lördag 16 juni 2012

Filmklipp

En inspirerande video jag hittade hos en bekant till mig! :) Riktigt bra var den!

Lördag

Tjabba! Idag har pappa hämtat hem hunden till Årsunda. Gud vad jag längtar efter att få se den! Can't wait :D Men pga min äckliga förskylning så dröjer det ett par dagar innan jag kan åka.

Samtidigt som man är trött och hängig så blir man ju galen av att bara sitta inne hela tiden. Hade tänkt åka bort både igårkväll och idag...
Men jag ska iaf ta mig iväg till gästis i Våla om ett par timmar och käka på resturangen där med mamma, bror och kusinerna. Ska bli trevligt att äta ute :)
Sen imorgon ska jag ta mig till stan. Jag skiter fullständigt i om jag är sjuk då också, jag SKA ut!!


fredag 15 juni 2012

Hej! Jag är med i en foto tävling hos sarasmatkasse.se
Om du vill vara så snäll att rösta på mitt bidrag så klicka bara HÄR eller HÄR :) (Ja jag har skickat in 2 bidrag) Det tar endast 3 sek utav ditt liv ;)


Knäckig rabarberpaj

Jag tycker inte ens om paj i vanliga fall. Men jag fixade en rabarberpaj (som blev 2) till kvällen för dom andra här hemma. Men sen visade det sig att den var suuuupergod ju och det är första gången jag tycker om en paj? :D Så jag bara måste dela med mig av det här enkla receptet:

4 rabarberstänger
150 g margarin
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
2 dl socker
½ dl vispgrädde
½ dl ljus sirap

1. Skiva ½ cm tjocka rabarberskivor och lägg ut över en ungssäker form
2. Smält smöret i en kastrull
3. Ha i alla andra övriga ingredienser i kastrullen
4. Häll över smeten över rabarberna
5. Grädda i ungen i ca 25 min i 175 grader


Jag har råkat ut för min gamla vanliga tur! Sjuk under alla dessa lov, yeey... -.- Varför blir jag alltid sjuk så fort det är påsklov, sportlov elr sommarlov!? Har varit allt från körtelfeber till feberfrossa till halsont och förskylningar.

Aja, just nu är det halsen som dödar mig och sen har jag en aningens feber. (37,8) Men jag hoppas att det släpper snart. Men jag ska göra det bästa utav det. Har bland annat solat i ett par timmar idag som kanske inte var så jättesmart men det skiter jag i heh...
Men att åka till älvåsa ikväll kanske jag måste skippa, blir nog att hyra film med mammsen istället :)
Tur att jag inte tog mitt älvåsa jobb... Sa upp mig några dagar innan pga personliga skäl.

Nu ska jag hälla i pepparmynt-honungsvatten hela dagen och tycka synd om mig själv. ;)

En tillfällig headerbild jag fixat som inte funkar. Ännu mera ''tur''! 

torsdag 14 juni 2012

Min header är borta...

Jahopp, tänkte byta headerbild men då kraschade allting tydligen? Sen så skulle jag fixa tillbaka den jag hade men den funkade inte heller? I texten som dyker upp står det: Du har överskridit kvoten för bildöverföring. Om du vill ha mer information besöker du dennaBlogger-hjälpsida .


Nån som är bra på de där? 

14 Juni

Okej, det sämsta med sommarn är alla dessa spindlar och getingar. Jag satt nyss och kollade igenom några bloggar och helt plötsligt känner jag av nått som kryper runt i håret. När jag drar handen genom håret så ser jag en gigantisk spindel på handen. AAAAAHHHH!!! Men nu är det över :D

Just idag har jag bara tagit det lugnt och fixat lite här hemma. Är riktigt utmattad efter alla aktiviteter som jag samtidigt saknar :(
Men imorgon blir det förmodligen fotboll på storbild borta vid älvåsa och på lördagkväll börjar SPOT (ungdomsaktiviteter) som kommer hålla på över hela sommaren :)
Sen blir det ett viktigt möte måndag och sen åker jag iväg till pappa några dagar. Vi ska skaffa våran hund redan på lördag!! :)
Och sen måste jag byta header och design på bloggen känner jag. Börjar bli ganska trött på den, eller vad säger ni? Nej nu babblar jag om allt och inget. Hörs hej!




En härlig sommarkväll

Under den här kvällen har jag varit på poolparty hos Fanny (P) med Johanna, Jessika, Sebbe, Jens, Richard, Sanna, Sara och Emma. Japp det var alla tror jag ;) Var en del som tyvärr inte kunde komma, men vi hade kul iallafall såklart!

Det roligaste måste ha varit allt badande, då vi gick emellan den 18 gradiga poolen till badtunnan som var 40 grader... liiite skillnad :D Självklart blev jag nerputtad i poolen av Sebbe & Richard då för att jag skulle lyckas komma i. Ja jag kan väl erkänna att det behövdes!

Nej men det var en härlig kväll men mycket popcorn, bål, flumm, skratt, musik och långpromenad :) Tack hörni!

onsdag 13 juni 2012

Snälla ta dig tid och läs.

