torsdag 9 oktober 2014

Lååånghelg

Vi är lediga imorgon och på måndag så nu väntar 4 dagars ledighet! :) Eller vi har som sagt ''hemarbete'' men jag har redan gjort en hel del så imorgon ska jag iväg upp till Årsunda och träffa pappa och lillsyrran medans jag ändå är ledig. Syrran har ju så länge pratat om att hon vill åka och bada med mig så lär väl passa på nu ;) Sen på kvällen är jag bjuden på 18årsfirande!

Ikväll var det innebandyträning igen. På förra träningen när jag testade för första gången på länge så gick det faktiskt helt OK. Hade sjukt kul och det hade jag såklart nu med ;) Vi har seriepremiär på hemmaplan nu på Lördag!! 12:00 för killarna och 13:45 för oss tjejer. Kom och heja på oss! :D

Åh nej. Tycker inte ens om när folk gör duckface. Och så gör jag det själv. 

tisdag 7 oktober 2014

Utlåst

Glömde ta med nycklar imorse så nu står jag här utanför huset och ser dum ut medan jag väntar på mamma. Mitt hår får krulletottar av det här vädret också..
Förutom utlåsningen så har jag tidigare idag lunchat med pappa på cupido och sen fick klassen studiebesök av en blind kvinna och hennes ledarhund. Ganska najs!

Ska testa spela innebandy i laget ikväll för första gången på jättelänge. Hoppas det går bra.. Heja mig!

söndag 5 oktober 2014

Snapchat videos

Den här helgen har jag bowlat med en massa vänner, kört bilkurragömma, varit på ungdomsmöte och haft det superkul! :D

Har lagt upp en ny videoblogg nyss med en blandning av några snapchatvideos. Kanske inte det roligaste men det är en video iallafall ;) Mitt mål är att ladda upp ungefär 1 video i veckan så det var lika bra att fixa ihop någonting snabbt bara!