lördag 28 april 2012

Min lördag.

Kom hem från stan för ett tag sen och är nu 2 klänningar rikare! :D Sen köpte jag hårinpackning, hårborstar och proteinbars. 
Känns så skönt att jag har en avslutningsklänning nu iaf. Kanske inte nån drömklänning men den duger. Däremot om jag hittar nån ännu bättre så byter jag till den. Slänger in nån bild senare på den kanske, kan säga att det inte blev nån vit som typ alla andra kommer ha, hahah... :P 

Gissa vad jag gör just nu då? Jo, det jag nästan alltid gör på lördagskvällar! Lördagsmyyyys med film och... wait for it, wait for it........ GLASS! :D 

Imorgon ser det ut att bli sol så då ska jag ta de lugnt, sola och promenera lite kanske. Kan också passa på att säga att min skada är bättre igen! :)

Nej nu ska jag fortsätta kolla på film. Hejdå på er (:

En av klänningarna från idag. Detta är ej den jag ska på avslutningen.
Ska ha den mera till midsommar, strandklänning osv. Bara 99 kr från H&M!

Uppsala

Det måste vara nå fel på mig. Vaknade redan kl 09:00 imorse och kunde verkligen inte somna om även fast jag bara sovit 5-6 h! Antar att jag kommer vara dödstrött ikväll iaf.
Hur som helst så var kvällen igår trevlig. Jag, Bea, Bine & eve flumma runt lite somvanligt ;) för de mesta iaf...
Sen var det ett härligt ungdomsmöte!

Idag ska jag in till stan och försöka hitta nån avslutningsklänning och ett par klackisar :) (Alla jag vill ha från nelly.com är slut vilket inte är så konstigt men iallafall)
Så om jag inte hittar nått idag så är det ganska kört känns de som...
Sen ska vi fixa lite andra grejer och sen kanske vi stannar och käkar på stan nånstans, jag vet inte.

Vi hörs! :)

this is so me...

fredag 27 april 2012

Utgång - Alunda

Gör som jag alltid gör på fredags eftermiddagarna. Skriver ett kort inlägg nu medans jag är på språng alltså! :)
Skrev först uppsats i 80 minuter i skolan idag. (Nationella i engelska). Blev 5 sidor långt och jag tror det gick ganska bra. Sen stannade jag bara 1 lektion till och sen tog jag lite blodprover vid vårdcentralen för att kolla upp vissa värden.
Sen missade jag resten av skoldan, blir alltid så groggy efter blodprov och helt blek och svimfärdig...

Blev bara hem och ta de lugnt, duscha och fixa sig iordning för kvällen och nu åker jag snart iväg till Alunda med syster!! :D

Mitt hår blev så där extra självlockigt idag helt utan anledning, ibland har man bara sån tur att den där ''dröm frisyren'' bara dyker upp av sig själv! Längtar verkligen till sommarn då jag bara kan duscha håret snabbt och sen ha i mousse och sen är det krulligt och klart! :D

onsdag 25 april 2012

Skadad, för första gången..?

Skitkorv säger jag bara! Har fått nån konstig skada i foten/benet av okänd anledning som gör att jag inte kan överanstränga foten när jag tränar. Jag har aldrig haft nån knäskada elr nått annan liknande i hela mitt liv. Har alltid tyckt synd om dom som har te.x knäskador men inte tänkt mera på det. Men nu när man själv får vara med om nån dryg skada så märker man hur jobbigt det är. Man kan ju inte få ut man vill med träningen!?

Det är så synd bara. Nu när allting går som bäst så bara rasar allt. Min energi är från 110 till 40%.
Det kan vara så att en led eller muskel har brustit på nått sätt, elr jag vet inte vad men det var vad morsan trodde? Men det behöver ju inte vara nått ''allvarligt'' heller. Det kanske är över om bara ett par dagar om jag har tur.
Måste bli bra igen iaf tills valborg då jag ska spela innebandy hela natten! :o

måndag 23 april 2012

Rubrik

Himla seg dag det har varit... räknar med en likadan imorgon? Orienteringen idag måste ha sett skapligt roligt ut också. Blött och halt är vad det var. Så gissa vem som var världens klumpigaste storfot och bambi på hal is i skogen idag? Jo, jag.

För övrigt så har jag en awesome helg och valborg framför mig då syrran kommer upp också :D
Fredagen blir det en sväng till ungdomskonferensen ''Brinnande för Jesus'' i Alunda. Sen kommer dom köra något lasergame liknande fast med bollar.

Lördagen ser ut att bli stan med mamma för att leta ut en avslutningsklänning.
Söndagen - flumm med älskade syster.
Valborg - Innebandy by night i sporthallen hela natten lång! :D TAGGARÅ!


Sådärja, nu ska jag nörda lite OC och äta fruktskål m. kanel och mörk choklad! <3 Behövs efter sånna här dagar ;)

/ R

söndag 22 april 2012

Ville bara säga HEEJ till alla där ute som läser detta. Har ju inte varit dom bästa inläggen och uppdateringen dom senaste dagarna.
Känner att det behövs lite sånna här pauser från bloggen just nu. Det jag skriver här är kanske bara 1/6 del av mitt liv. Resten är bara privat och finns i min dagbok istället.

Jag vill verkligen inte sprida nån negativ inställning till mina vänner heller, måste bara säga förlåt till er för att jag varit så ''frånvarande'' i mig själv och extremt trött både i skolan och ute på helgerna. Tror det är så att jag tagit ut mig själv för mycket bara och kanske halkat tillbaka lite till mitt förflutna.

Men nu är det inte långt kvar till sommarlovet. Det är bara att ligga i det sista nu och göra det bästa av situationen! :)