Jag tror inte jag har grinat så mycket som jag gjorde igårkväll på lääänge. Samtidigt så skrattade jag genom tårarna. Efter allt dansande och härjande blev det till slut dags att ta farväl av alla.
En stor kramring bildades och självklart skulle dom spela sorglig musik medans...
Jag hade verkligen inte räknat med att det skulle blir så fruktansvärt svårt att säga hejdå till alla! Mer än hälften började grina tror jag, och då menar jag verkligen i floder!

Det är inte försen nu man förstår hur mycket alla har betytt efter dom här 3 åren tillsammans. SÅ underbara människor!! <3
Det kändes verkligen som att alla var vänner med alla igår, så himla synd det är att det kommer ta slut nu. Vi vet ju själva att många av oss inte kommer heja på varandra på te.x bussen senare i livet. Det blir ju så automatiskt.
Så alla ni 8or som blir 9or till hösten. Glöm inte att TA VARA PÅ DEN SISTA TIDEN!

Jag vill tacka ALLA i 9a-b-c för den här underbara tiden <3 Jag är så stolt över både mig själv och alla andra att vi ordnade både det bästa spexet och betygen på över 10 år. Helt sjukt!!

9ornas låt i kyrkan igår.

tisdag 12 juni 2012

Tack för mig Våla!

INGET kan beskriva min LYCKA just nu!!! Allting har gått så himla mycket bättre idag än vad jag kunnat ana. Bättre betyg, härlig avslutning och ja... aldrig mera östervåla skola! WOHOO :D
Mitt solo idag gick ju helt okej det med. Och kyrkan var somvanligt helt proppfull med folk! För er som inte vet så sjöng + spelade jag The worring kind (The ark) fast i en lugnare version. typ?
Hällde i mig pepparmyntvatten och skrek för att få igång rösten hela morgonen. Sen trodde jag att allt skulle bli katastrof för att jag blir helt skakig i rösten när jag är nervös. Men när jag väl började sen så ville jag inte att låten skulle ta slut :o

Men än är inte allt över. Ikväll blir det spex uppvisning igen, sen iväg till sporthallen för att duscha / göra sig iordning för kvällen och sen avslutningsmiddag och fest på skolan :)
Imorgon blir det städning på fokus och på kvällen poolparty för alla 9or! :D

TACK VÅLA SKOLA FÖR DENNA TID! Ska bli skönt att slippa allt nu ;) Har träffat så underbara människor genom den här tiden! <3

Nej nu tar vi sommarlov ;D



Jag & Johanna påväg mot kyrkan, så himla duktig hon är som fick stipendium!! :)
Betygsutdelning
Jag sjunger

Klockrena Sebbe ;) Helt epic avslut vi hade!! 
Här har ni klänningen som jag ville hålla lite hemlig tills idag :)

Jag kommer aldrig glömma dom här 3 åren.
Jag minns fortfarande första dagen i 7an, hur sjukt blyg och rädd jag var för allt. 0% självkänsla.
Fortrarande sår kvar sen depressionen. Men redan första dagen träffade jag några underbara nya vänner som betyder så himla mycket för mig.
Genom dom här åren har jag växt så otroligt mycket genom mig själv.
Jag är inte blyg, jag är inte rädd.
Jag är stark, har ett gott självförtroende och är redo för allt! 

9C in my <3

måndag 11 juni 2012

Sommarlov om 15 timmar!!

Så tråkigt att allting snart är över, men ändå så SKÖNT! Inge mera östervåla skola, lyckaaa :D Vill säga att  alla vi på spexet har haft det så underbart kul tillsammans också! Uppvisningen för 7or & 8or idag gick kanoners :) Så grymt kul det är att bara släppa loss på scenen!! Imorgon är det finalen då vi visar upp allt igen för lärare, föräldrar och resten av 9orna som inte är med på spexet. Efter det traskar vi mot skolan för avslutningsmiddag + efterfest tillsammans :)

Nervositeten börjar krypa fram nu. Ska göra lika som förra avslutningen - sjunga och spela solo. Vill verkligen att det ska låta bra, men både rösten och pianofingrarna blir alldeles darriga av nervositeten... nej nuuuuu ska de gåå!! Sen ska jag ha högklackat och en väldigt kort och nästan genomskinlig klänning. Märkte det igår... höhö.

Gissa vem som kommer ligga vaken hela natten? :)
Jag på förra årets skolavslutning

söndag 10 juni 2012

Gysinge

Trodde det här skulle bli en söndag då jag inte skulle göra nånting alls. Men nej det funkar inte! Det känns rätt skönt att hålla sig liite sysselsatt så jag åker med mamma och Stefan mot Gysinge nu för att gå på nån marknad och kanske fika nånstans? Jag har ingen riktig koll på vad dom skulle göra, kände bara att jag kunde följa med och vara lite hemmifrån för en dag.

Sen mot kvällen ryktas det om att vi ska till gymmet men det är inte klart än. Det var sjukt längesen jag tränade nu, men ibland behövs lite extra långa pauser för att kunna ta igen allting sen :) Det dryga är att jag brukar gå ner lite i vikt när jag inte tränar...

Nu åker vi, hörs hej! :D