onsdag 15 januari 2014

Rast

Chillar på praktiken... Det har varit jättelugnt och har nästan inte gjort någonting idag :P 4 timmar kvar och sen börjar jag 06:45 imorgon. Tycker sånna tider är jättedåliga. Hinner ju knappt vara hemma i tio timmar innan man börjar igen. But always look on the bright side of life! (Y)

tisdag 14 januari 2014

Pakeeet

Igårkväll så träffades jag och Charles för första gången på 1 månad!! Han har varit i Colombia för er som inte vet de. Så det kändes jättehärligt att få träffas igen, saknaden har verkligen varit stor om man säger så ;P Sen fick jag en massa fina julklappar av honom och sen fick han bio + popcornmeny av mig. Jag hade olika kuvert och hade gjort en löjlig skattjakt men han verkade tycka det var ganska gulligt iallafall ;) 

Idag kom mina saker från gymgrossisten hem som jag beställt förut! Suuupernöjd! :D Men jag funderar på att köpa hem en till sak...

 Från början valde jag bara tightsen som kosta 499 kr på rean. Så då blev jag tvungen att betala frakt och sånt skit. Så då la jag till 2 proteinbars så att kostnaden blev över 500, och då helt plötsligt så fick jag ju fri frakt + tidning + proteinshake. Smartast att göra så!! Och celsiusburken köpte jag på gymmet idag, har även mejlat celsius företag idag om dom kan sponsra mig. Då menar jag bara inte för att jag köper det lite då och då, det finns andra krav också. ;)

GAMMLA TRÄNINGSTIGHTSEN... som ser gräsliga ut på bilden (dock lite bättre på haha)

NYA TRÄNINGSTIGHTSEN! Betterbodies är det bästa!


måndag 13 januari 2014

Praktik

Dags för praktik igen i 5 veckor! Denna gång är det på äldreboende. För att vara min första dag så tycker jag att det har gått bra! Bättre än väntat om man säger så.
Blir såklart lite långtråkigt emellanåt, men ibland så är gamlingarna suupergulliga så man bara vill krama om dom ;P Vi hade tex några enkla ''idrottsövingar'' när vi satt i en ring idag som var rätt kul. Man måste vara med själv för att förstå hur det var, det dök upp flera olika skämt och kommentarer som man bara inte kan låta bli att skratta åt, saker som jag inte alls trodde att dom skulle säga hahaha.. Sen blir ju dom flesta alltid så nyfikna på när det kommer dit en ny ungdom som ska arbeta ;) Så det var väl de!
Och så får man såklart gå runt i dom megastora kläderna där XS känns som XL. Nästan 100% osminkad går jag runt också (känner mig stolt) ;)
Jag fick förresten ca 400 unika besökare igår på bloggen vilket är otroligt mycket för mig! Fett med nice! :D

söndag 12 januari 2014

Alla kosttillskott och vitaminer jag tar, och hur dom funkar!

Jag skriver bara kortfattat om produkterna. Vill ni veta mer så får ni helt enkelt bara googla på dom.

- Movitotal kvinna
Innehåller det allra mesta och viktigaste vitaminerna och mineralerna man behöver. Speciellt utvecklat för kvinnans behov men finns även en variant för män. Smakar tjurpiss men efter ett tag så vänjer man sig ;) Jag tar en shot varje morgon som är mellan 15-30 ml.

- Blutsaft
Det här är inget jag tar just nu. Men jag har gjort förut. Produkten är endast till för att verkligen få upp järnet i kroppen. Jag tycker det här är den bästa botemedlet för att få upp sina järnvärden eftersom den är lättupptaglig till skillnad mot andra järnpreparat i tex teblettform. Den ger ingen förstoppning heller som järn annars brukar göra i andra former.

- Aloe vera
Också ett tillskott som innehåller en massa vitaminer. Jag tar den främst för att rensa ur kroppen och för att hålla magen igång eftersom den är ''renande'' för kroppen. Kronärtskocka i droppform håller också magen igång.
Aloe vera bevarar mag-balansen och hjälper kroppen att behålla ett normalt ph-värde.


- MSM
Har endast tagit den i 5 dagar och tar den för att förhindra benhinneinflammation under hård träning. MSM är en svavelsyra som hindrar nedbrytningen av brosk i kroppen och snabbar på läkningen av idrottsreleterade skador. Bra för bland annat cellerna, huden, håret, reumatiska besvär, hjärt och kärlbesvär och en massa andra saker.
Jag har läst på HÄR om MSM.


- Adrecomp
En av mina favoriter! Innehåller binjureextrakt för att stärka utmattade binjurar. Ger en normal energiomsättning och normal mental prestation. Några veckor efter att jag började med adrekomp så började jag genast få energin tillbaka. Tagit dom i säkert över ett år. Jag behöver det främst när jag ska höja min medicin och när jag tränar hårt för att ge binjurarna en kick till att orka göra det dom ska. Binjurarna och sköldkörteln hänger mycket ihop.


- HCL plus (saltsyra)
- Para-pack
- Minplex B
- kaliumplus
- Vitamin E plus
- Enzym - normal matsmältning
Några tillskott i tablett form som jag har tagit förut i samband med att jag gjorde en hårmineralanalys. I en sån analys så ser man exakt vilka brister man har i kroppen och sen får man ett recept på alla tillskott man behöver! Jag tog ca 30 tabletter om dagen. Men oj vad det hjälpte!!

Erfa THYROID
Sist men inte minst så tar jag ju naturliga sköldkörtelhormoner direkt från gris. Egentligen så räknas det mer som ett tillskott istället för medicin. Men det här är inget som vem som helst ska ta utan det är endast för folk som har hypotyreos som jag har. Den innehåller alla hormoner som sköldkörteln tillverkar: T1, T2, T3 och T4. Vanligt levaxin som andra med hypotyreos får innehåller bara T4, och därför brukar det inte räcka till. Jag mådde personligen skit av levaxin.