torsdag 5 december 2013

Beställt

Det här var ju inte det billigaste köpet jag har gjort om man säger så... Men jag har aldrig haft några riktiga finskor så nu gjorde jag en spontanare och beställde hem dom bara eftersom det var kärlek vid första ögonkastet ;) Då har jag ju några skor jag kan bära vid finare tillfällen, jul och nyår är ju bara om några få veckor. OM jag nu kommer kunna ha dom ens!? Mina fötter är ju liksom som en killes och inte alls smala framtill, hehe.. Hittade nån fejkkod på nätet också som gav mig 100 kr rabatt helt random, vilket flyt man har!

onsdag 4 december 2013

4e

Hallåj! Jag har varit upptagen med en hel del den senaste veckan. Eller jag har inte tagit bloggen i första hand om man säger så. Jag har sovit på 4 olika ställen på 4 dagar (hedesunda, årsunda, hemma som egentligen kanske inte räknas och uppsala), haft/har maaassor av plugg, gjort några gympass, osv. OCH så har jag haft fruktansvärt mycket inspiration den senaste tiden till att skriva ny musik. Det dyker upp texter från ingenstans i mina tankar från morgon till kväll, jag skriver ner det på små lappar eller i telefonen. Sen sätter jag ihop alla texter jag fått och vipps så har jag en hel låttext färdig! Om jag ex får en text på 4 meningar måndag kväll och en till text onsdag morgon och sätter ihop dom så passar dom perfekt. Svårt att förklara, men det är så coolt!

Slänger upp 2 bilder mig och min kärlek... tänk att vi snart firar ett halvår tillsammans!! Alltså tiden, vart tog den vägen!?