lördag 10 mars 2012

Improvisation (i vanlig C-dur skala)

En enkel improvisationsvideo för första gången, varsågod!
På klippet så spelar jag dom vanliga ackorden C - A - F - G i vänster handen (som jag går igenom en gång i början innan jag börjar med melodin), sen är det bara att krydda på med en random melodi i högra handen :)

Systrar och bröder, vänner och släkt: Jag lovar er på hedersord att det jag spelar i klippet inte är påhittat innan. Det är endast improvisation ! Vet att jag inte har några bevis för det men ni får helt enkelt lita på mej :P

Skit grejer!

Min dator kan ju lika gärna gå och dö! Haha, blir galen när jag inte kan visa och skriva det jag vill få ut här på bloggen.
Har nya videoklipp, bilder och allt möjligt som jag vill lägga ut men nejnej de funkar ju fortfarande inte, NATURLIGTVIS! :@

Måste gå in på en HTML kod grej för att kunna skriva inlägg. Och då kan jag bara skriva tråkiga texter som denna utan bilder och klipp.

Statistiken på bloggen bara skjunker och skjunker pga detta... Well, that's life.

fredag 9 mars 2012

Freeedag!

Snacka om tur jag har när jag hittar min absoluta favorit film ''Taken'' för 10 kr på ica! That made my day (a)
Sen köpte jag en marabou premium winter caramel tills imorrn också. Aldrig smakat den men kände för nått nytt. Det är ju melodiiifestivalen imorrn, det visas på storbild i missionskyrkan för er som är intresserade :) Awesome!

Snart är jag påväg mot Sala för att bowla med vännerna 1 h. GÖTT! :D Så vi får se hur de går, vi kommer säkert vara värsta proffsen!! ..eller?

Nu - gå på muggen och sen jackan och skorna på! Hejdå!

Detta har inget med inlägget att göra, en kul grej bara ;)

onsdag 7 mars 2012

-

Usch, är så trött på allt! Eller så är jag bara på allmänt dåligt humör.
Skolböckerna ligger på mitt skrivbord varje dag helt orörda, nån mer som känner igen sig eller? Längtar tills jag kan säga ''goodbye östevåla och HEJ gymnasiet!''

Imorgon blir en lång dag med spex och musikskola. Men sen är helgen snart här och då har jag lite grejor planerat! På Fredagen blir det bowling med vänner och på lördag blir det melodifestivalen på storbildsskärm med vännerna, igen :)

Och nu så ska jag kika på nån film och göra fruktsallad!
När jag följde med mamma till affären så sålde dom ut gamla hyrfilmer för 10 kr/st. Och det slutade med att jag var 3 komedifilmer rikare! (bilden) YES! Och på Fredag ska jag köpa hem ett par beck filmer om dom finns kvar (a) 

Dagens facelook tehehe... Maja fixade en inbakad fläta på mej in da school (:

Kony 2012

Vet att många av er redan har sett den.
Men det här är verkligen hemskt! Jag hoppas verkligen att dom får fast Joseph så att barnen ska få vara barn och inga soldater !? Sjukt.

måndag 5 mars 2012

Det här med sötsug...

Många har problem med sitt sockerintag och undrar alltid ''hur sjutton ska man bli av med de ständiga sötsuget!?'' Jag har själv haft och har (ibland) stort problem med det där.
Jag tycker man ska få unna sig godsaker ibland, varför man inte ska göra de för ofta är att man kan få ett sockerberoende, som jag också haft xD

Några tips att kunna tänka på är:

- Rensa skafferiet från allt sött. Vet man att det finns hemma så tänker man hela tiden att man kan ta en mumsbit närsomhelst, har du inget hemma är det inget att tänka på.

- Får du ett riktigt sötsug så testa ät en kalkonskiva, keso eller ägg. Protein MINSKAR sötsuget! Så testa byt ut sockret mot protein (:

- Ofta sitter man hemma och har inget att göra och då vill man äta nått för att fördriva tiden. Ut och gå en sväng och håll dig sysselsatt!

- Ät regelbundet, lite och ofta istället för mycket och sällan. Det håller blodsockernivån på en stabil nivå.

- Borsta tänder funkar alltid för mig :D Vem vill käka ett geléhallon med tandkräms-smak i munnen..?

Det var allt för mig, tack å häj (:

söndag 4 mars 2012

Söndag

Shobre! Sitter här nyvaken och kollar på vasaloppet. Men det är ganska tråkigt så ska gå och fixa en brunch snart, höhö... Funderar på att göra en blåbärs/kiwi/banan smoothie + nått knäckebröd med kalkon på.

Igår var jag som sagt i stan där jag mötte Evelina. Vi shoppade lite och snacka.
Ovanligt nog så köpte jag INGA kläder alls. Fick bara bli ett sånt där stelt halsband från gina, hårklämmor och 625 gram lösgodis HAHA! Alltså jag köper aldrig lösgodis, gör det bara vid påsk men igår var jag så fruktansvärt sugen så ja, när jag väl köper godis så blir det mycket!

På kvällen var jag och mamma på gymmet för ett kort pass. Jag bara älskar att ha gymmet för mig själv när ingen annan är där, känns som att man kan träna vadsomhelst då utan att skämmas, haha.
Sen blev de mys framför gladiatorerna och jag och mamma kommenterar exakt allting som dom gör (vadå nördar?). Sen såg jag en film som hette ''6 days and 7 nights'' som var GRYM!

Nej nu måste jag gå upp, kan inte ligga i sängen hela dan :o

Kan inte ladda upp några bilder heller tralalala....