onsdag 22 januari 2014

#typicalbecka

Det här hände för ganska längesen. Jag var på väg hem från skolan och satt på bussen somvanligt och lyssnade på musik i mina hörlurar. Nu är det så här att min telefon har under låång tid krånglat på alla möjliga vis men jag orkar inte lämna in den på lagning, så under den resan så tappade telefonen kontakten med hörlurarna så istället började musiken höras i högtalarna. Och det inträffade precis när jag skulle kliva av bussen och jag lyssnade på Anastacia - You´ll never be alone. En riktig ballad med höga, långa toner och sånt haha.. När jag precis ställt mig upp i gången i bussen för att gå bakåt så börjar låten precis låta högt i min högtalare ''HOLD ON, WE CAN MAKE IT TROUGH THE FIREEE, AND MY LOVE, I´LL FOREVER BY YOUR SIDEEE!!..'' (Jag har oftast jättehög volym) Och det gick ju inte och stoppa det heller direkt för då hade jag istället ramlat när bussen bromsa in så tvärt! Så fick ju ganska många blickar när jag skulle kliva av... ;) Vid sånna tillfällen så önskar man ju efteråt att man bara hade bugat åt alla som kolla istället för att gömma sig under mössan och kliva av.


måndag 20 januari 2014

Anmäld till läderloppet

Det här året ska det gå!! Jag och pappa är nu anmälda till läderloppet som vi egentligen skulle göra förra året, men istället blev det resan till Sundsvall och så hade jag benhinneinflammation till och från hela året så det gick inte.

Jag tränar för fullt just nu och är redo på att satsa allt! Vid för hård träning så får jag somsagt ont i benhinnorna, men det har faktiskt inte hänt någonting alls än så länge, så kosttillskottet MSM som jag tar verkar hjälpa redan nu även fast jag inte kommit upp i högsta dosen än. För som jag tränar nu så skulle jag egentligen få ont. Så MSM + hjälp av min massör som trycker ut knölarna kommer göra susen!

September 2011 - Stålisloppet

10 sanningar

- Jag tycker mer om pepsi än cola.

- Jag har nån slags ringfobi... Jag tror alltid att en ring fastnar bara för att det alltid händer när jag provar en ring. (Är det jag som har konstiga fingrar eller!?) Så det enda jag vågar bära är ringar med en ''öppning''. Men nån gång ska jag väl lära mig... ;)


- Min pojkvän tycker att min sångröst är jättelik Ellie Goulding´s...

- Och min pappa tycker att jag är lik Michelle Monaghan:- Jag använder nästan aldrig smör på mackan, jag tar alltid skinkost/räkost istället + pålägg.

- Jag har specialkost i skolan (glutenfri) fast jag egentligen inte ens är glutenintolerant. Men det är bara för att gluten inte är bra överhuvudtaget för mig av flera anledningar och jag mår bättre utan det! Självklart äter jag gluten nån gång i veckan elr så om man är bortbjuden tex.


- Jag sitter aldrig still så fort det är en geting i närheten. Folk säger alltid: ''Men sitt still så gör dom inget!'' Och en gång så gjorde jag det, men DÅ så stack den mig. Däremot varje gång jag har sprungit iväg eller flaxat med armarna så har jag aldrig blivit stucken, så det ska jag fortsätta med.


- Jag äger alla säsonger av OC och har sett på det i över 5 år om och om igen, tack vare det kan jag alla repliker utantill!


- Jag älskar att medverka i olika sketcher och spex, är oftast inte alls rädd för att bjuda på mig själv och det är nog därför jag tycker det är lika kul att klippa ihop mina flummvideos också :)


- Jag tycker alltid att det ser ut som att en fluga planerar någonting när dom sitter och gnuggar sina ben längst fram som ser ut som deras armar/händer.