onsdag 27 november 2013

Onsdag

Idag har det hänt lite småsaker kan man säga... Allt från att glömma jackor och väskor i ett instängt klassrum till att leta efter en försvunnen nyckel som jag nyss har hittat här hemma!
Jag gick in i matsalen på katedral och frågade den gulligaste mat-tanten av dom alla om hon visste vart mina nycklar kan ha hamnat, och plötsligt så ger hon oss en hel rundtur genom hela katte (kan man säga) tills vi hittar kansliet där bortglömda saker finns. Men jisses vilken stor och fin skola! Både jag och Eve tänkte ''tänk om man gick på en sån här skola?'' Med runt 1000 elever liksom. På våran är det runt 150... Jag har alltid ångrat att jag inte valde musik på boland, men samtidigt så tänker jag vad skulle hända efter studenten då? Plugga vidare till vad? Nu kan jag bli det mesta jag vill ändå, men har alltid velat satsa allt på musiken..

Men vi har ju såklart våra roliga dagar ändå! ;) Jag och min tumme alltså...

tisdag 26 november 2013

Typical becka

Jag hade precis kommit till skolan och skulle snabbt in till toaletterna på övervåningen. Våran skola sitter ihop med en annan byggnad så för att komma till toaletterna som vi delar med dom så måste man igenom en stor och tung dörr.
Jag går mot dörren i hög fart och trycker upp den med en smäll och självklart så slog jag upp dörren rätt på en kille på andra sidan... Han stod där och pratade i telefonen och det han fick ur sig var ''aahh.. ajj!'' Och jag sa ''oj, sorry!! sorry!'' för jag visste inte om han pratade svenska. (Skolan är för invandrare)
Sen vågade jag inte gå ut från toan försen han hade gått därifrån.
min blick när jag insåg vad som hade hänt #seriösbild

måndag 25 november 2013

Men snälla ni, ville inte att det skulle bli konflikter av inlägget om hello kitty innan. Varje person får tro vad den vill åkej!? Jag menar verkligen inte att du är en hemsk människa för att du har hello kitty saker hemma. Det angår inte mig, det är ens egna val.
Det jag menar är att vare sig historien är sann eller inte så var syftet att upplysa er om att det händer fruktansvärt mycket saker i världen nuförtiden som har med satanism och göra. (Så även om det nu skulle vara falskt så händer det andra saker som är flera gånger värre än hello kitty historien.)
Peace.