lördag 10 november 2012

Gissa vilket påstående som är falskt - SVAREN!


Här kommer dom rätta svaren som svar på det här inlägget :)

1. När jag var liten och var på semester med familjen så låg vi bara några meter ifrån Carola Häggkvist på stranden och alla bad om autografer m.m... förutom vi :) sant!

2. Jag svimmar ofta. Jag har svimmat av i barndomen medans jag bada i sjön som kunde gått riktigt illa, i korridorer på sjukhus, när jag stigit upp på morgonen, när jag tar blodprov osv.. sant!

3. För ca 7-8 år sedan så brottade jag ner en kille i samma ålder på gatan som hängde med några kompisar bara för att han typ ''bad'' om det. Blev fett stolt när jag vann matchen ;) sant!

4. För inte så länge sedan så gick jag runt i gränby med en kompis och plötsligt så behövde jag gå på toa. Kompisen går till en annan affär medans. Och när jag sitter där på toan så hör jag hur dörren låses upp och en kille i 20-25 års åldern kommer in och säger: ''oj, förlåt! Jag skulle ta hand om städningen här men såg inte att det var upptaget. Jag väntar utanför så länge...'' FALSKT!

5. En sommar när vi var nere i Halmstad så var vi på en stor strand inte så långt ifrån vår stuga. Jag gick i jeansshorts och bikini-överdel den dan men ingen underdel. Så när vi var på stranden och vi ville bada så orkade jag inte gå till stugan för att hämta underdelen. Utan jag badade i mina lila randiga trosor med stjärnor på som även hade töjts ut i tvätten så dom gick upp till naveln nästan (gamla trosor från barndomen HAHA) medans ett gäng killar på 5 pers i 20-årsåldern (med värsta sex-packen!!) var bara några meter ifrån... Men jag sket i de och bada och hade kul ändå :D sant!

6. Första gången jag skulle prova på snowboard på ett skidläger så åkte jag upp nästan till toppen det första jag gjorde. Det slutade med att jag åkte rätt in i en liten unge på 6 år kanske. Det var vår också, satt jag ramlade i stora pölar mitt i backen så att man kunde vrida ur alla kläder efteråt. Det var liksom kört för mig att fortsätta åka den dan satt jag och mitt ex gick hem (till lägergården) 1 mil direkt efter lunchen... sant!

onsdag 7 november 2012

Kladdkakans dag!

Juste, glömde ju nämna att det är kladdkakans dag idag som säkert flera av er vet, hoppas jag?! Så jag slänger in både en värdelös film på mig och bine när vi bakar kladdkaka för typ 1 år sen OCH på hur jag gör mina kladdkakor. Dom blir nämligen oslagbara ;) (mindre mjöl och socker och mera kakao ger ultimata chokladsmaken!)

2,5 dl socker
2 ägg
5 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100 g margarin
1,5 dl vetemjöl (eller ju mindre desto kladdigare) ;)

Särr ugnen på 175 grader. Smält smöret och ha i alla ingredienser där bara. Och använd för sjutton ALDRIG elvisp!!!! Det förstör hela grejen ju. Allt blir bara luftigt och fluffigt. Kladdkaka ska vara kompakt och kladdig så rör alltså med en vanlig sked !
Grädda mitt i ugnen i exakt 14 min i en form med 30 cm diagonal grej eller vad de heter... :)

helt värdelös, pinsam och konstig video. Men ibland måste man väl bara bjuda med sig lite...
Onsdag

Blev hemma idag och tror de behövdes. Är seg och orkeslös även fast jag sov över ½ dygn inatt. 13 timmar totalt tror jag xD...
Ska snart avslöja dom olika påståendena. Antingen ikväll eller imorgon för jag har inte så mycket annat för mig att skriva just nu förutom typ: ''Ey yooo jag sitter här och äter en ostmacka framför top model nu, yeeah!!''

