lördag 21 december 2013

Ge bort en julklapp som gör skillnad!

Har du inte hunnit köpa in alla julklappar eller vet inte vad du ska ge bort?
Jag fick höra igår att varje barn i sverige får i snitt julkpappar för 4000 kr PER barn. 4000 KR!! Människan blir som galen under julen, man kan knappt ta sig fram på stan på grund av allt folk som ska köpa köpa och köpa. Och visst är det underbart att vi vill ge bort gåvor till varandra! MEN vissa får inte något paket alls, folk som kämpar för sina liv dag efter dag. Fattigdomen i världen är stor fast vi inte kan föreställa oss eller själva se det, vi har det egentligen så galet bra i Sverige.

Därför vill jag tipsa er om att ge bort en viktig julklapp. Istället för att ge bort en dyr chokladask, slips till er far, eller whatever så kan ni välja att tex ge bort en get för 200 kr!
All information står på www.presentermotfattigdom.se hemsida. TRYCK HÄR

ANDRA LIKNANDE SIDOR SOM OCKSÅ GÖR SKILLNAD:
http://sverigeforunhcr.se/stod-oss/gavoshop?gclid=CP2N1efTwbsCFQ1L3godZXkAzQ
http://unicef.se/gavoshop?gclid=CN605PvTwbsCFclQ3godr3sASQ
http://www.sos-barnbyar.se/jul/
http://www.gavokatalogen.barnfonden.se/
http://webbshop.svenskakyrkan.se/


Några få random försenade bilder från igår, och nån video på de.
Våra grymma lärare :D (bäst kvalité har man också!)
Eve provar en vacker sko.
Stirrande tant
fredag 20 december 2013

JULLOV

Äntligen looov! Hoppas jag inte blir sjuk nu bara som jag brukar bli på varje lov... ;) Har lite bråttom för jag ska köra till tärnsjö om mindre än en timme för avslutning på tonår så får bli ett snabbinlägg nu...
Har hänt en massa saker idag, jag och evelina blev bland annat förföljda av en galen gubbe i forumgallerian idag, och sen en annan gubbe inne på burger king kom fram till mig och började prata om min tröja eftersom det stod nått på franska på den, haha! Orkar inte förklara hela storyn men han var supersnäll iallafall!

Framförandet av min låt gick väl helt okej idag men jag kunde samtidigt ha gjort det så mycket bättre. Jag var osäker lite hela tiden, jag hade knappt bestämt hur melodin skulle gå på vissa ställen så det blev lite improvisation.. Min favoritdel la jag upp på instagram, min telefon är helt knäpp så jag kan inte överföra hela videon från telefon och sedan till datorn :S men foton går...15 sek av videon kan ni se här genom webstagram:
Fick också rosor av en trea efteråt och flera stycken berömde framträdandet, så tack så mycket! Ha en underbart lov allihopa :D

torsdag 19 december 2013

Här ska det vara en rubrik.

Jag ska framföra en låt imorgon på julavslutningen som många redan vet nu, det spred sig typ :P Jag tänkte det skulle vara kul att köra en egen låt och det ska jag göra, men jag blev klar med låten IKVÄLL. Jag skrev att den var nästan klar förut men jag har gjort en massa ändringar... Det är så typiskt att jag alltid tar saker i sista minuten (#typicalbecka ni vet.) Jag har suttit i ca 3 timmar idag och skrivit och skrivit och övat gärnet tills jag knappt kunde prata längre och jag bara hoppaaaaaasss att jag inte glömmer bort varken melodi eller text imorgon!!! 

Hursomhelst så kommer det inte förvåna mig om jag tappar bort mig. Jag har ju gjort det på mer eller mindre varje avslutning jag sjungit. Men vad gör det egentligen? Det är egentligen bara en sak som kan göra framträdandet lite roligare ;)
Känns inte alls som att vi får jullov imorgon, måste börja tagga till nu!! 

gammalt klipp

onsdag 18 december 2013

Alltså GÄÄÄSP. Onsdagar är verkligen dom värsta morgonarna eftersom jag har sovmorgon alla andra mornar (förutom fredagar) ;) + att det var fullmåne inatt så tror ni jag har sovit bra elr!? Nej.
Ska dra mig iväg om tio min och det första jag har är praktiskt prov i räddningsmedicin.. Sen på lunchen ska jag möta pappa och käka på cupido så det ser jag fram emot iaf!


tisdag 17 december 2013

Min underbara familj! + en massa foton

Vad som än händer i livet så kommer jag alltid att vara evigt tacksam för min fina familj! Jag kan inte föreställa mig hur mitt liv utan en familj skulle se ut, tänk liksom på vissa fattiga länder där barn finns som inte har någon familjemedlem alls kvar! Eller barn som blir misshandlade, inte får någon mat osv... det gör så ont att tänka på! 
Det går bara inte att beskriva hur mycket jag tycker om er! 


måndag 16 december 2013

Lite från i Lördags

Det här inlägget skulle ju egentligen varit uppe i lördags men jag råkade slänga det i utkast istället... Blev nån ny tröja, kjol och strumpbyxor som jag hade tänkt ha till jul och såklart till vardags också! 

Som ni ser så har jag bytt headerbild som är från 2011 :P Jag funderar på att skaffa liknande hårfärg igen.. Eller åtminstonde göra något annorlunda med mitt hår snart.
Vill hursomhelst byta bild och design så fort som möjligt men det tar sån tiiid!!

Musikhjälpen var på plats i svavagallerian

söndag 15 december 2013

Träääning

Idag har jag tränat både på några musikuppträdanden jag har på gång och styrketräning. Jag hade skrivit ner en lång lista och texter som jag behövde ha och vad händer då? - jo datorn startar plötslig om sig och uppdaterar sig så allt jag jobbat på försvann. Men efter 1 timme så hade jag fått fram nästan samma sak igen, fast lite bättre faktiskt :) Har lovat några att spela nått på julavslutningen i skolan och sen ska jag hålla i musikunderhållning under middagen på nyårsfesten i Östervåla och det är det jag jobbar på för fullt just nu! Har bland annat skrivit en egen låt för inte så längesen som är typ 90% färdig.

På tal om styrketräningen, jag är så dum och kör lite av allt när jag gymmar, men nu ska jag verkligen försöka välja olika muskelgrupper för varje träningspass istället för att bli så ivrig på att köra allt! Så idag körde jag ben tills jag inte kunde stå längre och extra mycket korsrygg. Har gjort lite ändringar i min kost också + att jag har börjat dricka aloe vera igen så jag har skitont i magen emellanåt eftersom den rensar ut allt ;)
Men visst har jag fått resultat ändå, jag är starkare än någonsin och gjorde till och med rekord i chins idag! När jag började gymma så kunde jag inte göra en enda chins försen ett år senare typ...