torsdag 24 juli 2014

Sol, bad & jobb

Herrejösses vilken värme! Jag älskar ju sol och värme men när det går över 30 grader då är det på gränsen alltså ;P I Tisdags var jag och Charles i Sala och bada & åt god mat. Igår så jobbade jag hela dagen (som var den värsta dagen någonsin på jobbet -.-) och idag har jag bara tagit det lugnt vid stranden. Har äntligen börjat blivit riktigt brun nu ;) Har ingen fundation som passar min hudton nu heller just för att jag har blivit för mörk...(kvinnoproblem). Nu ska åka iväg för ett senare gympass! Oj vilket roligt inlägg. Ska försöka hitta på något roligt att blogga om sen men vet inte vad?

söndag 20 juli 2014

Mini cooper

Jag har den senaste tiden börjat fundera mer och mer på att skaffa mig en egen bil. Helst en liten bil som drar lite bränsle och sånt där (jag är inte så där jääätteinsatt med bilar om hur det funkar) ;)
Mitt mål är att skaffa mig en bil innan jag tar studenten iallafall. Egentligen vill jag jättegärna ha en bil nu för det är många tillfällen då jag verkligen skulle behöva ha en. Men om man tänker på månadskostnaderna så vill jag helst vänta tills på våren kanske...
Hursomhelst så har jag tittat jättemycket på dom här ''Mini cooper'' bilarna! Alltså hur coola är inte dom!? :D Liten, smidig och riktigt ball bil! En sån skulle nog passa mig.. En riktig ''beckabil'' ;) Men en sån bil blir det nog inte som förstabil.