torsdag 1 augusti 2013

Den här grabben blev jag ''polare'' med när jag var till Sundsvall för att söka till idol. ;) Eller nja... Men det var så här att kvällen innan det var dags att söka till idol så var jag och pappa ute och gick runt där i Sundsvall, och då var vi ju bara tvungna att gå fram och prata med honom som stod där längst fram!
I kön dagen efter så pratade jag mycket med 2 tjejer också som hade gått vidare förut, vi stod ju i den där kön i 6 långa timmar.. i ösregn dessutom! Och sen blev dom intervjuade när jag stod brevid :D Ska bli spännande och se på tv sen hur det gick för alla man träffade där!

onsdag 31 juli 2013

Galet billigt!!

Följde med Stefan och mamma som skulle klippa sig i Sandviken. Och där finns det ju knappt några bra klädbutiker. Men inne på lindex (som jag i vanliga fall brukar kalla för tantbutik) så hittade jag dom här sakerna och allt var på halva reapriset! 2 tröjor, 1 par jeans och underkläder.
Tröja för 38 kr (!!)
100 kr, förr 399
50 kr

måndag 29 juli 2013

Skitgrejer!

Jag håller på att bli galen! Det är så här att jag tror jag har benhinneinflammation. Och det har jag haft i flera veckor nu. När jag står eller går så kan jag härda ut för då känns det inte så mycket. Men ikväll när jag var ute och gick så kunde jag inte låta bli att springa lite, och självklart så får jag ont så att jag nästan haltar hemåt. Jag blir så arg! :( Och om inte det här försvinner typ NU så kommer jag inte kunna springa stålisloppet i höst. Jag mår sååå bra av träningen och att ta dom där långa springturerna på sommarkvällarna är nått bland de bästa jag vet. Nu har jag inte kört någon hårdträning på över 1 månad nästan och jag märker snabbt hur jag tappar formen.