Nej men... morgon återförenas jag och min skönhet igen! Finns bara ett ord: HALLELUJAH! :D Nästan så att man längtar till skolan..? Fast då syftar jag mera på vännerna, rasterna, lunchen och de. Inte lektionerna eller lärarna ;)

tisdag 6 november 2012

Hemma igen

Sitter här och är tjurig, trött, konstant huvudvärk och yr. Har även blodbrist just nu som inte är så konstigt satt ja... har ingen ork på topp precis. Så jag är ganska orolig över hur jag ska orka med polistestet (fystest) och 3-kamp med brandmännen imorgon i skolan... :S Däremot så saknar jag alla!

Men dygnet inne på sjukhuset gick bra iaf! Har fått tagit 10 blodprover med 2-3 rör åt gången och 1 gång tog dom 12 rör (12!!!!!). Sen har jag fått gjort 2 olika hjärtundersökningar och lite grundläggande undersökningar (har bland annat inga reflexer i varken armar eller ben) haha!

Jag vet inte riktigt vad som händer nu. Tar 1 dag i taget och väntar på att allt blir bra bara. Värdena ligger bättre till än någonsin men att gått obehandlad i 4 år mot hypotyreos tar stryk på kroppen, självklart kommer det ta kanske upp till 1 år innan allt är helt bra igen.

min sängplats
stentuff ingång hade jag också såklart ;)
Hatar nålarrr.....

Dör lite här

Är inlagd på sjukhus som jag berättar mera om sen. Dom tog nyss 12 jädra rör med blod och sköterskan lirkade nålen sa att den sitter mot blodkärlets vägg nu typ? Är så äckligt obehagligt och gör ganska ont hehe... Ser inte fram emot de sista blodprovet vid halv tio. Ska lida fram tills dess men sen blir de hemgång :) sovit typ 11 timmar på 2 dygn också vilket är katastrof för mig!

söndag 4 november 2012

Önskerubrik: Gissa vilket påstående som är falskt

För ganska längesen så fick ni chansen att säga några önskerubriker, så jag tänkte köra igång med några.
Nedan för är några påståenden och ett av dom är falskt, VILKET!?

1. När jag var liten och var på semester med familjen så låg vi bara några meter ifrån Carola Häggkvist på stranden och alla bad om autografer m.m... förutom vi :)

2. Jag svimmar ofta. Jag har svimmat av i barndomen medans jag bada i sjön som kunde gått riktigt illa, i korridorer på sjukhus, när jag stigit upp på morgonen, när jag tar blodprov osv..

3. För ca 7-8 år sedan så brottade jag ner en kille i samma ålder på gatan som hängde med några kompisar bara för att han typ ''bad'' om det. Blev fett stolt när jag vann matchen ;)

4. För inte så länge sedan så gick jag runt i gränby med en kompis och plötsligt så behövde jag gå på toa. Kompisen går till en annan affär medans. Och när jag sitter där på toan så hör jag hur dörren låses upp och en kille i 20-25 års åldern kommer in och säger: ''oj, förlåt! Jag skulle ta hand om städningen här men såg inte att det var upptaget. Jag väntar utanför så länge...''

5. En sommar när vi var nere i Halmstad så var vi på en stor strand inte så långt ifrån vår stuga. Jag gick i jeansshorts och bikini-överdel den dan men ingen underdel. Så när vi var på stranden och vi ville bada så orkade jag inte gå till stugan för att hämta underdelen. Utan jag badade i mina lila randiga trosor med stjärnor på som även hade töjts ut i tvätten så dom gick upp till naveln nästan (gamla trosor från barndomen HAHA) medans ett gäng killar på 5 pers i 20-årsåldern (med värsta sex-packen!!) var bara några meter ifrån... Men jag sket i de och bada och hade kul ändå :D

6. Första gången jag skulle prova på snowboard på ett skidläger så åkte jag upp nästan till toppen det första jag gjorde. Det slutade med att jag åkte rätt in i en liten unge på 6 år kanske. Det var vår också, satt jag ramlade i stora pölar mitt i backen så att man kunde vrida ur alla kläder efteråt. Det var liksom kört för mig att fortsätta åka den dan satt jag och mitt ex gick hem (till lägergården) 1 mil direkt efter lunchen...