lördag 29 september 2012

Hade tänkt ta en lugn lördagskväll med popcorn och film bara för att jag känner mig så seeg idag. Men det orkade jag inte heller, så jag åker på korsfest (ungdömsmöte) i våla trots humöret! Tror jag blir på roligare humör när jag kommer dit, har bara latat mig här hemma hela dan så ;) Sen hade jag en sketans rolig kväll igår :D
Tyvärr är jag lite ''deppig'' över en sak idag, en ganska rolig och löjlig sak faktiskt, som jag inte tänker berätta..! Evelina kommer skratta när jag säger de till henne senare...

HEEJ jag heter becka och jag är söt :D nej men hade ingen annan bild.. inlägg är tråkiga utan bilder.


fredag 28 september 2012

nånting

Tja alla snubbar! Har inte orkat blogga idag men känner att det är dags nu (samvanligt när man är påväg nånstans)
Idag har jag klingat på piano typ hela dagen, är i en sån där period då jag kan spela i timmar utan att tröttna ;) Sen har jag bakat kladdkaka som bara blev smet typ för det är då det är som godast! Åt upp 3/4 själv av den också (skojar inte) och sen har jag väl inte gjort något mer.

Ska iväg på ungdomsmöte ikväll i Tärnsjö 20:00. Jag vet inte ens vilka som ska dit än men det får jag se då :D På tal om möten så ska jag sjunga  både lördag i Hedesunda och söndag i Våla nästa helg, och på ichtys ungdomskonferens i tärnsjö. Looking forward to that!

Ska åka om tio min nu. Sätter mig vid pianot ett tag till ;) FÖRSLAG PÅ LÅTAR? Vad som helst går bra!

eyy let's make a biiig smile! ....

torsdag 27 september 2012

Långhelg

Hemma igen efter 12 timmar i Uppsala. Skolan var äckligt seg idag på nått sätt så de känns skönt med långhelg nu :)

Efter skolan tog jag och Eve en kort shoppingtur och lite käk på subway. Ena killen som jobbade där var helt creepy... han totalstötte på oss! I början var han vara rolig och skämta och så, men det slutade med att han typ följde efter och kollade efter oss när vi gick därifrån..? Aja, orkar inte skriva så mycket mer om dagen nu. Hejrå!

Topp från Gina
Nu ska jag bara kötta på och testa rödare hår och skiter fullständigt i om det inte passar mig! Har alltid velat testa...

snuttegullet! 

onsdag 26 september 2012

Jarrå nu taggar vi skola!!! Tyvärr är bussen en kvart försenad och jag kan inte vara med på idrotten. Min gamla vanliga tur bara. Men annars är livet toppen som ... Nånting :D

tisdag 25 september 2012

Det är braaa nu!

TJA! Jag har några goda nyheter :D Alla dessa sköldkörtel värden har äntligen blivit normala igen. Mina värden kan inte bli bättre än vad dom är! Så jag hoppas det håller sig kvar nu bara.
 Alla symptom jag har försvinner långsamt bort också. Tyvärr inte lika snabbt som värdena har kommit tillbaka.

 Har även nått min målvikt!! GRYM JAG ÄR ! + 4 kg alltså.
Och om allt går som jag vill så kommer jag lägga på mig ännu mera kilon när jag bygger upp muskelmassan genom styrketräningen.

måndag 24 september 2012

Hallå därute

Tjobre, jo de har ju visat sig nu att jag har lite feber nu också... orkar inte! Är på sånt där ''lets-go-crazy-and-wild'' humör samtidigt som jag får världens blodsockerfall och spagettiben varje gång jag reser mig xD Nej men jag blir galen nu, vill gå utanför huset och träffa mina vänner och bara leva livet!
Får se till att ha kul i slutet av veckan istället. Jag saknar skolan när man inte gör nått här hemma till och med, sen så får jag ångest över det som jag missar. Vill inte hamna efter!! "%&@/()¤=)(/&"%!#¤"%&/ ursäkta mina utbrott.

Blir inge skola imorgon heller, men på onsdag DÅ NII! Och om jag är sjuk även då så ska jag gå ändå för vi ska klippa loss biltak och sånt - vill. inte. missa. de. !


haha evelina? ;)


lite kvällshumor!

Jag har alltid älskat Mr.bean och kommer alltid att göra det! Är seriöst uppvuxen med Mr.bean ;) kollat på det genom hela barndomen och ungdomen, kärlek! <3 p="p">

 



sjuk igen...

Vaknade upp 07:00 med halsont, förskylning och huvudvärk, så jag stannade hemma idag och sov ännu längre fram till 11. Blev 13 timmars sömn inatt (!!) Men jag fattar inte, jag hade en kraftig förskylning för bara 3 veckor sen också? Och nu är den tillbaka igen... korv.....
Det är sååå tråååkigt att inte kunna gära nått ! Sitter och bara dricker pepparmynt/honungs-te.
Känn er fria att vara lite sociala nu va!

söndag 23 september 2012

Så sant så

 
 

 



Värdelös söndag...

Gick ut på en morgonpromenad imorse men gick in efter 200 meter igen bara för att det var så trist väder, gick in och åt äcklig frukost, hade tråkigt så jag åt upp en hel 200 grams chokladkaka (så nu är båda jag köpte igår slut fattar inte själv hur jag lyckas HAHA) , försökte plugga men det var för tråkigt, kolla sen på tv som också var för tråkigt, spela piano men kom inte på nått nytt att spela, lagade mat men brände det mesta, plugga igen men de funka inte.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva heller, skit dag!

Utmaning 22. Min favoritfrukost

För det första så har jag ingen ''favorit frukost''. Jag varierar hela tiden nästan. Dom här bilderna är bara en liten del av vad jag brukar testa, men här är dom iaf :)
(Sen blir det ju såklart en enkel och snabb frukost i skolveckan medans helgerna är mycket bättre och godare)
GI-knäcke, filmjölk med Pauluns musli
 
äppeltärningar och vindruvor med massa kanel, 2 falu rågrut m. kalkon + ost

äggröra och lite morötter


jordgubbar, fil & flingor + några hallon, toast med skinkost + ost. (testa byt ut smöret till kavli skinkost) SÅÅ GOTT!!

Jordgubbar, kiwi, vindruvor, knäckebröd med skinkost och kalkonskinka