fredag 5 december 2014

Långhelg

Jaa hörni... Hur sjutton ska man hinna ha tid för en blogg efter studenten när jag knappt hinner nu som inte ens går heltid på praktiken? Har man en blogg så SKA det vara minst 1 inlägg om dagen enligt mig, gärna 2-3 inlägg om dagen. Men aja.
Jag har lite planer för mig efter studenten. Jag är bland annat på G med ett boende som jag förmodligen kommer att få till sommaren om jag nu vill det, det är ett litet hus med hyresrätt i samma ort som jag bor nu. Får/väljer jag inte det så blir det nog lägenhet, eller lägenhet istället för villa. Vad vet jag. Det som är menat att hända händer väl hehe...

Jobbade bara 3 dagar den här veckan och nu är jag ledig imorgon tills på söndag. Nästa vecka blir det däremot full rulle hela veckan ut! På tal om full rulle så fick jag prova på igår att åka sån där sparkcykel i dom oändliga korridorerna nere i sjukhusets källarvåning. Jag skulle nämligen hämta lite blod. När jag själv har varit patient och gått runt där nere i korridorerna förut så såg man ju alltid hur alla sköterskor, läkare osv åkte runt på dom där sparkcyklarna. Det är en sån där grej som jag alltid har velat prova på, så jag blev fett glad när jag äntligen fick göra det själv nu ;) Nedförsbackarna var en riktig höjdare kan jag säga, även fast bromsen knappt funkade.
Fattar inte hur tiden kan gå så fort bara. Har knappt halva tiden kvar där liksom. Vill. Inte. Lämna. Min. Praktikplats.

tisdag 2 december 2014

2 dec

Tja!
Jag ville bara säga att jag lever och så... Har ''fullt upp med att leva mitt liv'' just nu så därför blir det lite tomt med inlägg ;)
I helgen som var så har jag umgåtts med en massa vänner och vi hade det grymt kul! Vi såg en spelning av ett band och samma kväll blev jag även en av dom få som blev uttagen till en karaoke tävling lite längre fram! Vinner man den så skickas man vidare till karaoke SM och vinner en utomlandsresa. Skriver kanske mer om det sen när jag själv vet mer, dom som sköter det hela skulle höra av sig till mig längre fram.
Sådär ja, nu ska jag fortsätta leva mitt liv, förmodligen med lite mera inlägg igen. Tack o hej!