fredag 22 augusti 2014

Skolstart

Ny termin, sista året som student, nya lärare, nytt schema, ny lokal eftersom skolan har flyttat, nya elever som kommer in, och så vidare blablabla... Ska passa på att göra det bästa av allt det här sista året innan allting tar slut! Det är så många vuxna människor man pratar med som saknar gymnasietiden och pratar om hur bra den var, så har jag också känt själv när jag själv har jobbat en del under sommaren. Är inte tiktigt ''redo'' för arbetslivet än för jag vet inte vad jag vill bli/göra. Skolan är rätt bra ändå. 

torsdag 21 augusti 2014

''Jag vinner aldrig''

Var nyligen med i en tävling på ett instagramkonto där jag vann en bikini från märket ''To Die For Swimwear''. TACK till er! Passar ju perfekt nu när sommaren är över ;) 


söndag 17 augusti 2014

Kunde inte låta bli

Det här kanske blir någon ny grej jag börjar med. Att sno en random bild från tumblr och sen lägga till egna passande foton. Haha!

The way I am

Söndag

Jag var inne på mitt rum imorse och fixade lite grejer... Sen plötsligt så kommer katten in med en fågel i munnen och ska ''visa upp'' sitt byte. Hon brukar göra så våran bebis.. Hon lägger alltid fågeln, fjärilen eller musen mitt framför ögonen på en och så sitter hon där stolt haha! Så nu sitter jag i min säng med en död fågel på mitt golv :)
Haha närå, slängde ut både katten och fågeln på direkten.

Idag blir det packning inför resan, sen lite städning av rummet som jag älskar!! ehh..