fredag 31 maj 2013

Hej alla körvar

Idag är jag glaaad för ikväll kommer min böna Sabine upp hit över helgen!! :D Vi har så mycket att ta igen alltså. Ingen kan förstå våran knäppa relation till varandra ;) 
Blir en sväng till Älvåsa med tonår och sen så vet jag inte vad som kommer hända. Blir nog kul! :)

Valde dom 3 första bilderna jag kunde hitta på datorn, har ju över 300 mappar känns de som... 

sitter i exakt samma skjorta som på bilden just nu btw... xD ehhm.. ja..

torsdag 30 maj 2013

Feeling good

Sitter i skolan just nu och gör ingenting! Jag är så stolt över mig själv som faktiskt lyckats fixa dom sista resterna som till och med har gjort att jag har haft en hel del ledighet. Imorgon går jag tex bara i skolan en halvtimme :) så trots de här första året med en massa sjukfrånvaro förut, sjukhusvistelser hit och dit osv så har jag klarat de. Kan avslöja att de var såhääär nära att jag skulle lägga till ett fjärde år förut. Jag såg ingen annan utväg. Men just nu ser de iaf inte ut att bli så. För trots min diagnos (som iofs blivit mkt bättre nu) och olika förhinder så ska jag visa att jag kan klara de här. Och jag ger aldrig upp!

tisdag 28 maj 2013

Tisdag

Tjänna alla lirare!
Kan väl inte påstå att det har varit någon höjdardag eftersom man bara jobbade med rester skolan idag som inte är så kul. Speciellt inte när man vet att dom andra är på brandstationen och medverkar i en övning tillsammans med ambulansen och allt sånt. Men skönt att få lite gjort!

Något konstigt som hände idag var när vi skulle gå till lunchen och så går helt plötsligt en kille i ett gäng emot mig och gör något helt random!? Han typ hoppade och flaxa med armarna framför mig samtidigt som han gjorde något helt konstigt ljud? Han försökte vara rolig men kan säga att det inte funkade så bra på mig.. Jag fatta ingenting och de gör jag fortfarande inte. Haha..

Senare har jag varit på gymmet och köttat lite. Tycker det är så konstigt att folket bara minskar mer och mer på gymmet nu. Nu liksom!? Träning ska inte vara några fjolliga nyårslöften som bara håller en kort tid. Träning och hälsa är en typ av livsstil ju, eller?

Nån bild från mars 2012 bara för jag har lite bildbrist just nu höhö... Minns att håret blev krulligare och krulligare för varje år som gick och sen bara poff så försvann de i samband med att min sköldkörtel krascha. Ska bli spännande att se om det kommer tillbaka i framtiden...

söndag 26 maj 2013

Lite nytt inför sommarn

Okej jag trodde aldrig jag skulle köpa en bikini som kostade 500 kr totalt när jag var i stan igår. Tur att jag fick den tredje delen gratis för annars hade de gått på 750 ;) men det var kärlek vid första ögonkastet!
Nu saknas bara nya skor och jeansshorts med hög midja. Förut hatade jag att ha hög midja, men jag har väl fallit för all modeinspiration. Nu tycker jag det är asballt! 

HAHA

min humor liksom... ;)Min underbara mamma

Jag vill hylla min fantastiska mamma idag på morsdag! För mig är du den bästa mamman man kan ha och jag vill tacka dig för allt som du har gjort för mig. Du har hjälpt mig genomgå saker jag inte trodde var möjligt, du är så envis och stark, utan dig vet jag inte vart jag skulle stå idag. JAG ÄLSKAR DIG!