lördag 11 maj 2013

Bilder från Sundvall och idol

Känns skönt att äntligen vara hemma igen. Kan säga att jag inte har sovit så mycket alls ;) Och vädret är helt annorlunda här mot där. Där uppe var det fortfarande snö på dom låga bergstopparna och temperaturen låg på runt 7 grader. Här hemma har jag kunnat suttit ute på våran altan under kvällen i bara t-shirt och chinos liksom :P

Om jag hade kommit hem tidigare och haft liite mer energi så hade jag åkt iväg ikväll, men nu blev det inte så. Fick bli en hemmakväll istället.. Tråkigt men samtidigt lite skönt.

Här kommer iaf några blandade bilder från vistelsen!Besökte ett choklad café som är ett måste för chokladälskaren ;)
När det började spöregna i perioder så blev det verkligen helt kaos när alla skulle ta upp sitt paraply i folkmassan ;) Ju längre fram man kom desto mer tröck folket på och ju trängre blev det. Men jag var såklart positiv och sa ''jahapp, nu slippar man frysa iaf!'' :D

Pappa bjöd på italienskt!fredag 10 maj 2013

Bra avslut på dagen

Har nyss varit och sett den mest spännande filmen någonsin i mitt liv på bio!! The call hette den. Kändes som att pulsen var uppe i 180 slag/minuten minst under hela filmen ;) Så den rekommenderar jag starkt!

Ligger helt däckad på rummet nu och kollar på tv. Det tar lite på krafterna när man sovit runt 5 timmar och sen stått på bena 7 timmar i sträck tidigare idag xD


Idoool !!

Idag var jag alltså på idolaudition uppe i Sundsvall! Och det gick bra och det är en dag jag aldrig glömmer!!
Stog och köa i 7 timmar. Första personen i kön vad en grabb från Norrland som ställde sig där redan 18 igårkväll ;)
Under tiden i kön så pratade jag med lite folk både framför och bakom i kön som var trevliga :)
Till slut blev det min tur att få springa in och anmäla mig och göra sig iordning. Det var verkligen helt kaaaos med folk.

Dom ropade upp några nummer och senare satt jag där med 4 andra personer på rad i väntan på att få komma in till den första juryn. Inte den riktiga alltså. Den riktiga var inte ens där.

Sen blev det till slut min tur och jag fick presentera mig själv och låten jag valt (Maroon 5 - This love). Jag började sjunga och deras kroppsspråk var positivt! Efteråt så sa killen att jag hade en ganska cool och annorlunda röst, MEN att det inte räckte till.
Tjejen sa - Nu är det så här att du kommer inte att gå vidare idag, men vi vill att du ska hem och öva öva öva och försöka igen nästa år för du har talang!

Konkuransen är fruktansvärt hård. Men jag är nöjd över att jag har tagit mig hela vägen upp hit för att ge allt ett försök och fått lite erfaranhet!
Jag hade en rolig dag iallafall och jag gjorde mitt bästa :D Mitt självförtroende är sketans bra just nu mot vad det var för typ 3 år sen. Och musiken fortsätter jag bara att utvecklas i! Stooor skillnad nu mot för två år sen typ. Har äntligen börjat hitta min ''stil''.
JAG ÄR SÅ GLAD !


torsdag 9 maj 2013

I Sundsvall

Befinner mig nu 3 timmar hemifrån och tar det lugnt på hotellrummet som har ett sjömanstema eller havstema tror jag? Inget jättespeciellt men mysigt är det iallafall! :)
Förutom att jag råkade köpa en cola som det stog Petra på istället för Rebecka, och att jag råkade säga jättehögt på tåget till pappa brevid mig: ''aah!! Jag hör inget! jag har lock för öronen! Hör du det!?'' så har allt gått strålande än så länge ;)

Nu ska vi ut i Sundsvall och utforska lite. Vi har redan hittat lite saker som verkar intressant. Bland annat ett chokladkafé i närheten, ett casino mittemot som vi ser tvärs över gatan från vårat rum, ett gym vi har tillgång till, osv.


onsdag 8 maj 2013

Sundsvall baby!

Är så pirriiiig och förväntansfull! :D Tar tåget till Sundsvall vid 11 imorgon och kommer hem på lördag igen. Min pappa är så underbar att han bokar resan i första klass dessutom :D Dom flesta av mina nära vänner vet ju vad jag ska göra. Men för er som inte vet det än så tänker jag inte berätta det heller ;) (raderat det gamla inlägget där jag avslöjade). Men det är så här att jag har skrivit på ett avtal som innebär att jag kan inte springa runt och berätta för varenda person jag möter osv.

Nu ska jag packa vidare och försöka lugna ner mig själv ;) Det är liksom inte försen nu jag verkligen inser vad jag har gett mig in i. Väntat i en evighet och nu händer det! :D

Bloggbild, jag just nu..

Hur jag egentligen ser ut... ;) Öhm, vilket håll kollar jag åt egentligen?

söndag 5 maj 2013

Nån gång när jag får tid till annat än plugg så kommer det dyka upp en liknande video som jag la upp förut. Kunde inte låta bli att göra en lite löjlig reklam bara ;)

Får mig att gråta

Sett det här klippet runt 3-4 gånger på facebook. ''Ah ännu en sån där video med många likes..'' Men seriöst, det här är fantastiskt!!! Ni som inte redan sett den måste se!