fredag 26 september 2014

''Trailer''!!

Jag har insett att jag vill börja hålla på ännu mera med olika videobloggar som kan handla om lite allt möjligt. Oftast så blir det ju om träning, olika covers/egen musik, och sist men inte minst en massa flumm helt enkelt! Nackdelen är att det tar sjukt mycket tid att redigera en video så jag hoppas på mycket respons framöver! Och jag ska försöka sluta filma med min kassa webbkamera. Telefonens kvalité är mycket bättre då dem spelar in i HD. En riktig videokamera kommer nog lite senare..
Har fått flera besökare på bloggen under sen senaste tiden och har börjat samarbeta med olika företag och skriva vissa sponsrade inlägg, så snart kan jag kanske få ut min första ''blogglön'' ;) Det går inte att skriva det här på ett bra sätt utan att låta som att man skryter av sig men... Jag gör det jag älskar och jag älskar det jag gör, jag vill inspirera andra och få folk att skratta!

onsdag 24 september 2014

Skrämd av en man

 Jag har varit ensam hemma hela kvällen. Sen kände jag att jag blev supersugen på frysta hallon som jag ofta brukar äta så här på kvällen. Så jag låste dörrarna och gick ut mot min bil. Och sen bakom min rygg så hör jag en yngre man hojta till ''Hallå hallå!''. Jag hoppade till och vänder mig om direkt mot personen.
Mannen: Oj förlåt! Det var inte meningen att skrämma dig!
Jag: Nej det är ingen fara, jag var inte beredd på det bara
Mannen: Är det du som bor här?
Jag: Nej mina föräldrar bor här... Var det något speciellt?
Mannen: Jaha, jag håller på med larminstallationer och tänkte om dom var intresserade av det.
Jag: Okej, näe dom är tyvärr inte hemma just nu.
Mannen: Aha okej. Men då hoppas jag att du inte pissade på dig och så får du ha det så bra!
Jag: Hahah nej då, tack det samma!  
 
Men jag höll seriöst på att pissa på mig när det hände haha! Blev så galet rädd för jag var inte alls beredd på det. Han knackade på vid gästingången exakt samtidigt som jag kom ut från våran andra dörr vid sidan om, så därför blev det som de blev. Bra tajming liksom! Får väl se om han dyker upp imorgon igen.

tisdag 23 september 2014

''Du kan ta topparna bara''

Alltså... jag hade 1 lektion igår, 1 lektion idag, har 2 lektioner imorgon, 2 lektioner torsdag och kanske 1 lektion fredag om vi inte blir lediga som vanligt. Så jag ska inte klaga ;) Är lediga på måndag dessutom..

Här om dagen så klippte jag mig. Tycker det var lite kul för jag var tillbaka till ''Samsax'' där jag alltid klippte mig när jag var mindre. Jag bokade tid hos Ronaldo bara för att han alltid klippte mig förut och det roliga var att han fortfarande kom ihåg mig! Han blev nästan lite chockad och så sa han att jag hade blivit så vuxen haha! Var där senaste gången för 3-4 år sen och mycket har ju hänt mycket under dom åren. Ser ju helt annorlunda ut idag... 
Jag sa att han helst bara skulle ta topparna och få bort det slitna  + att få det att se så tjockt ut som möjligt i längderna. Men jag tror att han lyssnade mest på det sista för det var mååånga centimeter som försvann, kanske 10. Men det gjorde verkligen att håret ser tjockare ut nertill nu och de känns inte lika ''tungt''. Så även om jag inte var beredd på att få så här kort hår så är jag riktigt nöjd just nu, men vet att jag kommer sakna mitt långa hår om 2 veckor ;P

måndag 22 september 2014

Lyoness

Som många vet så älskar jag shopping, och det är väl inte så konstigt eftersom att dom allra flesta kvinnorna (och vissa män) gör det ;) Därför så vill jag tipsa om Lyoness för er! Det innebär att ni kan få pengar tillbaka vid era inköp. Då menar jag inte exakt alla pengar utan det jag menar är att du får som ett rabattavdrag kan man säga, låter ganska nice va? :)
Företaget har över 4 miljoner medlemmar och är den främsta globala shoppingcommunityn världen över. Varför det är så populärt är för att både du själv och företaget tjänar på det! Det finns fyra möjligheter att handla på (mobil värdecheckar, deras egna kort cashback card, onlineshopping eller presentkort). Det är bara att registrera sig enkelt online för att bli en medlem.

Om ni vill veta mer vad jag pratar om och för att veta hur ni registrerar er så är det bara att klicka på länken:  http://alltomlyoness.wordpress.com
 

söndag 21 september 2014

Asics löparsko

 Här är mina nya löparskor och några andra fynd! Löparskorna kommer från asics och är ett väldigt bra märke. Tyvärr är dom väldigt lysande rosa i verkligheten men det är funktionen som spelar roll istället för utseendet när det gäller löparskor för mig. Hellre skitfula skor som är superbra att springa i istället för skitsnygga men som tar stryk på till exempel benhinnorna.
 Det är pronationsskor som ger bra stöd och skorna har även gel i hälen som ger en skön stötdämpning, det är ett måste för långa vändor så att man inte sliter på sina knän och allt. Priset låg på 1600 kr men vi fick dom för runt 1000 efter rabatt. Tyvärr så kostar ju riktigt bra löparskor så mycket. Och Fred Perry skorna var det 50% rabatt på! Hade aldrig köpt dom annars ;)