torsdag 22 augusti 2013

Halkbanan

Det var helt grymt att få köra på halkbanan idag! :D Ärligt talat var jag inte så taggad på det innan bara för att jag skulle åka med några jag aldrig pratat med förut och vara borta i flera timmar. Men tiden gick fort och dom jag hamnade med under dagen var några riktiga godingar! Så vi fick turas om att köra runt på banan där och göra olika övningar. Blev en hel del skratt kan jag säga ;) speciellt när vi fick testa åka upp och ner i en bil för dom som ville de också! (Och självklart sa jag inte nej till något sånt!) Kunde aldrig sluta skratta när jag satt där upp och ner med 2 andra grabbar medans resten kollade på. Jag vet inte vad det är med mig, men så fort jag lägger mig upp och ner i en soffa te.x så börjar jag asgarva..
Körningen var svårt MEN kul!! Definitivt 4 av 5 toast.


tisdag 20 augusti 2013

Ensam hemma

Hej träningsvärk! Jag kan knappt röra mig idag, haha! Jag var på gymmet igår och körde igenom i stort sett hela kroppen. Känns underbart! Ska ta tag i träningen och kosten nu igen för jag har slarvat hela sommaren känns det som, och mycket är pga benhinneinflammationen. Dock så har jag det fortfarande men jag ska iallafall göra mitt bästa.
Dom flesta började ju i skolan igår. Men själv så sitter jag ute och solar det sista jag kan just nu på gräsmattan men alla körskoleböcker framför mig + musik i öronen. Min skola börjar den 26e. Men det är bara bra för jag går ju på trafikskolan dom flesta vardagarna nu.. Förutom idag och på fredag!

Min frukost smoothie bestående av: naturell yoghurt, banan, blåbär, vinbär, hallon, ananasbitar, äggvitor och honung. Supergod!

måndag 19 augusti 2013

Världen idag alltså...

Hahahaha!! Vill sååå gärna prova det där! Alltså tänk er tanken att tex hoppa runt INUTI en sån där mitt på stan? HAHA! 0:56 ser så galet kul ut xD

Idooool!

Jag är för sjutton kanske med på tv närsomhelst!! Hade totalt glömt bort att idol började ikväll och så börjar dom med sundsvall där jag var dessutom. Så jag sitter som fastklistrad framför tv:n just nu! Har redan sett flera stycken på tv-rutan som jag snackade med i kön! Så roligt!! :)