fredag 16 januari 2015

Freeeedag

Blev en lugn fredagskväll för mig idag. Ska vara borta hela kvällen imorgon ändå satt.. Så nu sitter jag och kollar på fångarna på fortet med mor min och i pauserna så kollar vi på flummiga klipp på facebook som vi garvar åt ;) Älskar att jag kan ha så roligt tillsammans med min mamma alltså haha!
Jag åkte in till skolan idag bara för att lämna in ett viktigt papper till en lärare, annars har vi varit lediga. Men när jag väl lämnar pappret så säger läraren att jag lika gärna kunde ha lämnat in det på Måndag bara för att så få personer har lämnat in det även fast det var sista chansen idag (trodde jag). Aja sånt är livet. Spenderade tid på stan efteråt istället och shoppade lite så det gjorde väl inte så mycket ändå... Men VARFÖR öppnar alltid folk mitt draperi till provrummet när jag testar kläder!? Det händer mig seriöst varje gång jag är ute och shoppar! Är draperiet till provhytten igendragen så måste väl folk fatta att det är upptaget, eller!? Blir så irriterad. Blä.
Still happy tho.


Ny video på G

Åååh jag vill verkligen hinna videoblogga mera men det tar sån TID att spela in allt och sen speciellt att klippa ihop allt. Men det är ju så kul! :D Jag påbörjade en video igår men hann inte göra klart den. Hinner inte med det idag heller utan jag får se när jag hinner fixa färdigt den. För den SKA bli klar. Nån gång. Lite tjuvkik:


torsdag 15 januari 2015

Ett till par Freddy wr.up

Nyss kommit hem från innebandyträning. Så fort jag kom innanför dörren så öppnade jag upp mitt paket jag hämtat på posten innan träningen. Jag slog nämligen till och beställde ett till par byxor från freddy hehe..
Jag överdriver inte när jag säger att det här är dom bästa/skönaste/snyggaste byxorna jag någonsin har ägt! Ja dom är dyra och lite känsligare i materialet än vanliga jeans, men eftersom att jag har använt mina svarta Freddy-byxor så otroligt mycket ända sen jag fick dom så bestämde jag mig för att köpa ett till par fast ljusblåa. Jag tycker inte ens om vanliga jeans nu längre på grund av att dom här är så bekväma i materialet. Dessa kostade över tusenlappen så jag hade aldrig köpt dom om det inte vore för mina extrajobb. Får se när jag beställer nästa par, blir väl mörkblåa då ;) löl.

onsdag 14 januari 2015

Sämst i syslöjden

Tydligen så lossnar knapparna ganska lätt på freddy byxor och det hade mina gjort nu så jag blev tvungen att (försöka) sy fast dom.  Så jag tog fram synål, tråd och började försöka googla på hur man syr fast knappar. Mamma började asgarva åt mig när hon såg hur jag höll på för jag är seriöst SÄMST på att laga och sy saker. Jag liksom pratade och fjäskade till mig ett godkänt betyg i syslöjden på högstadiet. Träslöjd är jag däremot grym på. Inte för att skryta men jag var den enda i vår årskurs som fick högsta betyg ;) Så jag hade lätt kunnat lagat en trästol här hemma, men ett par byxor? Njaaa.... Men nu är iallafall knapparna fixade tack vare mor min. Hade aldrig klarat det själv.

Samtidigt så upptäckte jag att det även har blivit ett litet hål i baken. Det syns knappt än men om det blir större så kommer jag visa högra skinkan snart. Så jag måste väl försöka laga det nu också.

tisdag 13 januari 2015

Tisdag

Ja det går ju väldigt bra för mig att blogga nu som ni märker (not). Men det händer för mycket för att jag ska hitta tid för det... Skolan har dragit igång igen vilket känns helt okej. Jag la mig liksom 4 på morgonen hela jullovet känns det som och man mår inte så bra av såna rutiner under en längre tid, iallafall inte jag. En helg funkar men inte 2-3 veckor ;)
Min studentklänning och andra kläder som jag beställt kom hem hit igår förresten. Så jag tog in allt på mitt rum och senare när mamma kom hem så bytte jag om till min studentklänning, tog på mig högklackat och lånade min brors studentmössa. Sen gick jag ut till köket där mamma var och hon blev helt paff för hon var ju inte beredd på det där haha! Alltså åååh vad jag är taggad på studenten nu! 

Pappa bjöd på godaste lunchen på länge idag. 5 av 5 toast helt klart