fredag 13 september 2013

Tjejkväll

Under den här kvällen så har jag, Jessika och Maja varit ner till ica och köpt en varsin Ben & Jerrys och sen suttit bänkad framför tv:n och kollat på film ;) Alltid lika kul att få träffa mina tjejor! Skön kväll!!
onsdag 11 september 2013

Fattar 0

Idag är en DÅLIG dag. Livet kan ju inte alltid vara på topp heller.. Det är så här att jag hade uppkörningen idag och det kändes asbra med det mesta. Min körlärare sa också att det här kommer jag fixa lätt eftersom jag kör så pass bra. MEN sen hamnade jag med världens sämsta besiktningsman som jag inte riktigt fatta varför han kugga mig!? Så tjurig! Jag vet 1 litet fel som jag gjorde, och då sa jag själv till direkt vad jag gjorde för fel!
Jag förstod inte alls och när vi klev ut från bilen så frågade min förvånade lärare också vad som blev fel, och vi fick inget riktigt svar ens. Så lärarn blev såklart skitirriterad på honom och ni kan ju gissa vad jag var och fortfarande är...

Jag har inte hållit den här uppkörningen ''hemlig'' för mina vänner, min klass, släkt osv som många brukar göra. Jag misslyckades och varför ska jag skämmas över det? Jag hade otur och det är bara att försöka igen. Och nästa gång blir det i en helt annan stad i en helt annan bil med en helt ny besiktningsman kan jag säga er för den tiden är redan bokad!!!


måndag 9 september 2013

1 steg närmare körkortet

JARRÅ jag klarade teoritestet för körkortet på första försöket idag! :D Jag brukar alltid vara så lugn och inte tänka så mycket. Men idag var jag verkligen skitnervös. Sekunderna innan jag skulle trycka på ''avsluta prov'' så bara skakade mina händer för att jag så gärna villa klara av det. Men nu är det gjort!

Efter det där provet så åkte jag till fjällnora för att möta upp klassen som är ute på hajk idag tills imorgon. Men jag kunde bara vara med över dagen idag eftersom jag har mina sista körlektioner imorgonbitti. Vi grillade tillsammans, paddlade en rejäl stund och tävlade lite. Det var de jag hann med..
Och juste! Sen var det galet nära att en stor get var påväg att stånga mig och Evelina! Getterna gick helt fria på gården. Så jag gick fram och hälsa på dom och sen när vi skulle gå vidare så börjar geten skrapa med benet i marken och böjer huvudet framåt och vi bara kutade därifrån hahaha!
Nej nu ska jag ta och sova om en stund. Jag känner helt död just nu.