torsdag 27 februari 2014

Tänk vad smink kan göra...

Hittade dessa bilder på en annan blogg förut. Ganska coolt va?! Jag skulle lätt vilja bli så där sminkad av en riktig expert någon gång. (Okej inte rosa läppar och lila ögonskugga..) 
Sånt som gör en glad! #2

Som inlägget jag skrev igår... så underbart härligt det här med respons som man får! Det är sånt som får en att bara vilja fortsätta träna och ge järnet ännu mera! Så glöm aldrig bort att peppa varandra!
''Strong people don´t put others down, they lift them up''.

onsdag 26 februari 2014

Sånt som gör en glad!

Ikväll på gymmet så körde jag och Stefan bland annat chins (när man håller brett och drar upp sig själv, ryggövn för er som inte vet ;P) 
Hursomhelst så kom det fram en medelålderskvinna till mig och började beundra hur stark jag var medans jag gjorde mina repetitioner där. Hon hade styrketränat sedan hon var 16 år och sa att hon aldrig har klarat av chins på egen hand och har nästan aldrig sett tjejer som gör det... Sen stod vi där och prata ett tag om träningen och jag jag blev så glad av alla hennes komplimanger!!

Sist men inte minst så gjorde jag rekord i chins idag! När jag började träna så kunde jag inte göra en enda chins på egen vikt på lååång tid (det har jag iofs berättat här förut). Idag så klarade jag 3 st chins i rad första setet, sen 2, sen 2 igen, och sista setet klarade jag 1 på egen hand. 
När jag inte klarade fler på egen hand så hjälpte alltid Stefan till och putta på under benen. 

Annars brukar jag köra andra varianter med tex gummiband under benet som hjälper mig att dra mig upp flera gånger, eller så står jag på en bänk och hoppar upp på räcket, drar mig långsamt ner och upprepar. Jag gillar att köra lite udda övningar ibland med mycket explosivitet som jag inte ser andra kör.

Illa när man måste göra bilderna svartvita bara för att man är så blek alltså... he-he

måndag 24 februari 2014

Stadium har det bästa!

Jag köpte lite nya löparkläder i helgen. Fodrade löpartights + fodrad funktionströja för 499 kr (ord 799 kr) Dom är köpta på stadium såklart, där brukar dom  alltid väldigt ofta ha dom bästa erbjudandena. Så för er som är sugna på nya träningskläder till bra pris ska nog gå dit tycker jag! Det är iaf min favorit sportaffär.. Just sayin.

Inte den finaste bilden på mig men här är iaf kläderna!

Tappat inspirationen?

Gjorde en egen liten träningsvideo för några dagar sen och la upp den igår på youtube. På mindre än ett dygn så har den fått över 100 visningar vilket är bättre än vad det brukar! Har delat den på 2 grupper på facebook för personer med hypotyreos och jag fick väldigt bra respons tillbaka :)

Och för att vara liiite petig så vill jag tillägga att jag kan ta tyngre i marklyft än vad jag gör på videon, men jag har lätt för ryggskador så väljer oftast lättare vikter och flera repetitioner där ;)

söndag 23 februari 2014

jösses..

Vilken galen helg! Det är mycket som har känts konstigt även fast det känns bra/bättre nu. Sånna här saker som man väljer att inte skriva ner här men som kanske kommer fram om några år på tex sitt egna bröllop? ;P Det har nog varit ganska mycket otur samtidigt som jag kan skratta åt det efteråt... Men just nu stannar det här bara mellan Charles och mig och vi har varit 8 månader tillsammans idag :)<3 br="" nbsp="">