onsdag 27 maj 2015

Min student kommer bli så FET !!

NUU är alla inlämningar och prov i skolan färdigt så därför kan jag skriva detta inlägg!

Okej, jag vet att jag var ganska negativ till studenten i en video på min youtubekanal. Men nu känner jag mig mer taggad än någonsin haha! Och våran skola kommer seriöst att spåra ur på flaket, men det blir ju... spännande.. ;)
All mat och tårtor är beställda, jag har bokat spraytan till mig, fixat en spellista på spotify som jag kommer ha rullandes under min studentöppning (jag kommer nog springa runt och dansa här hemma hela tiden bland släkt och vänner), planerat med andra vänner som tar studenten inför kvällen då jag ska på Uppsalas STÖRSTA studentfest bland hundratals andra studenter, och just nu sitter jag med hårfärg i håret ;) Allting ska vara perfekt.

Det är sant att jag kommer sakna alla härliga människor och vänner nå fruktansvärt mycket men man kan ju inte stanna i gymnasiet förevigt direkt. Det händer bara så mycket sjuka saker under gymnasietiden och man ska verkligen inte ta den tiden för givet.
Jag ska plugga några enstaka kurser på komvux i höst och fortsätta jobba där jag är nu som timvikarie. Jag vet ju inte schemat på komvux så jag vågar inte gå in i någon heltidstjänst än. Sen har jag kollat på många andra extrajobb också som känns lockande.

Men min skoltid är absolut inte över än! Jag ska förmodligen söka in på någon högskola sen och bo på skolan om det behövs. Trots vissa motgångar och för mycket plugg och slit i gymnasiet ibland så var gymnasietiden ändå helt awesome, man skrattade åt något varje dag och jag har fått med mig många minnen för livet inklusive dom galna studentskivorna jag har varit på den här månaden HAHA.
Men ett ''högskoleliv'' kan nog bli lika bra, eller kanske bättre? ;) Eller jag kanske åker till USA och jobbar som au pair? Typ allt kan hända nu FÖR JAG SKA TA STUDENTEN!

Om ni vill följa min studentlista på spotify så hittar ni den HÄR !

Bilder från våran skiva förra veckan..!