredag. Det enda positiva är polisövningen som vi har på torsdag! Poliserna behöver ett gäng människor att öva med och vi ska spela demostranter och vara aggresiva mot dom (iaf vissa) sen kommer polisen berätta vad vi ska göra osv innan för att göra allt så verkligt som möjligt :)

Sen idag så har jag förutom skolan varit och klippt av mig ca 1 decimeter hos frissan. Inte haft så här kort på länge! Men fett skön känsla! Och sen gymmade jag lite medans jag var i Våla.
Men hursomhelst så är mina dagar så här just nu: Vakna - skola - äta - plugga - sova.